Partfait'ten telkin isteklerimiz ;)

Parfait öncelikle çok geçmiş olsun, umarım amcan bir an önce şifa bulur.

İnternette gezinirken göz rengi açma telkini olduğunu okumuştum varsa yayınlayabilir misin?
Şimdiye kadar yayınladığın her şey içinde çok teşekkürler. Çok işime yarayacak eminim.

Son düzenleme:

canım ben bunun çok tehlikeli olduğunu duymuştum

Parfaid'ciğim çok geçmiş olsun...Amcana Allah şifa versin... İnş. en kısa zamanda iyileşir.

merhaba parfait, telkin melodilerini takip ediyorum ve indirdim buradan, göğüs büyütme telkinini de indirmiştim ve dinliyorum ama gerçekten o müziği dinlerken çok zorlanıyorum acaba telkini farklı bir melodiye veya doğa sesine gömmen mümkün mü??? bu arada amcana Allah acil şifalar versin..

parafitcim allah acil şifalar versin amcana, size de güç versin canım .
canım şöle güzel bi telkin oluştursan da yusyuvarlak dolgun harika kalçalara sahip olsak nasıl olurdu _?
biliyorum çok yoğunsun bu aralar vakit bulamıyosun ama aklında bulunsun canım bunuda yaz listene :) bide sadece kilo alıp werme değilde istediğim wücut şekline sahibim tarzında bişeyler de olabilir çok saol canım şimdiden. tekrar geçmiş olsun

merhabalar,

bende bronşektazi (bronş genişlemesi) hastalığı var. bir sebepten bronş duvarlarım yıkılmış, bronşlarım genişlemiş ve modern tıp bronşları eski haline getirmek için bir yöntem bulamıyor. zaten modern tıbbın çok maddeci ve yetersiz olduğunu düşünüyorum, neyse.. şimdi genişleyen bronşlarımın (hepsi geniş değil, bir kısmı genişlemiş) bozuk yapısı sebebiyle aşırı balgam ve salgı üretimi oluyor, bu da beni öksürtüp bol balgam çıkarttırıyor.

partfait'cim telkinlerin dikkatimi çekti, ben de bir ümit sana yazayım dedim. bana bronşlarımın zararlı canlıların yaşamasına izin vermediğini, akciğerlerimde balgam veya zararlı bir sıvı üretilmediğini, artık balgam ve öksürük olmadığını, geniş bronşlarımda hücre yenilenmesi olup eski hücrelerin yerine tamamen sağlıklı hücrelerin oluştuğunu, hasta bronşlarımın yenilendiğini ve sağlamlaştığını, akciğerlerimin her bir zerresinin tamamen sapasağlam ve sağlıklı olduğunu, akciğerlerimdeki her şeyin çok sağlıklı ve normal olduğunu, çok sağlıklı bir insan olduğumu telkin eden bir ses hazırlayabilir misin? deneyimlisin sen, bu konuları uygun bir dille gizli telkin haline getirebilirsen inan sana çok dua ederim inşallah.

bu ciddi isteğimi dikkate alırsan çook sevinirim partfait :)

inşallah en kısa zamanda görürsün.. :97:

amcan için çoook geçmiş olsun diliyorum parfait..

kilo almak istiyorum
meme istioyorum eheheh
ben bayağıdır aktif değilim sınav vs var :) ne dönüyo burda kızlar

slm canim......
öncelikle hepimizin büyük sorunu olan kücük gögüs sorunumuza cözüm buldugun icin sagol.....
bi sorum olacakti sana.....
baska telkinlerde yapiyormussun ...
misal gögüs büyütme telkinini vede popo kücültme telkinini ayni anda dinlersek bi zarari olurmu yani etki göstermesmi????

hem müzikler ayri ayri dinlemis olur bikmamis oluruz???

zaman bulub cevap verirsen cok sevinirim

:86::90:

şu zenginlik için var demişsin ya onu da link olarak koysan ya

Parfaitcim yaaa bana bu iyiliği yaparan ölene kadar unutmam yemin ederim acaba u telkinle burnumuzu küçültmemiz mümküün müüü? Çok mu abartı bi şey istiyorum acaba?

parfait rica etsem sigarayı bırakmak içinde telkinli ses dosyası hazırlarmısın.çok istiyorum bırakmakk ama en fazla 10 gün dayanabiliyorum.O kadar büyük bi iyilik yapmış olursunki eminim bırakmak isteyen çok kişi vardır.sigara bağımlılığıda bilinçaltıyla çok bağlantılı olduğu için kesinlikle işe yarayacağını düşünüyorum.teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Parfaitcim yaaa bana bu iyiliği yaparan ölene kadar unutmam yemin ederim acaba u telkinle burnumuzu küçültmemiz mümküün müüü? Çok mu abartı bi şey istiyorum acaba?

kız yamyyyyyyyyy
gülmekten kırıldım yahuuuu:)
aynı dert bende d evar anacum.. ben de istiremmmmmm:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…