Partfait'ten telkin isteklerimiz ;)

kızlar kilo wermek zayıflamak için telkin sesi warmı acaba arsa bi link weya nerde oldugunu söylermisiniz ablam için istiyorum sewgilerrrrr

Merhaba;
Ben cildime takıyorum da özellikle regl oluncaa çok kusur arıyorum :26: Yaş kompleksi falan Acaba şöyle bir telkin de olabilir mi şekerler : Yüzüm her geçen an pürüzsüzleşiyor, her an daha geçn daha sıkı, kırışıklık yok.. falan gibi

Teşekkür ederim

kızlar kilo wermek zayıflamak için telkin sesi warmı acaba arsa bi link weya nerde oldugunu söylermisiniz ablam için istiyorum sewgilerrrrr

Alıntı Parfait kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kilo vermek isteyen arkadaslar için telkinli ses dosyanızı hazırladım

buradan ulasabılırsınız konuya :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post18810764 (Kilo Vermek (İdeal Kilonuza Ulaşmak İçin) Telkinli Ses Dosyası)

Kızlar parfaıt bu ay bıraz yogun ozelden konustugumuzda soylemıstı bana vakıt bulunca zaten sorularımıza cvp verecektır

1-Kilo almak istiyorum

2- Kirpiklerimin gür ve uzun olmasını istiyorum

3- Çok sinirliyim, bazen kırıcı olabiliyorum çevreme karşı. Daha sakin ve mutlu olmak istiyorum

Parfaid'ciğim sosyal fobi ve öz güven eksikliği için bir şey yapabilir misin? Yaparsan çok sevinirim :80:

Bu arada kızlar parfaıtı merak edenler ıcın amcasının rahatsızlıgı yuzunden cok yogunmus hastane ev arası vakıt bulamıyomus nete gırmeye

ben bu telkini bulamadım bna linkini atarmısnn acill

amcan için üzüldüm çok geçmiş olsun allah şifalar versin. Böyle bir durumda istek istemek kendimi kötü hissetiriyor ama ben oğlum için istiyorum konuşma gecikmesi ve anlama güçlüğü var böyle bir durum için telkin hazırlayabilirsen inan beni çok mutlu edersin çünkü bu tür şeylere çok inanıyorum oğlum 5 yaşında şimdiden çok teşekkürler hazırlamasanda canın sağolsun tekrar geçmiş olsun

Allah acil şifalar versin Parfait...

bahsettiğiniz aynı problem benim yeğenimdede var ve 5 yaşında sanki aynı çocuktan bahsediyoruz :S(benim yeğenim kız)

eğer Parfait sizin istediğiniz telkini hazırlarsa lütfen banada ulaşırmısınız? Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…