- 12 Temmuz 2006
- 55.502
- 212.798
- 52
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Lütfen rica ederim hiçbiriniz rahatsızlık vermiyorsunuz bilakis bizleri bilgilendirerek çok yardımcı oluyorsunuz
Hepsi aynı değil demeye geldim
44 ileri bir yaş değil sizin adam da iş yok. Fragman bu, filmi izlemeden kacin
Eslerine yetinmeyip baskalarina Aldatan adamlara acaylip gicigim boleler cokHepsi aynı bacım boşver.
35 yaşında kadın.22 yasindasin.44 yaşındaki adamdan beklentin fazla.yaşına uygun genç birisini bulursun belki sorun yasamazsin
Kendimi 22 hissettigim dogrudur ama ben 35im22 yasindasin.44 yaşındaki adamdan beklentin fazla.yaşına uygun genç birisini bulursun belki sorun yasamazsin
Yaşadığınız normal değil, 44 yaş cinsellik için yetersizlik yaşanacak bir yaş da sayılmaz. Ve hayor hepsi böyle de değil. Heyecandan olabileceğini var sayarak biraz daha zaman verin, baktınız düzelme yok yol verin gitsin.
Bunu telafi etme kendini ispatlama çabasına girerse ne ala, girmezse yok sayarsa kaçın. Bir de ilaç alıp almadığından emin olun, sizi sorunu olmadığına ikna etmek için bu yollara da başvurabilir.
O ilaçlar kalp çarpıntısı yapıyor azcık, soğuk soğuk terlemesi varsa, gözünde şimşekler çaktığı şikayetini alıyorsan şüphelen.Nasil emin olabilirimki acaba ilac alip almadigindan? Öyle birsey yapsa bile Kesinlikle kabul etmeyecektir.
İnşallah yapmaz ama spontane gelişmesine izin vermezse büyük ihtimalle ilaç girmiş olacaktır devreye, ya da ard arda 3 4 ilişki yaşamak isterse şüphelenebilirsiniz diyw düşünüyorum. Gidişatı izleyin derimNasil emin olabilirimki acaba ilac alip almadigindan? Öyle birsey yapsa bile Kesinlikle kabul etmeyecektir.
35 mi?Bir konunuzda 22 yaşında olduğunuzu belirtmissiniz...herkes hissettiği yaşı söyleyerek derdini anlatsaaKendimi 22 hissettigim dogrudur ama ben 35im
Onlara bende gıcığım migim haklısın. Şeyleri düşsün inşallah.Eslerine yetinmeyip baskalarina Aldatan adamlara acaylip gicigim boleler cok
Hayir belirtmedim öyle birsey karistiriyorsunuz sanirim35 mi?Bir konunuzda 22 yaşında olduğunuzu belirtmissiniz...herkes hissettiği yaşı söyleyerek derdini anlatsaa
Prostat mıydı acabaCok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.
Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.
Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?
Bilmiyorum yani bozuntuya vermedim öyle birsey olmamis gibi davrandim. Bir sıkıntı oldugu kesin. Bende sans yok onu anladim artikProstat mıydı acaba
Bi tane kötü çıktı diye hepsimi kötüü.. boşver tadını çıkarBilmiyorum yani bozuntuya vermedim öyle birsey olmamis gibi davrandim. Bir sıkıntı oldugu kesin. Bende sans yok onu anladim artik