- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Yaşlı değil ama yaşlanmaya yakın bir yaş. Eş veya sevgili ardayınızla aranızdaki farkın 5 yaşın üzerine çıkmamasına özen göstermek iyidirNeden öyle diyorsunuz 44 cokmu yasli ki
Oda dogru. Bakalim belki bir süre sonra hevesim gecer. Yada yarin yine bir Fiyasko olursa sogurum.Yaşlı değil ama yaşlanmaya yakın bir yaş. Eş veya sevgili ardayınızla aranızdaki farkın 5 yaşın üzerine çıkmamasına özen göstermek iyidir
Soğusan kendine büyük iyilik yapmış olursunOda dogru. Bakalim belki bir süre sonra hevesim gecer. Yada yarin yine bir Fiyasko olursa sogurum.
Islanman onun erekte olmasına etki etmez. Adam ölü balık.Evet bugün 2. Deneme oldu. Busefer sıkıntı bendeydi hatta belki ilkindede bendeydi. Cok fazla Islandim. O birsey hissettimi bilmiyorum ama ben hissedemedim buyüzden. Sonunu yine getiremedik. Kalkti yine tualete gitti sonra. Yarim kaldi yani....
Cok islak olunca birsey erkekler birsey hissetmiyorlar diye biliyorum ben. Nitekim bende hissetmedim. Bilemedim hic icimede sinmedi offSenin ıslanman onun ereksiyonunu kaybetmesine sebep olmaz, erken boşalmaya sebep olur belki. Bence bu adamda kesinlikle sorun var
Neden etkilesin? Bana erkeklerin erekte olamama bahaneleri gibi geliyor.Asiri islanmak hazı olumsuz etkilemezmi? Kafam Allak bullak oldu ya
Aşırı ıslanmak bence karşındakini ne kadar istediğini gösterir.Asiri islanmak hazı olumsuz etkilemezmi? Kafam Allak bullak oldu ya
Neden etkilesin? Bana erkeklerin erekte olamama bahaneleri gibi geliyor.
Yaşlı ise huzur evine gitsin ya, ne işi var kadınlar ile höffff.Kendisi söylemedi zaten ben düsünüyorum acabami diye. Sürekli kayip cikti filan ne bileyim. Sonunu getirelim mi dedim, Ben yasliyim pilim bitti dedi yaaa. Ah su cileli basim
Aşırı ıslanmak bence karşındakini ne kadar istediğini gösterir.
Şahsen ben çok ıslandığımda eşim daha çok tahrik oluyor, ilişki de daha uzun sürüyor.
Acaba pipisi mi küçük? Dediğiniz gibi çok ıslanınca belki pipisi denizde yüzen balık gibi kalıyor
Uyum mu yakalayamıyorsunuz acaba?
Bir de yaş kaç olursa olsun bence ilk sevişmeler çok heyecanlı, çok ateşli olmalıStandartti bence ne büyük ne kücük. Neyse nereden Tutsam elimde kaliyor zaten.
Valla yanlış biliyorsunuz. Taş gibi sertleşmiş bir penis,sırılsıklam olan bir kadına gayet güzel zevk verebilir. Herif de iş olmadığını kabul etmeniz zaman alacak gibi duruyor. Şu yazıyla bile 'ama biraz da benim yuzumden'i savunuyorsunuz,çünkü inanmak istemiyorsunuzCok islak olunca birsey erkekler birsey hissetmiyorlar diye biliyorum ben. Nitekim bende hissetmedim. Bilemedim hic icimede sinmedi off
Valla yanlış biliyorsunuz. Taş gibi sertleşmiş bir penis,sırılsıklam olan bir kadına gayet güzel zevk verebilir. Herif de iş olmadığını kabul etmeniz zaman alacak gibi duruyor. Şu yazıyla bile 'ama biraz da benim yuzumden'i savunuyorsunuz,çünkü inanmak istemiyorsunuz
Aslinda bürodaydik bugün daha heyecanli biyer olamaz herhalde.Bir de yaş kaç olursa olsun bence ilk sevişmeler çok heyecanlı, çok ateşli olmalı
Bir sonrakini çok değişik bir yerde deneyin bence, belki etkili olur.
Arabayı ıssız bir yere mi çekseniz
Kaçıncı dk da gitti tuvalete gitme sebebi neymisEvet bugün 2. Deneme oldu. Busefer sıkıntı bendeydi hatta belki ilkindede bendeydi. Cok fazla Islandim. O birsey hissettimi bilmiyorum ama ben hissedemedim buyüzden. Sonunu yine getiremedik. Kalkti yine tualete gitti sonra. Yarim kaldi yani....