Parlak Fikirlerinize İhtiyacım Var

Amecey

Wake me up!
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
5.840
26.715
498
İyi akşamlar arkadaşlar. 20 kişilik anasınıfımızda aile katılım etkinliğimiz var.
Sınıfta çocuklarla eğlenceli aktivite yapmam gerekiyor. Küçük bebeğim olduğu için, sevgili öğretmen son güne bıraktı beni. Dolayısıyla bir çok şey yapıldı. Pek fazla el becerim olduğu söylenemez. Sizce ne yapabilirim. Teşekkürler 😊

Bunun gibi şeyler mi?

Bunun gibi şeyler mi?

Evet, netten ben de araştırmıştım ama yapabileceğim şeylere denk gelmemiştim. Teşekkür ederim

Ben meyve etkinliği yaptirmistim. Çeşitli meyvelerden yengeç kaplumbağa vb şeyler. Sonra da yemistik hep beraber şimdi kafasını yiyoruz şimdi ayağını diye.

Ben meyve etkinliği yaptirmistim. Çeşitli meyvelerden yengeç kaplumbağa vb şeyler. Sonra da yemistik hep beraber şimdi kafasını yiyoruz şimdi ayağını diye.

Fikir çok güzel, yapıldı malesef. Dün de süt mayalayıp, yoğurt yapmışlar.

Sizde havuç lahana gibi malzemeleri alıp küçük kavanozlara turşu yapın :)

Ben cocuklara deney yaptirmustim. Mutfakta kullanilan malzemelerden. Youtube da var. Mesela volkan deneyi.
Ikinci deney olarak da sut koydum herkesin kabina. Sonra da her renk gida boyasindan herkes istedigi renleri azicik ekledi. Kulak copu verdim ellerine. Karistirip renkler karisinca cok hoslarina gitmisti. Ama benim deney taptirdigim cocuklar 3-4 yas cocuklariydi.

5 yaş grubu. Kızlar kurabiye yapıldı :( Çeşitli deneyler yapıldı ama gıda boyasıyla yapıldı mı hatırlamıyorum

Sirke ve karbonat kullanarak balon şişirme deneyi yapabilirsiniz. Patlamayan balon deneyi var ama 20 çocuk varken ateş işi sakat olabilir.

Bi tane boş yumurta kartonu
+
5 tane pinpon topu :)
Çocuklara masadan sektirerek , içine sokma oyunu oynatın :)

Back
X