- 15 Aralık 2015
- 690
- 666
- 38
-
- Konu Sahibi pistachio_27
Hepsi aynimi gercekten ya? Hayir öyleyse bileyim de bidaha hayal kirikligina ugramiyayim.Hepsi aynı bunların boşverin. Şaptan şaptan
Hepsi aynı bacım boşver.Hepsi aynimi gercekten ya?
Acaba ereksiyon sorunu mu yaşadı?Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.
Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.
Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?
Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.
Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.
Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?
Bu o adam mı, hani dengesiz olan?Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.
Evet.Acaba ereksiyon sorunu mu yaşadı?
Çekilmez
Bu o adam mı, hani dengesiz olan?
Adam ölü balıkmış şekerim, 44 yaş için bile normal değil, 44 yaşlı sayılacak bir yaş değil. Eğer ilk evliliğindeki temel sorunlardan biri bu ise hiç başını ağrıtma, sal gitsin. Çocuğunun babasını çekmemiş boşamışsın, bu adam için hiç değmez.
Beni maruz görün lütfen yurt disinda dogdum büyüdüm. Türkcem bukadarSu dökmek ne ya? Ağzınıza nasılsın yakıştırıyorsunuz böyle konuşmayı? Ayrıca tualet degil tuvalet.
Olaya iyi tarafindan bakin, evlenmeden görmüşsünüz
Bak 5 yıllık evli olsanız rutine binmiş sıkıcı hal almış belki ondan denir ama ilk ilişki ya. O ilkin heyecanı tutkusu olur. İlkte böyleyse çoook uğraşırsın.Evet o. Ben de öyle düsündügüm icin sogudum zaten. Ancak bu yas ortalamasi icin normalmi ereksiyon problemleri merak ettim
Tualeti bununla aciklarsiniz ama su dökmek çok kaba. Su dökmek. Sanki çikan suBeni maruz görün lütfen yurt disinda dogdum büyüdüm. Türkcem bukadar