Partnerim iliskiye giremedi

Evet bugün 2. Deneme oldu. Busefer sıkıntı bendeydi hatta belki ilkindede bendeydi. Cok fazla Islandim. O birsey hissettimi bilmiyorum ama ben hissedemedim buyüzden. Sonunu yine getiremedik. Kalkti yine tualete gitti sonra. Yarim kaldi yani....

Senin ıslanman onun ereksiyonunu kaybetmesine sebep olmaz, erken boşalmaya sebep olur belki. Bence bu adamda kesinlikle sorun var

Islanman onun erekte olmasına etki etmez. Adam ölü balık.

Asiri islanmak hazı olumsuz etkilemezmi? Kafam Allak bullak oldu ya
Aşırı ıslanmak bence karşındakini ne kadar istediğini gösterir.
Şahsen ben çok ıslandığımda eşim daha çok tahrik oluyor, ilişki de daha uzun sürüyor.
Acaba pipisi mi küçük? Dediğiniz gibi çok ıslanınca belki pipisi denizde yüzen balık gibi kalıyor
Uyum mu yakalayamıyorsunuz acaba?

Standartti bence ne büyük ne kücük. Neyse nereden Tutsam elimde kaliyor zaten.

Standartti bence ne büyük ne kücük. Neyse nereden Tutsam elimde kaliyor zaten.
Bir de yaş kaç olursa olsun bence ilk sevişmeler çok heyecanlı, çok ateşli olmalı
Bir sonrakini çok değişik bir yerde deneyin bence, belki etkili olur.
Arabayı ıssız bir yere mi çekseniz

Cok islak olunca birsey erkekler birsey hissetmiyorlar diye biliyorum ben. Nitekim bende hissetmedim. Bilemedim hic icimede sinmedi off
Valla yanlış biliyorsunuz. Taş gibi sertleşmiş bir penis,sırılsıklam olan bir kadına gayet güzel zevk verebilir. Herif de iş olmadığını kabul etmeniz zaman alacak gibi duruyor. Şu yazıyla bile 'ama biraz da benim yuzumden'i savunuyorsunuz,çünkü inanmak istemiyorsunuz

Haklisiniz hala bahaneler bulmaya calisiyorum. Kabullenmek gerek... gitti o güzelim büyü ona yanarim..

Kaçıncı dk da gitti tuvalete gitme sebebi neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…