Parmak emmek

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.805
3.577
448
merhaba benim 10,5 aylık bir kızım var , doğduğunda anne sütünü iyi alıyordu fakat 2. Aydan sonra gaz başladı ve çok zor emzirmeye devam ettim ayrıca bebek reflüsü vardı zor zamanlardı. Hala büyük mücadeleler ile emziriyorum çünkü kesinlikle emzik be biberon almıyor. Mamalarını süt ile hazırlıyorum çünkü günde sadece 1-2 kere emiyor o da çok az . Parmak emiyor tüm bunları reddeden bebek çılgın gibi parmak emiyor gem de 20 parmak . ayak parmakları ile diş kaşıyor, eli ve ayağının derileri soyuluyor artık çok moralim bozuluyor , şimdi ellerine çorap geçirip uyuttum benim gibi anneler varsa lütfen yardımcı olun bu parmak emmeyi engellemenin bir sakıncası olur mu? Ve ben sütü nasıl vereceğim pipet ile de denedim beceremedi daha

Son düzenleme:
Sorma, benim sıpa da ellerini emerken morartmış. Kan toplamış bileği, eli. Cork cork ağzında sürekli. 5 aylık ama daha benimki. Senin kadar deneyimli değilim bu konuda.
Çay kaşığı, alıştırma bardağı ile alıyor mu?

29 aylık oğlum parmak emiyor deforme oldu başparmağı ama yapıcak bişe yok erkek kardeşim ilkokula kadar emdi :/

Zeka belirtisi diyor uzmanlar :)

Şimdiden onlemini al benim kuzen var 15 yasinda. Hala geceleri parmağı ağzında. Bu ilerde de bırakılmiyor, şimdiden çözümünü bul. Çocuk ilerde askere gidecek ilerde ama hala emiyor

29 aylık oğlum parmak emiyor deforme oldu başparmağı ama yapıcak bişe yok erkek kardeşim ilkokula kadar emdi :/

zeka belirtisi vs. değil tam tersi kendisini huzursuz ve güvensiz hissettiğinin göstergesi deniliyor
kuzenim ailesi tarafından pek ilgilenilmeyen bir çocuk ve 22 yaşında hala gizli gizli emer baş parmağını onun ailesi önemsemedi siz de kendinizi böyle zeka belirtisi vs. diye avutmadan pedagoga gitmelisiniz

Benim ki elini komple sokuyor ağzına haliyle kusuyor bazen boğularak gibi oluyor... bende çorap geciriyorum bu seferde Çorabı sokuyor ağzına.. Zamanla düzelir insallah

Kızım 21 aylık , 3 aylıktan beri uykusu geldiğinde veya kızdığında baş parmak emiyor.
Ben emzik başta vermedim sanırım hata ettim o da parmağını buldu. O zaman emzik verince de kabul etmedi zaten.

Alıştırma bardağı aldım pipetli ama beceremedi , kaşık ile süt vermekte yorucu olur ama şimdi ellerine çorap geçirince elini ememedi ve ben emzirdim nasıl mutluyum anlatamam bence sen de önüne geç bu durumun ilerletme tam bağımlılık bu

Parmak nasıl deforme oldu inanılmaz şok oldum!! Benim ki 20parmak emiyor bittik desene , zeka ile alakası ne acaba ben şade emme refleksi diye düşünmüştüm

Kızım 21 aylık , 3 aylıktan beri uykusu geldiğinde veya kızdığında baş parmak emiyor.
Ben emzik başta vermedim sanırım hata ettim o da parmağını buldu. O zaman emzik verince de kabul etmedi zaten.
Emzik almayan çocuk sonradan asla alışmıyor hiç kendini suçlama ben çok uğraştım

Bızım komsunun oğluda bebekken basladı suan 20 yasında hala parmak emıyormus annesı söyledı dıslerı öne dogru cıkmıs .

Benim kızım mutlu bir sorun var gibi değil pedagoğa gitmeli miyim ki? Uykusu gelince ve dişleri kaşınınca parmak emiyor hattakemiriyor diyebilirim , benim 2. Kızım 4,5 yaşında bir kızım daha var açana küçük ile az mı ilgileniyorum ondan mı emiyor dedim ama bazen kucağımdan indirmiyorum yine emiyor

Allahım korkunç , tüm kaynaklarda 4 yaşında bırakır yazıyor ama Benin sinirim bozuluyor bekletemem 3 yıl
Evet cok korkunc oglanı görsen kocaman delıkanlı yapmaz dersın ama malesef parmagının derısı soyuluyodu kucukken annesı cok cabaladı ama bıraktıramadı .

Evet cok korkunc oglanı görsen kocaman delıkanlı yapmaz dersın ama malesef parmagının derısı soyuluyodu kucukken annesı cok cabaladı ama bıraktıramadı .
Doktora götürmüştür muhakkak nasıl bırakmadı ki , ben de ondan korkuyorum elinde tüm gün çorapla gezdi be emmedi huzursuz değildi hatta parmak emmeyince mecbur anne sütü aldı iyi oldu ben bu yolda devam edeceğim, kardeşimde emmiş ve 3 yaşında bırakmış annem kızıyor bana çocuğu özgür bırak 1-2 yıla bırakır diyor

Parmak nasıl deforme oldu inanılmaz şok oldum!! Benim ki 20parmak emiyor bittik desene , zeka ile alakası ne acaba ben şade emme refleksi diye düşünmüştüm
Kardeşimin parmağı inceldi , oğlumun ki ufak yarıklar oluştu başparmak üzerinde az emince düzeliyor.

Zeka belirtisi işin espirisi bazıları ciddiye almış :) böyle bir yazı okudum ama .

Ben büyük bir sorun olarak görmüyorum ama siz rahatsızsanız götürün bi Dr her çocuk farklı.

Siz kendinizde söylüyorsunuz o sizin kuzeniniz.

Ben çocuklarımla birebir ilgilenirim bi özgüveni problemi olsa sizden önce ben fark ederdim.

Ne anlıyorsunuz acaba her konuya gelip bilgi alışveriş yapmak isteyen insanların işine taş koymaktan ?

Biz burda bebeklerden bahsediyoruz sizin 22 yaşındaki kuzeniniz ve ilgisiz ailesi bizi ne ilgilendirir ki ?

Farkındaysanız gülen yüz koydum işin esprisi neden kendimi böyle birşeyle avutayım ihtiyacım mı var ?

Sanırım siz kendinizi böyle yorumlar yazarak avutuyorsunuz.

İyi forumlar.

Benim oglum dogdundan beri emiyor takiii anne karnındada sureklı bebekler emer bence alısganlıktan ibaret bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…