Parktaki kadın

Emanet etmek nedır Allah aşkına ben ıkı adım otede onları ızlıyorum zaten kadın kendı cocuugu bındırmek benım çocuklarımı ındırmek ıcın o sekıl davrandı
Kadını haksız çıkarmak için yeni Bi senaryo yazma. Kadın haklı 4 yaşında kini bile senin sallaman başında durman gerekirken 2 yaşındaki kardeşini emanet edemezsin. Senin çocuklarını düşünerek sinirlenmiş. Hep ben haklıyım kafasından çık. Belki düşünemedin orda hatalı davrandın en azından kabul et ki bir daha yapma. İkisi için de tehlikeli benim büyük 9 küsur yaşında ben sallasın diye bırakmam 1 yaşındaki kardeşini.

Oğlun daha bebek. salincagin önündeki korumaligi kaldirabiliyor bebekler saniyeler sürer siz yetisemezsiniz. Kadın haklı. İyilik yapmış belki de uyarmasa dusecekti

Birde şöyle bir durum var. Parklarin ne kdr güvenli olduğunu çoğu Anne bilmez bilemez teknik yeterlilikler şartlar var
Belediye hatası firma hatası yüzünden vefat etmiş bir çocuk biliyorum ve sonrası çok daha kötü neredeyse anne katil ilan edildi.

Ben kadına hak verdim aslında size iyilik yapmış, neden ağzının payını veremedim diye üzüleceğinize “neden teşekkür etmedim” diye üzülmeniz gerek. O salıncaklar boyun kırılmasına kadar gider. Yani çocuğa çocuk emanet etmek uzakta oturmak falan tuhaf şeyler, parkta insan nasıl oturur hayret ederim. Doğuma bir kaç gün kala 20 aylık bebeğimin peşinden koşuyordum parkta. Asla oturmam bebeğim parktaysa ki hep gittik. Abisi 5,5 yaşında asla abisine emanet etmem çünkü o da çocuk.

Geecekten yazık sıze ben burda bugun olanları anlatıyorum sen senaryo dıyorsun demekkı sız her zaman ben haklıyım kafasındasınızkı böyle yorum yazıyorsunuz....Ayrıca orda hatalı bıle olsam o kadının benımle o şekilde konusmasına hakkı yok insani bır sekılde konusulur uyarılır

Olanları anlatıyorsun da kadının kendi çocuğunu bindirmek için bağırdığı senin niyet okuman kadın böyle bir şey söylememiş. Haksız çıksın diye kesin bundan bağırdı aslında benim çocukları düşünmedi diye olayı çeviriyorsun. Yoo gayet de küçücük çocukların başıboş kalmasına sinirlenmiş ben de olsam ayıplardım seni. Belki öyle azarlar tonda konuşmazdım ama çok küçükler çarpabilir dikkat edin falan derdim. O da üslup farkı. Bana niye yazıklar olsun alla alla.

2019 şubat doğumlu oğlum var. Salıncakta ikisini tek bırakarak hata yapmışsınız bir kere bunu kabul etmelisiniz. Bizim parkta da var böyle 1.5-5-8 yaşında 3 çocuk. Anne onları parkta bırakıp markete bile gidiyor. Siz öylesiniz demiyorum ama olmaz. Sizin 2 yaşındaki çocuğunuzdan daha uzak bir yere oturup çocukları izleme hakkınız yok. Her daim yakınlarında olmalısınız. Biri bana böyle bağırsa umrumda olmaz çünkü 2 dk oturmam parkta. Siz ağladığınıza göre yanlış yaptığınızı farketmişsiniz bence.

Müge anlınin bir lafı var kimse kimsenin tavuğuna kışt bile dememeli. Düşsede onun evladi zarar gelsede onun. Sahsen ben gorsem ses çıkarmazdim banane yani. Ha kavga konusunda bazen kal gelebiliyor yasaya yaşaya kal gelmesi azalir gibime geliyor

Özgüvensizlikle alakası yok bence,bildiğin deli çıkmış karşınıza muhatap olmamakla en iyisini yapmışsınız

Ben başkasının çocuğuna karısmıyorsam baskalarıda karısmasın dimi

Çocuklar kimsenin malı değildir. Ebeveynleri sadece onlar için bir aracı. Bir çocuğun zarar gördüğünü düşünürsek müdahale etmeliyiz.

Ben başkasının çocuğuna karısmıyorsam baskalarıda karısmasın dimi
Bu aralar parka çıkarmayın hem havalar sogudu hem uyuz salgıni var Allah bilir o salgındaki kac cocuk o parklarda oynadı. Siz zaten çocuk sallama vs diye soru sormamıssiniz orda da değildim pozisyonunuzu bilmiyorum ve yargılamakta bana düşmez sordugunuz soru sadece kal geldi ne yapabilirimdi. Cevap verme olayını yeni çevre edinerek ve bu olaylar yaşana yasana öğreniliyor malesef iyi akşamlar dilerim

Çocuklar kimsenin malı değildir. Ebeveynleri sadece onlar için bir aracı. Bir çocuğun zarar gördüğünü düşünürsek müdahale etmeliyiz.
Karsindakinin deli olup olmadıgıni nerden bileceksin? Parklarda cok çirkef kadin gordüm ve kimsenin cocuguna karismiyorum ve bizide ilgilendirmez.

Karsindakinin deli olup olmadıgıni nerden bileceksin? Parklarda cok çirkef kadin gordüm ve kimsenin cocuguna karismiyorum ve bizide ilgilendirmez.
Karşı tarafın çirkef olma ihtimali konusunda haklısınız. Ama bizi ilgilendirmez yanlış bir yaklaşım. Ebeveynler çocukların sahibi değildir.

Karşı tarafın çirkef olma ihtimali konusunda haklısınız. Ama bizi ilgilendirmez yanlış bir yaklaşım. Ebeveynler çocukların sahibi değildir.
Size soyle bir ornek vereyim bir kadın pakta bir çocuga tahteravillinin demirini bırakma düsersin dikkatli ol olurmu dedi gulumsedi bak gözümun onünde bir kadın o cardaktan kalkti sen benim çocuguma ne diyorsun lan diye bir geldi bağıra çağıra sonra kadın düsecekti vs demeye kalmadan sanami dustu benim cocugumu uyarmak diye bagirmaya devam etti yani anlatmak istediğim bu.

deli olup zarar verse annesi yanında değil çocuğun gözlemliyor evet ama bu yetmez ki uzun yalnız iki küçük çocukta parkta dikkat çeker süre de uzadıysa dayanamamış nerde bu çocukların annesi demiş sadece

Ha toprak ha bank, ne fark eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…