Parmak emmek

Oğlunuz kaç aylıkken verdiniz o bardaklardan benim ki 10 aylık daha aslında 9. Aydan sonra kullanılır yazıyor zorlasam mı biraz ??

Benimkie küçüktü hatta 8 ayda basladik bardakla suya cunku diğerlerinin ucunu beğenmedi, tabiki o zaman kendi kaldirmadi ben cay bayrağıyla verdim kendim icirdim elimle zamanla kendi kaldirmaya basladi... cam bardak kullandık bir ara ben varken, atma huyu yoktu... siz kendiniz icirin bir süre sonra kendi almak isteyecek..

Teşekkür ederim

Çok güzel yazmışsın cnm. Başla hamura hiç bi iş bırakma arkanda bi yarım saat 40 dk yetiyor zaten sürekli gözün üstünde olsun ağzına atmaya 2 kere yeltendi kızım uyardım bidaha hiç atmadı ağzına. Şimdide pastel boyalara geçtik gelişi güzel karalıyoruz kağıtları bunlar sayesinde gündüzleri azalttı parmak emmesini.

Evet bende şimdi farklı oyunlar oynadım hiç aklına gelmedi parmak emmek uykusu geldi yine ellerine çorap geçirdim biraz zorlandı ama uyudu, parmaklarına çok zarar vermese önemsemem belki ama hep derileri soyuldu

Evet bende şimdi farklı oyunlar oynadım hiç aklına gelmedi parmak emmek uykusu geldi yine ellerine çorap geçirdim biraz zorlandı ama uyudu, parmaklarına çok zarar vermese önemsemem belki ama hep derileri soyuldu

Kıyamam ona çok seviyolar o ballı parmakları. Benimki soymadı hiç parmağını emerken inşallah böyle böyle oyunlarla bırakıcak. 2. Gebeliğim şu an ve o kızımda parmak emiyor daha içerde. Ablasında bu oyunlar işe yararsa ondada denicem.

Benim büyük kızınla beslenme alışkanlıkları hiç benzemiyor resmen ezberimi bozdu minik kuzum, inşallah sizinki ablaya benzer :)

Benim büyük kızınla beslenme alışkanlıkları hiç benzemiyor resmen ezberimi bozdu minik kuzum, inşallah sizinki ablaya benzer :)

Farklı oluyor demi. İnşallah hep dua ediyorum çok düzenliyiz kızımla yeme içme herşey oturdu. 2. Kızımda benzerse ablasına ben daha ne isteyim. İnşallah benzer.

Tabiki önemli canım ileriki yaşlarda daha çok belli olur bi gözlemler bakalım yine de

Benimki de emzik almayınca 2. Ay parmak emmeye başladı ama şimdi dişlerde çıkınca arttı onları da kaşıyor parmağı ile, ama genelde uykuya dalmadan önce emiyor
endiselenme azalacak sonra da zamani gelince tamamen gececek. sen corap gecirmissin ben corap gecirsem kiyamet kopar.

endiselenme azalacak sonra da zamani gelince tamamen gececek. sen corap gecirmissin ben corap gecirsem kiyamet kopar.
Bu ayağı diş kaşıyor hali bu, Eli de böyle , anne sütünü de zorla alıyor 10 aydır zorla at veriyorum çok yıprattı beni

Eklentiler

• IMG_5352.JPG
    33 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…