Partfait'ten telkin isteklerimiz ;)

Parfait gögüs büyütme telkinini ilk okuduğumda hemen indirip dinlemeye başladım. Ama gün pazartesi olup hafta başlayınca durum değişti sabah 07.30 da evden çıkıp,akşam 20.00 dan daha erken eve gelemeyen çalışan kesimden olucan iş kötüleşti. Yani 6saat dinlemek imkansız hale geldi benim için toplasam en fazla 1saat dinleyebiliyorum. Telkin olayına çok inanıyorum ama bu durum beni çok olumsuzlaştırdı. Bir çaresi yok mu bunun???

cnm yolda mutlaka zaman gecırıyorsundur.. yolda gıderken kulaklıkla dınlemeye bak.. gece de yatarken ac pc'yı bırak oyle kalsın sabaha kadar.. anca boyle bır sonuca ulasabılırsın. ltf ara vermeden dınle.. yanı gun ıcerısıne 6 saatı yayabılırsın ama ara verme derken gun olarak ara verme bir gun dınleyıp 5 gun dınlemezsen olmaz bılıyorsundur.. ıs yerınde de fırsat buldukca dınlemey calıs cnm..
:26::26:

Parfait
Benim kilo alamama sorunum var,iştahım hiç yok doğru düzgün yemek yiyemiyorum yesemde kilo alamıyorum ...
Benim tam bir ay sonra mezuniyetim var çok zayıf olduğum için yakışmayacak elbisem ...
Bana öyle geliyor yani
İlk telkinini bugün dinlemeye başladım ...
Şu kilo sorunum için de yardımcı olursan çok sevineceğim ...

İş yerinde dinleyemiyorum ama yolda ve sabah hazırlanırken dinliyorum.Dediğin gibi en iyisi gece yatarken olanı olacak galiba. Boy uzatma telkininin bi yaş sınırı var mı??
bide birden fazla telkin dinlemenin etkisi olur mu acaba??? çok soru sordum biliyorum ama varsa kilo almak için olan telkinide yükler misin ???

Ellerine saglik canim ben dönem dönem dinledim subliminal mesaj iceren cd ler inaniyorum ise yarayacagina. Bu telkinleri inanamayarakta dinlese bir insan ise yarar kendinizi illaki inanacagim diye sartlamayin o zaman bilincalti dinlediginiz telkinlere direnecektir , rahat olun ve sadece dinleyin bilincalti isini yapacaktir

Canim benimde istegim olacak, bu forumda bircok bayanin ugrastigi sac uzatma ve yeni sac cikarma ile ilgilide bir telkin hazirlarsan bircok kisinin duasini alirsin

Teşekkür ederim canım ilk istek benden gelmişti beni ilk sıraya alırsın artık ...

Teşekkür ederim canım ilk istek benden gelmişti beni ilk sıraya alırsın artık ...

cnm senın dedıklerın ortaya karısık olmus bıraz :) ama denerım telkın olusturmayı..
su an yenı telkın yazamıyorum elımde hazır olanları paylasabılıyorum ve elımde mutlu bır ılıskı ıcın telkınım var.. hemen acayım onu :)
yazacagım ılk telkın senınkısı olacak soz verıyorum :)

mutlu ilişki için olan telkini ve sözleride yazarsan canım allah bütün dualarını kabul etsin çok iyi bişey yapıyorsun :)

Teşekkürler canım..

çarpık bacaklara da iyi gelir mi bu telkinler acaba ay olsa ne süper olurdu günde 25 saat bile dinleyebilirim

canım saç dökülmesi daha sağlıklı ve canlı olması:)

bunuda bakarsan sevinirim

parfaitcim sosyal fobi ve özgüven için telkin hazırlayabilir misin canım ya iyi niyetine ve yardım severliğine hayran kaldım ...heee bir de aycan gül die bi arkadaş vardı..

ya cnm saçlarımız için de olsa süper olcak bi de bunları da mı 6 saat dinlememiz gerekiyor?? :97: :97:

tatlım öteki başlığa yazmıştım ama böyle bir istek başlığı olduğunu görmemiştim.
acaba ders çalışamama ve motivasyon eksikliği ile ilgili bir telkinin var mı??
çok çok zor durumdayım vallahi odamı değiştirdim annemler taşındı yanımızdan ev sessiz olsun diye 2 metrelik masalar rahat sandalyeler aldım ama yok gelmiyor içimden...

umarım umarım elinde vardır böyle bir şey müzik dinlemeyi çok severim klasik müziğe hele bayılırım ders çalışırken açıp dinleyebilirim bu tam benlik bişey olur tabi önce çalışmaya başlayabilmem lazım onu da bu telkinle yapabilirim diye umut ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…