Partnerim iliskiye giremedi

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
666
38
Cok özel bir Konu ancak ne oldugunu anlayamadim. Son evliligimin bitme sebeblerinden biri zaten cinsellikti, bu daha büyük bir Fiyasko cikti.

Adam iliskiyi iki kere yarida kesmek durumunda kaldi gerisini getiremedi. Tualete su dökmeye kacti. Sonra tutturdu hadi gidelim diye. Önce cok bozuldum hani geceyi beraber gecirecektin diye. Sonradan anladim galiba utandigi icin kacmak istedi yada tekrar deneyip yapamamaktan korktu.

Hayatimda yasadigim en büyük fiyaskoydu. Kendisi 44 Yasinda, o yaslarda beklenen bir durummu bu?

Acaba ereksiyon sorunu mu yaşadı?

Bu o adam mı, hani dengesiz olan?

Adam ölü balıkmış şekerim, 44 yaş için bile normal değil, 44 yaşlı sayılacak bir yaş değil. Eğer ilk evliliğindeki temel sorunlardan biri bu ise hiç başını ağrıtma, sal gitsin. Çocuğunun babasını çekmemiş boşamışsın, bu adam için hiç değmez.

Evet o. Ben de öyle düsündügüm icin sogudum zaten. Ancak bu yas ortalamasi icin normalmi ereksiyon problemleri merak ettim

Evet o. Ben de öyle düsündügüm icin sogudum zaten. Ancak bu yas ortalamasi icin normalmi ereksiyon problemleri merak ettim
Bak 5 yıllık evli olsanız rutine binmiş sıkıcı hal almış belki ondan denir ama ilk ilişki ya. O ilkin heyecanı tutkusu olur. İlkte böyleyse çoook uğraşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…