Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm