Partnerim iliskiye giremedi

Hep derim eğer bir erkek ilişkiye girmek istemiyorsa,ilişkiden kaçıyorsa ya sertleşme problemi ya da erken boşalma problemi yaşıyordur. Ötesi yok bu işin maalesef. Bunun da nedeni çoğunlukla psikolojik.
Psikolojik derken heyecandan filan mi yoksa baska psikolojik sorunlardanmi bahsediyorsunuz

Bir makalede hareketli bir işi ve yaşam tarzı olan erkeklerin daha rahat ereksiyon olduğunu okumuştum bunun etkisi olabilir mi

Bugün beyefendiyi isyerinde ziyaret ettim 5 dakikaligina. Öpmemden rahatsiz oldu simdi biri gelecek benim aklimi celme filan dedi. Öpüp koklamami istemedi beni gecistirdi resmen. Beni özledinmi dedim cevap vermedi hatta. Halbuki daha dün yolumu kesip görüsürüz yani görüselim demisti. Sürekli tutarsiz davranislar.

Cinsellikten mi kaciyor yoksa bir ikizler erkegi klasigimi bilemedim.

Ben bekar diye Biliyorum ama neden öyle düsündünüz ki süphelenmem mi gerek
Iş yerine gittim ,opmememi ,koklamami istemedi diye yazmışsınız..özledim mi beni dedim cevap vermedi demissiniz ondan sordum..sonra tekrar bulustunuz mu?deneme olmadı mi

Evli olabilir mi?bekar olduğuna eminmisiniz
Kimse görmesin diye öyle davranmistir diye öyle düsündüyseniz öyle degil hatta tam tersi arkadan Büro dan dükkanin ön tarafina cekti beni orda öpemiyeyim diye hayir sadece yanaklarindan boynundan öptüm birde. Biz basindan beri böyleyiz ama ilgi gördümü hemen geri ceker kendini

Iş yerine gittim ,opmememi ,koklamami istemedi diye yazmışsınız..özledim mi beni dedim cevap vermedi demissiniz ondan sordum..sonra tekrar bulustunuz mu?deneme olmadı mi
Evet istemedi resmen. Daha dün yolumu kesen adam bugün bastan savdi Beni. ama dedigim gibi hep bir kacma kovalama oyunu icerisindeyiz. Cok fena sıkıldım aslinda bu durumdan.

Öpüyorum diye Beni kiskirtma deyip durdu hayir sanki kiskirsa nolacak. Neyse

hepsı aynı değil nelerini gördü bu gözler :) bence bu adamda sıkıntı var sadece

44 ileri bir yaş sayılmaz bence ...aurayı yakalayamamış belliki..önemli olan ilişkinin süresi değil tatmin ediciliğidir..başka yollardan sizi tatmin edebilmesi mümkünken yarıda bırakmak size saygısızlık..ayrılın

Benimle ilgilenmeye calisti calismadi degil, basarili oldugunuda düsündü ama oda bir Fiyaskoydu maalesef.

Heyecan erkeklerde erken boşalmaya neden oluyor. Psikolojik derken stres ve başaramama korkusu demek istemiştim.

Erken bosalma olmadi hatta hic olmadi. Birkac dakika icerisinde ucak indi yani. Anlattikca nekadar büyük bir fiyasko oldugunu farkediyorum bende. Maalesef ki bu adama karsi duygularim var ama kendisi genel olarak fazla yakinlasmamaya calisiyor zannedersem sebebi de bu

Benim bir önceki partnerimde de vardı ama onunki ikinci ilişkide oluyordu yani sertleşme problemi yaşıyordu sonra düzeldi normal hayatta size karşı nasıl soğuk mu davranıyor? Sadece ilişkideki tutumuyla analiz etmek doğru olmaz erkekler adeta kapalı bir kutu gibiler.

Bir soguk davraniyor, bir sicak. Cözemedigim bir muamma icerisindeyiz.

Hicbir fikrim yok. Bunun cevabini bilmeyi cok istiyorum. Acik acik Sordugum zaman sana ilgim var ben ya siyahimdir ya beyaz bende gri yoktur zirvalarina giriyor ama davranislari öyle degil.
Bence bir ilişkide cinsellik ve davranışlarda tutarlılık çok önemli. Bana karşı davranışlarında bir dengesizlik varsa tepem atar. Galiba sizinki de öyle biri.

Bence bir ilişkide cinsellik ve davranışlarda tutarlılık çok önemli. Bana karşı davranışlarında bir dengesizlik varsa tepem atar. Galiba sizinki de öyle biri.
Tepem birkac kez atti zaten benim de ama pek orali olmadi. Yani ilk önce kalbime söz gecirmem lazim ama beceremiyorum iste essek kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…