- 21 Ağustos 2009
- 706
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zenginlik ve başarı telkini istiyorum bazen başarı konusunda çevremden telkin almazsam kendime güvenmeyebiliyorum çünkü, bu sorunu kendim dinleyip halledebilsem güzel olur :) telkin diye bir şey kesinlikle var, tıpkı ilaçlardaki plasebo gibi.. bilinçaltı hayatımızı sandığımızdan fazla etkilemekte.. bu konuda bize yardımcı olduğun için sağol portfait (umarım adını doğru yazmışımdır) :)
Ben de hemşomla aynı şeyleri istiyorum fakat birkaç telkin aynı anda dinlenirse sorun olur mu acaba ?? :2:
Parfaitcm yaa bu gögüs için olan müzik varya aslında cok güzel ama bi süreden sonra sinir yapmaya basladı bende daha da dinleyemiyorum.aynı telkini su sesiyle yapamaz mısın?yapsan o kadar o kadar memnun olurum ki
su sesiyle yapmasın bence hiç tavsiye etmem
yatağı falan ıslatırsın mazallahhh
bende yanakları dolgun dolgun yapmak için bir telkin varsa onu istiyorum mümkünse balon gibi olmak
istiyorum
Canım selam. bu arada ilk telkin dosyanı dinliyorum belirteyim. Fakat aklıma şöyle bişi geldi mesela benim meme uçlarım da küçük şöyle etli geniş ve büyük olmasını istiyorum göğüs uçlarımın ve biliyorum ki birçok arkadaşım da ayne dertten muzdarip... Mesela bir telkin dosyası hazırlasan. İçinde hem memişlerimizi büyütmeye, hem meme uçlarımızı genişletip etlendirip büyütmeye ve hem de kalçalarımızı ve dudaklarımızı dolgunlaştırıp güzelleştirmeye yönelik mesajlar iletsen ayy ne süper olur:) olurmu ki acaba hepsi bi arada ?