İyi akşamlar arkadaşlar. 20 kişilik anasınıfımızda aile katılım etkinliğimiz var.
Sınıfta çocuklarla eğlenceli aktivite yapmam gerekiyor. Küçük bebeğim olduğu için, sevgili öğretmen son güne bıraktı beni. Dolayısıyla bir çok şey yapıldı. Pek fazla el becerim olduğu söylenemez. Sizce ne yapabilirim. Teşekkürler
8,281 likes, 153 comments - thedadlab on January 18, 2019: "Here is a simple and fun activity for toddlers that Max has done a while back. I did not even need to explain anything to him. He just grabbed pipe cleaners and started making those cute monsters. Share with us how you keep your toddler...
8,281 likes, 153 comments - thedadlab on January 18, 2019: "Here is a simple and fun activity for toddlers that Max has done a while back. I did not even need to explain anything to him. He just grabbed pipe cleaners and started making those cute monsters. Share with us how you keep your toddler...
Ben meyve etkinliği yaptirmistim. Çeşitli meyvelerden yengeç kaplumbağa vb şeyler. Sonra da yemistik hep beraber şimdi kafasını yiyoruz şimdi ayağını diye.
Ben meyve etkinliği yaptirmistim. Çeşitli meyvelerden yengeç kaplumbağa vb şeyler. Sonra da yemistik hep beraber şimdi kafasını yiyoruz şimdi ayağını diye.
Ben cocuklara deney yaptirmustim. Mutfakta kullanilan malzemelerden. Youtube da var. Mesela volkan deneyi.
Ikinci deney olarak da sut koydum herkesin kabina. Sonra da her renk gida boyasindan herkes istedigi renleri azicik ekledi. Kulak copu verdim ellerine. Karistirip renkler karisinca cok hoslarina gitmisti. Ama benim deney taptirdigim cocuklar 3-4 yas cocuklariydi.