oncelikle
@Jessey e cevap vericem kizim 18 aylik uykuya gecmeden once emmeye baslar parmagini ultrason fotografi var parmagini emerken valla karnimdayken bile deli gibi ilgilenirdim halen oyle. 3 aylikken basparmagini kesfetti kesfedis o kesfedis. yani lutfen eger bir bebeginiz yoksa insanlari itham altinda birakacak yorumlarda bulunmayin. simdi kizimin kardesi oldu daha 2 aylik o da elini emmeye basladi emzikten nefret ediyor onunla da cok ilgileniyorum. kisaca soyle soyleyim gun icinde ancak onlar uyurken kisisel islerimi hallediyorum. o nedenle lutfen sagdan soldan orneklerle burada care arayan birine yorum yaparken dikkatvedin ozellikle bir anneye... senin soyledigin 4-5 yasindan sonra ortaya cikan davranislar icindir.
konu sahibi sakin ol oncelikle ne yaparsan yap emecek parmagini. ve inan cocukken ki aliskanliklar buyuyunce de devam edecek kardesim bebekken uykusu gelince saciyla oynardi koca adam oldu hala ayni. 4-5 yasina belki de 6 yasina gelince azalarak bitecek ama buyuyunce kendini guvensiz yalniz hisseettiginde aciga cikacak buna sen engel olanazsin hepimizin genetigine islenmis birsey bu.... pedagog sana yardim edemez hele bu yasta cocuk icin cok zor. yavas yavas azalicak unutma.
Cuel
hamuru agzina almiyor mu? ben de baslamak istiyorum hamura ama cesaret edemiyorum. keceli kalemle boyaya basladi benimki de mum boya alicam yakinda. ama emin degilim.