evet cnm kendısı yapıyo parfaıtın ve ıse yarıyo ınanarak ve duzenlı 6 saat dınlıyorum 5 gundur yaglanma basladı goguslerımdeben tam anlamadım şimdi parfait sen mi oluşturdun bunu?
Ben tam anlamadım şimdi Parfait sen mi oluşturdun bunu?
merhaba Parfait
ben senden boy uzatma telkinini istiyorum.elinde varsa paylaşabilir misin? göğüs büyütme telkinini 4 gündür dinliyorum gerçektende işe yarıyor hafif sızlama oluyor.bütün paylaşımların için teşekürler.
Parfait gögüs büyütme telkinini ilk okuduğumda hemen indirip dinlemeye başladım. Ama gün pazartesi olup hafta başlayınca durum değiştisabah 07.30 da evden çıkıp,akşam 20.00 dan daha erken eve gelemeyen çalışan kesimden olucan iş kötüleşti. Yani 6saat dinlemek imkansız hale geldi benim için toplasam en fazla 1saat dinleyebiliyorum. Telkin olayına çok inanıyorum ama bu durum beni çok olumsuzlaştırdı. Bir çaresi yok mu bunun???
cnm yolda mutlaka zaman gecırıyorsundur.. yolda gıderken kulaklıkla dınlemeye bak.. gece de yatarken ac pc'yı bırak oyle kalsın sabaha kadar.. anca boyle bır sonuca ulasabılırsın. ltf ara vermeden dınle.. yanı gun ıcerısıne 6 saatı yayabılırsın ama ara verme derken gun olarak ara verme bir gun dınleyıp 5 gun dınlemezsen olmaz bılıyorsundur.. ıs yerınde de fırsat buldukca dınlemey calıs cnm..
:26::26:
rica ederim kızlar
eklemeye baslarım yavas yavas elımde hazır olanları.. dıgerlerını ıse haırlamam gerekıyor onun ıcın bana zaman tanırsanız cok sevınırım
kızlar her zaman telkın ıcerıgını konu ıcerısınde paylasıyorum ben.. okuyun aklınıza takılan varsa belırtın :)
ıstersenız kopyalayıp word dosyalarına kaydedın bılgısayarınızda :)
Teşekkür ederim canım ilk istek benden gelmişti beni ilk sıraya alırsın artık...
cnm senın dedıklerın ortaya karısık olmus bıraz :) ama denerım telkın olusturmayı..
su an yenı telkın yazamıyorum elımde hazır olanları paylasabılıyorum ve elımde mutlu bır ılıskı ıcın telkınım var.. hemen acayım onu :)
yazacagım ılk telkın senınkısı olacak soz verıyorum :)