Partnerim iliskiye giremedi

Heycandan olmuş olabilir . Sonrasındada erkeklerde bi kez olduğu zaman sanki sürekli öyle olacak gibi düşünüyorlar sonra o piskolojiye dayanamayıp tekrar aynısı oluyor . Yani ya konuşacaksınız bu tarz şeyler heycan vs olabilir felan diye rahatlatıcı bir konuşma yada o kendi kendini yiyip bitirecek ama tabi bu onda bir sıkıntıda olabilir .

Tepem birkac kez atti zaten benim de ama pek orali olmadi. Yani ilk önce kalbime söz gecirmem lazim ama beceremiyorum iste essek kafam
Biz kadınlar böyleyiz maalesef yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum hadi 50 üstü olsa anlarım ama 40'lı yaşlarda normal değil bence. Ama ilişki iyice toksikleşmeye doğru giderse orda durmak daha mantıklı. Çünkü insanın psikolojisine zarar.

daha önce basıma geldi boyle bi durum herif ilişkinin başında boşalmış,aniden lavaboya gitti biraz gecikti sonra sigara içme bahanesiyle birsz zaman geçirip gitmem lazım dedi ondan sonra hiç görüşmedi

erkeklerde böyle bi durum var erken boşalan gurur yapıyor

Tekrar kalkmadı mı uçak? Cihazlar mı bozuk?

Iyyyyyyyyyyyy

Bir müddet uzak duracam erkeklerden. Şunu okudum ya.
Belli yaştan sonra erkeklerin ereksiyon problemine bulduğu, günü kurtaran bir çözümmüş bu çiş tutma işi. Ama o da kar etmemiş görünüşe göre, püh.

Bizde de hemen hemen öyle oldu lakin sonrasinda görüsmeye devam ettik. Zaten hic utandirmadim hersey normal gitmis gibi davrandim.

Bir Sans daha verecegim, belki heyecanlanmistir stress yapmistir filan. Cünki kendisine karsi duygularim var.

Öyle olmadigini umuyorum belki o an icin sadece yaraliydi. Adam bide ondan sonra keske gelmeseydik buraya bukadar cabuk ilerlemeseydik hadi eve gidelim dedi, durumu cakmadim, kalalimda kalalim diye tutturdum. Gariban kacana kadar kirk takla atti
Allahtan umut kesilmez gelismeler olursa cıtlat

Bu adam bunu bir seferlik yaşamış olsaydı en kısa zamanda kendini ispatlama çabasına girerdi. Bence sorunu kronik, çok umudun olmasın.

40 li yaşlarda erken degilmi ya ne oluyor bu adamlara
Hepsi aynı değil doğal olarak sorunluların konuları düşüyor buraya. 30lar kadınların 35 ve sonrası erkelerin zirvesi diye biliniyor. Tecrübe ve performans bütünleşiyor bu yaşlarda. Tansiyon şeker kolestrol gibi bir problem gelişmediyse cinsel açıdan iyi durumda olan bir erkek bu yaşlarda performans düşüşü yaşamaz. Özü öyledir, performansı hep düşüktür. Eski sevgililerim şöyle mutluydu böyle becerikliydim diyen adam tecrübesini kaybedecek değil her halde, neden şu ankini mutlu etmiyor. Garezi mi var. Zevk alan titreyen kadın onlar için daha da tahrik edici sonuçta neden üşensinler ki. Burada okuduklarıma bakarak bu adamların yalancı olduklarını kolaylıkla söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…