Parktaki kadın

evet şaka olmalısınız. 2 - 3 yaşlarındaki çocuğa ocakta omlet yaptırmak sağlıklı bir davranış değil. 4 yaşında yeğenim var, o yaşlardaki çocukların neyi nasıl yaptığını gayet iyi biliyorum merak etmeyin. 4 yaşına ve ocakta omlet yapamaz mesela. 5 yaşında bir çocuk bırakın çocuk olsun, yetişkin bir erkekten daha çok kendine yetebilecek seviyeye gelmesi için çok çok erken. Neyse bunun doğru olduğunu savunan bir zihniyeti asla anlamıyorum, anlamayacağım. O sebeple sizinle konuşacak birşeyim yok, lütfen alıntılamayın beni, konuyu yorumlayın geçin. Sağlıcakla...
Tamam o zaman kizima soyleyeyim, kizim 3 yildir yaptigin seyi yapamiyormussun kusura bakma diyeyim.

Bir cocugun annesi olmakla halasi teyzesi olmak ayni sey degil. Kendinize gelin. Ve emin olun hicbir teyze hala dayi amca vs bir cocugu annesinden daha cok sevip gozetip guvenliginden endiselenemez.

Ayrica pasa gonlum kime isterse ona yorum yaparim. Cevap almak istemiyorsaniz cevap vermezsiniz. Onu da sizin pasa gonlunuz bilir.

Tamam o zaman kizima soyleyeyim, kizim 3 yildir yaptigin seyi yapamiyormussun kusura bakma diyeyim.

Bir cocugun annesi olmakla halasi teyzesi olmak ayni sey degil. Kendinize gelin. Ve emin olun hicbir teyze hala dayi amca vs bir cocugu annesinden daha cok sevip gozetip guvenliginden endiselenemez.

Ayrica pasa gonlum kime isterse ona yorum yaparim. Cevap almak istemiyorsaniz cevap vermezsiniz. Onu da sizin pasa gonlunuz bilir.
Sizle ilgili düşüncem hala değişmedi. Yazık kızınıza, 5 yaşına gelene kadar ne yükler binmiş omzuna, yemeğinden, temizliğine koca bir adamın yapabileceğinden fazlası. Hepsinin zamanı ve sırası varken üstelik. Bunu övünerek anlatmanız ekstra üzücü, anlasanız zaten övünmezdiniz. Neyse haklısınız paşa gönlüm artık sizi kendine muhattab görmediği için cevap vermeyecek, sizin paşa gönlünüz hala yorumlarımda dolanacağı için şimdiden teşekkürler ;)

Sizle ilgili düşüncem hala değişmedi. Yazık kızınıza, 5 yaşına gelene kadar ne yükler binmiş omzuna, yemeğinden, temizliğine koca bir adamın yapabileceğinden fazlası. Hepsinin zamanı ve sırası varken üstelik. Bunu övünerek anlatmanız ekstra üzücü, anlasanız zaten övünmezdiniz. Neyse haklısınız paşa gönlüm artık sizi kendine muhattab görmediği için cevap vermeyecek, sizin paşa gönlünüz hala yorumlarımda dolanacağı için şimdiden teşekkürler :KK66:
Evet ya cocuk 5 yasinda 57 yasina kadar coktu :D anne ben ne zaman emekli olacagim diyor :D

Back