- 11 Aralık 2024
- 400
- 1.051
- 28
- Konu Sahibi Patlayansekerr
-
haydaa
sen kendin dedin ya biraz sesimi yukseltsem telefonu kapatirdi diye
ses yukseltmek bagirmak degil midir? biri sinirliyken benimle konusunca sesini yukseltse - taramali tufek gibi konussa ben bagirdi diye yorumlarım.
ayrica adamin 45 yasinda bakir olması, ıssız adam modunda olmasi - cesitli psikolojik rahatsizliklari olmasi vs icin bir sey diyemem. kendine layik görmüşsün ki sevgilim diye hayatina almissin. Sonucta hayir isi yapmıyoruz birileriyle iliski yasarken. Bu adamla muhatap olduysaniz bu da sizin seciminiz.
ayrilmaniz isabet olmuş - ki simdi merak edip eski konunuza baktim 4 senede bir kere bile görüşmediğiniz birisiymis.
bir kere bile gorusmediginiz bir insanla böyle hararetli kavgalar edebilme hevesi gostermek de ayri bir başarı.
neyse, zararın neresinden dönsen kârdir.
umarim bundan sonra hayatina daha karakteri oturmus insanlar girerama o da mal cikarsa "olsun, iyi yanlari da var" diye kendini kandirma, kisa yoldan görünce bu hallerini vur bir yerine tekmeyi, defolsun gitsin
yoksa sen de arkadasin gibi
hayatimin on senesini verdim diye kötü bir hayat yasarsin.
Ay benim de sinir çeneme vurur Access. Hem suratıma hem çeneme, bedenime filan. Ciddi sinirlendiğimde beyim sessizce dinler, dinler... Bir iç çeker "Hohh.." der dinlemeye devam eder ve ben gözlerimi kısarak ona "Nefesindeki isyanı hissedebiliyorum!" derim ahshsBen sinirlenince konuşmayı sevmiyorum, kendi içimde kalıp bi süre surat asmak istiyorum, ama kör talihAllah bir koca vermiş dırdır yolasım geliyo susmayınca
haydaa
sen kendin dedin ya biraz sesimi yukseltsem telefonu kapatirdi diye
ses yukseltmek bagirmak degil midir? biri sinirliyken benimle konusunca sesini yukseltse - taramali tufek gibi konussa ben bagirdi diye yorumlarım.
ayrica adamin 45 yasinda bakir olması, ıssız adam modunda olmasi - cesitli psikolojik rahatsizliklari olmasi vs icin bir sey diyemem. kendine layik görmüşsün ki sevgilim diye hayatina almissin. Sonucta hayir isi yapmıyoruz birileriyle iliski yasarken. Bu adamla muhatap olduysaniz bu da sizin seciminiz.
ayrilmaniz isabet olmuş - ki simdi merak edip eski konunuza baktim 4 senede bir kere bile görüşmediğiniz birisiymis.
bir kere bile gorusmediginiz bir insanla böyle hararetli kavgalar edebilme hevesi gostermek de ayri bir başarı.
neyse, zararın neresinden dönsen kârdir.
umarim bundan sonra hayatina daha karakteri oturmus insanlar girerama o da mal cikarsa "olsun, iyi yanlari da var" diye kendini kandirma, kisa yoldan görünce bu hallerini vur bir yerine tekmeyi, defolsun gitsin
yoksa sen de arkadasin gibi
hayatimin on senesini verdim diye kötü bir hayat yasarsin.
bence kendine şunu sor "ben bu adamin neyine çekildim"Uzaktan ilişkiyle yetinen zayıf karakterli biriydi. Örnek olması açısından şu videoyu atayım
Hayır eşim sürekli benim yanımda oluyor ailesinin hatalarının farkında ve onlara her zaman gereken cevabı veriyor ama benim içim onlara karşı bir türlü soğumuyor. Böyle olunca hıncımı eşimden alıyordum malesef. Sonra ne kadar saçmaladığımı farkettim eşim her şeyin farkında ve benim yanımda bana destek oluyor gerekene gereken cevabı veriyor önemli olan eşimin bu tutumu diye düşünerek kendimi düzelttimAilesiyle ilgili meselelerde ailesini mi tutuyordu acaba eşiniz benim eski eşimle bu yüzden ayrıldık ailesine çok düşkündü.Orta yolu bulamadı.
bence kendine şunu sor "ben bu adamin neyine çekildim"
sonucta baktin 1-2 adam ayni, bin tane falsosu var niye uzun zaman sevgilin sandin da oldurmaya calistin?
cok yakin bir kiz arkadasim var. o da uzak mesafe iliskisi. durup durup sevgilsiini narsist falan ilan ediyor. "insan bu konuda yalan soyler mi" , "insan sevgilisini engeller mi" , "kendi hatasini kapatmak icin bana bagirdi" falan hep adami sucluyor.
ben de ona hep diyorum ki; "tamam adam mal, adam narsist, adam sorunlu. peki senin bu adamla işin ne? neden bu adama sevgilim diyorsun oldurmaya calisiyorsun?"
bence çözüm burada .
normal olarak boyle bir adama derin bir biptir deyip engellemeniz lazimdi. görmemişsiniz bile - hatta siz fiziksel olarak ondan cok daha guzelmissiniz. yas olarak da oylesiniz. e gördüm asik oldum durumu yok, ten uyumu yok. bunca yoklugun icinde bu kadar vasıfsız- sacma bir insanla olma motivasyonunuz neydi?
bence kendine şunu sor "ben bu adamin neyine çekildim"
sonucta baktin 1-2 adam ayni, bin tane falsosu var niye uzun zaman sevgilin sandin da oldurmaya calistin?
cok yakin bir kiz arkadasim var. o da uzak mesafe iliskisi. durup durup sevgilsiini narsist falan ilan ediyor. "insan bu konuda yalan soyler mi" , "insan sevgilisini engeller mi" , "kendi hatasini kapatmak icin bana bagirdi" falan hep adami sucluyor.
ben de ona hep diyorum ki; "tamam adam mal, adam narsist, adam sorunlu. peki senin bu adamla işin ne? neden bu adama sevgilim diyorsun oldurmaya calisiyorsun?"
bence çözüm burada .
normal olarak boyle bir adama derin bir biptir deyip engellemeniz lazimdi. görmemişsiniz bile - hatta siz fiziksel olarak ondan cok daha guzelmissiniz. yas olarak da oylesiniz. e gördüm asik oldum durumu yok, ten uyumu yok. bunca yoklugun icinde bu kadar vasıfsız- sacma bir insanla olma motivasyonunuz neydi?
Ne güzel sevindim adınızaHayır eşim sürekli benim yanımda oluyor ailesinin hatalarının farkında ve onlara her zaman gereken cevabı veriyor ama benim içim onlara karşı bir türlü soğumuyor. Böyle olunca hıncımı eşimden alıyordum malesef. Sonra ne kadar saçmaladığımı farkettim eşim her şeyin farkında ve benim yanımda bana destek oluyor gerekene gereken cevabı veriyor önemli olan eşimin bu tutumu diye düşünerek kendimi düzelttim
Ya ben sessiz kalalım, arada yılan gibi tıslayıp sokayım lafımı sonra sessizce uzaklara dalayım istiyorum, yok mümkün değil adamın çenesi durmuyo ki tısllamak ne mümkünAy benim de sinir çeneme vurur Access. Hem suratıma hem çeneme, bedenime filan. Ciddi sinirlendiğimde beyim sessizce dinler, dinler... Bir iç çeker "Hohh.." der dinlemeye devam eder ve ben gözlerimi kısarak ona "Nefesindeki isyanı hissedebiliyorum!" derim ahshs
Artık eskisi gibi de tartışmaz olduk, maytaba vuruyoruz. "Yine şaşırtmadın"lar, "Zaten aksi yaşansaydı şüphelenirdim kocam bir uzaylı tarafından kaçırılmış ve yerine başka biri geçmiş diye" filan demeler ahshs
yoo mantikli benceBen kendi kültürümden biriyle olmaya korkuyorum, eşimin akrabalarını ağırlamak, kayınbaba, kv, düğün, gelenekler vs beni aşırı boğuyor. Bir uzmana gidip terapi almayı düşünüyorum bununla ilgili
Aileci erkeği annesi sevsinNe güzel sevindim adınıza
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsunHytagac siz de daha çok gençsiniz, yaşıtız sizinle. Hayat ne getirecek belli olmaz, çok daha iyisi çıkar karşınıza hayatınızda birini istediğiniz taktirde, emin olun bundan. Canınız nasıl istiyorsa öyle yaşayın
Eğer çok sinirli değilsem benim eşimde bir şey yokmuş gibi davranır ama bazen kriz geçirecek kadar sinirleniyorum o zaman benimle kalıp sakinleşmemi sağlıyor. Ha sorun çözülüyor mu dersen hayır.Merhabalar. Partnerinizle tartışma tarzınız nedir? Eski erkek arkadaşım ben biraz sesimi yükseltsem hemen sen şu an sinirlendin galiba deyip telefonu kapatmaya çalışırdı. Oysa ben onunla sorunu konuşup çözmek ve bir daha önümüze çıkmasın isterken o çözümü hep ertelerdi. Ve kaçıp belki de günlerce sessiz kalarak sinirimin geçmesini beklerdi, konunun bu şekilde kapanacağını sanıyordu. Oysa ben onun adım atmadığı her gün daha da dolardım. Az önce çok sevdiğim bir arkadaşımla konuşurken onun eşinin de aynı olduğunu hayretler içinde dinledim, yani birebir aynı davranışlar teker teker yazmak istemiyorum tekrardan. Hatta eşine sen otistik misin diye bağırmış bir gün cinnet getirip. Hiçbir konuda tepkimi dile getiremiyorum kaçıyor diyor. Merak ettiğim bunlar mı anormal yoksa erkeklerin geneli mi böyle? Eşi veya sevgilisi bu şekilde davranan var mı? Bu normal bir erkek davranışı mı yoksa o an tartışıp sorunu çözmeye çalışan erkek mi daha normal?
Konu kavga edilemeyecek kadar basitse ve ben o anki ruh halimle abartiyorsam hiç konuşmadan dinler sonra şarkı söyler iltifat eder ben daha da cildiririmMerhabalar. Partnerinizle tartışma tarzınız nedir? Eski erkek arkadaşım ben biraz sesimi yükseltsem hemen sen şu an sinirlendin galiba deyip telefonu kapatmaya çalışırdı. Oysa ben onunla sorunu konuşup çözmek ve bir daha önümüze çıkmasın isterken o çözümü hep ertelerdi. Ve kaçıp belki de günlerce sessiz kalarak sinirimin geçmesini beklerdi, konunun bu şekilde kapanacağını sanıyordu. Oysa ben onun adım atmadığı her gün daha da dolardım. Az önce çok sevdiğim bir arkadaşımla konuşurken onun eşinin de aynı olduğunu hayretler içinde dinledim, yani birebir aynı davranışlar teker teker yazmak istemiyorum tekrardan. Hatta eşine sen otistik misin diye bağırmış bir gün cinnet getirip. Hiçbir konuda tepkimi dile getiremiyorum kaçıyor diyor. Merak ettiğim bunlar mı anormal yoksa erkeklerin geneli mi böyle? Eşi veya sevgilisi bu şekilde davranan var mı? Bu normal bir erkek davranışı mı yoksa o an tartışıp sorunu çözmeye çalışan erkek mi daha normal?
yoo mantikli bence
ailenin tarzini sevmiyorsan ailenden cok uzak bir yerden birini bulacaksın.
kkda sonradan ömürlük banlanan biri vardi. hem aile yapısını hic sevmezdi. anne babanin her kararin icinde oldugu , parani kazan.ana ragmen sana ozgur alan tanimadigi, kardeslerin dusman gibi oldugu, erkek cocugun kayirildigi, babanin anneye bir sevgisinin olmadigi, annenin babanin tüm sulalesine düşman olduğu falan. klasik kötü aile. sonra kiz tipini vs beğenmedigi birini buldu evlilik yoluna girdi. biz de sorduk "tipini de begenmiyorsan niye evleneceksin" diye. "aile yapisi bana denk" dedi
o zaman da demistim, "senin aile yapina ters birinj bulman lazim. neden denk adami aldin" diye.
sonra zaten kendi ailesine denk oldugu icin o da erkek ailesiyle dusman oldu falan filan ayrildilar.
yani bence dogru bir karar vermissin:)
benim hayatimdaki insan da uzak diyarlardan. Farkli kültür olunca müsamaha göstermek daha kolay oluyor. "o bilmiyor, onlarda boyle değil demek ki, belki ben kendimi yanlış translate ettim" falan diyorsun daha az sinir oluyorsun.
psikolog konusuna da katiliyorum. Eminim sana yararı olur. umarim gidebilirsin. eger küçük sehirde yasiyorsan, fazla imkanin yoksa online de dusunebilirsin. demosu ilk 10 dk ucretsiz oluyor. bir dene - enerjin tutarsa baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?