Partnerim iliskiye giremedi

Hepsi aynı değil doğal olarak sorunluların konuları düşüyor buraya. 30lar kadınların 35 ve sonrası erkelerin zirvesi diye biliniyor. Tecrübe ve performans bütünleşiyor bu yaşlarda. Tansiyon şeker kolestrol gibi bir problem gelişmediyse cinsel açıdan iyi durumda olan bir erkek bu yaşlarda performans düşüşü yaşamaz. Özü öyledir, performansı hep düşüktür. Eski sevgililerim şöyle mutluydu böyle becerikliydim diyen adam tecrübesini kaybedecek değil her halde, neden şu ankini mutlu etmiyor. Garezi mi var. Zevk alan titreyen kadın onlar için daha da tahrik edici sonuçta neden üşensinler ki. Burada okuduklarıma bakarak bu adamların yalancı olduklarını kolaylıkla söyleyebilirim.
Çünkü o yaşlar erken 50 li li yaşlar olsa tamam

Bu adam bunu bir seferlik yaşamış olsaydı en kısa zamanda kendini ispatlama çabasına girerdi. Bence sorunu kronik, çok umudun olmasın.

InşaAllah öyle degildir ya son evliligimden zaten cinselsizlikten musdariptim. Hakikatende bidaha o cabaya girmedi. Hatta gecen öpüyorum sirnasiyorum diye kizdi bana beni kiskirtma isyerinde filan diye. Icime Kurt düstü

InşaAllah öyle degildir ya son evliligimden zaten cinselsizlikten musdariptim. Hakikatende bidaha o cabaya girmedi. Hatta gecen öpüyorum sirnasiyorum diye kizdi bana beni kiskirtma isyerinde filan diye. Icime Kurt düstü
Bazı şeyler kader gibi kovalar bazen insanı, bundan kurtulmayı başarabilirsiniz. Bu hali sizi zamanla soğutacak zaten. Bence duygularınızı kontrol altına almaya çalışın, aynı şeyi tekrar yaşamayı hakettiğinizi düşünmüyorum.

Bazı şeyler kader gibi kovalar bazen insanı, bundan kurtulmayı başarabilirsiniz. Bu hali sizi zamanla soğutacak zaten. Bence duygularınızı kontrol altına almaya çalışın, aynı şeyi tekrar yaşamayı hakettiğinizi düşünmüyorum.

Haklisiniz. Üzgünüm cünki aramizda cok baska bir çekim vardi. Bu Duyguyu yakaladigim icin cok mutlu hissediyordum kendimi.

Haklisiniz. Üzgünüm cünki aramizda cok baska bir çekim vardi. Bu Duyguyu yakaladigim icin cok mutlu hissediyordum kendimi.
Mutlaka daha iyisi bekliyordur seni bir yerlerde. Belki bu adam rol yapıyor, kafesleyene kadar senin huyuna gidiyor. Çok var bu tiplerden, bdv de her gün onlarca konu açılıyor

Öyle umuyorum...

Rol yapma ihtimalleri herzaman var tabiiki. cok asigim simdi birsekilde yüregimi sogutmali 😒
Sen yine de her yönünü değerlendir ama performansı iyi olan bir adam o mahçubiyetin telafisi için fırsat kollar böyle köşe bucak kaçmaz gibi geliyor bana

Iyi düsünmeye calisiyorum bacim cünki Adami görünce icimde pirpir kelebekler ucusuyor. Ikinci bir sansi vermezsem aklim kalir. Umuyorumki bir anlik heyecan stressti 🤭
Çocuklarının babasını çekmemişsin, elin herifi cinsellik de olmazsa hiç çekilmez valla. O kelebekler ille yarasaya mı dönsün?

Şu yaşınıza kadar doğru düzgün yaşamamışımız cinsellik. Bu arkadaşı hayatınızda tutarsanız böyle de kurur gidersiniz. Cinsellik olmayınca içinizde uçan o kelebekler sineklere dönüşür zamanla zaten. Bi şans daha verin ama çok da şartları zorlamayın bence…

X