Parktaki kadın

Tamamen kadının terbiyesizliği bazen kötü bir tepki beklemediğimiz için kalıyoruz bu hepimizde olan bir şey 🤷🏻‍♀️

Tek derdin bu olsun be şekerim

Ben böyle ruh hastalarıyla karşılaşınca dumur oluyorum sonra telefonda 2-3 arkadaşa anlatıp arkasından sövüp rahatlıyorum sen de dene 😄

Hadsiz birine sanane demen bişiyi değiştirmez aksine kaos çıkarır.

Susmak en güzel cevap böylelerine.

Hz Ali ne güzel söylemiş;

‘’Alçakça söylenen bir söze, asla karşılık verme; çünkü o sözün sahibinde, kendi gibi, daha nice alçak söz vardır...’’

Arkadaşımız çok doğru söylemiş, bazı insanlar durup dururken çatacak yer arıyorlar cevap vermemek çok daha iyi. Malesef böyle insanların sınırı olmuyor çünkü 🙁 çocuklarınızın yanında anlamsız bir tartışmaya girmek çok daha kötü bence .
Kaldı ki orada oturup çocuklarınız izliyorsunuz olan bitenin farkındasınız

Eski mesajlarınıza göre abla dediğiniz kızınız 2019 doğumlu. Yani 4 yaşında. Bebek de 1-1.5 bandında.
Oğlum 6 yaşında kendi oynar parkta ama bir bebek sallayamaz.
Bence de rahat davranmışsınız.
4 yaş çocuk 1-2 yaş çocuğuna göz kulak olamaz. Düşecek olsa tutamaz. Ablası kardeşini sallasa da sizin hemen salıncağın yakınında durup izlemeniz gerekirdi.
Kızınız henüz çok küçük. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın, yaşından büyük sorumluluk vermeyin
Oo o zaman kadın haklıymış. 🙄

Cok sinirliyim aslında kendıme mı o kadına mı Çözemedim lutfen sız yorum yapın bı kızım bı oglum var kucuk 2 yasında oglum salıncaktaydı ablasıda sallıyordu onu yavasca.. bende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı kadın kızını alıp çocuklarımın yanına gelip kım bunların annesi dedı bende benim noldu dedim cocuk dusucek salıncaktan görmüyor musun dedı bende nıye dussun oturuyo ıste ablası sallıyo yavas yavaş dedim kadın bana demekkı hata sızde sız boyle alıstırmıssınız rahatlığa dedı ben donup kaldım sonra eve gelırken gozlerım yaşardı ben neden kadına cevap vermedim. neden sanane benım çocuklarımdan diyemedım ben neden bu kadar özgüvensızım ıkı kelımeyı bır araya getırıp haddini bıldırmedım dıye o kadar kötü oldum ki bu sadece ozguvensızlıklerımden bırtanesı sonra düşündüm cocuklarım yarın öbür gun okula da gıdecekler dısardakı ınsanlarla dahada muhattap olmak zorunda kalıcam ben kım ne derse desın hep böyle cevap veremeyen bırı olarakmı kalıcam..haklıyken veya haksızken. Cok kötüyüm😔
2 yaş çok küçük
sizin salıncaga oturtup,tutarak çok hafif sallamanız lazımdı.
düşebilir Allah korusun.
kadın haklı fakat güzellikle söyleyebilirdi.

Eski mesajlarınıza göre abla dediğiniz kızınız 2019 doğumlu. Yani 4 yaşında. Bebek de 1-1.5 bandında.
Oğlum 6 yaşında kendi oynar parkta ama bir bebek sallayamaz.
Bence de rahat davranmışsınız.
4 yaş çocuk 1-2 yaş çocuğuna göz kulak olamaz. Düşecek olsa tutamaz. Ablası kardeşini sallasa da sizin hemen salıncağın yakınında durup izlemeniz gerekirdi.
Kızınız henüz çok küçük. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın, yaşından büyük sorumluluk vermeyin
Ben emanet etmedım kı yavasca sallıyordu sadece ben onları izliyordum zaten nasıl emanet edebilirim 4 yas kızıma

Ben emanet etmedım kı yavasca sallıyordu sadece ben onları izliyordum zaten nasıl emanet edebilirim 4 yas kızıma
Sonuçta çocuk düşse banktan yetişene kadar olan olacak. Dört yaşında çocuk kardeş sallayamaz hanımefendi. Sizin de yanıbaşında durmanız lazım.

Durup dururken sıze karısanı yada etrafa karısanı hıc gormedınızmı sahiden galıba farklı dunyalarda yasıyoruz

Hayır görmedim. Siz sorulara cevap verir misiniz? Kızını 4 yaşında mı ona mı emanet ettiniz bebeği?

Kadını deli, etrafa saran bir tip olarak anlatmışsınız ama bence böyle olmamalı. Atıyorum size gelip kalk şu banktan dese veya çocuklara gidin salıncaktan dese anlarım ama gelip çocuklar için endişelenmesi bana samimi geldi.

He belki anneleri oradayken ona mı düşerdi bilemem ama kadın anneleri etrafta değil sanmış. Bir dahakine merak etmeyin anneleri burada dersiniz olur biter, laf sokacak keşke ağzının payını vereydim diyecek bir durum yok.

Biraz özgüveninizi geliştirmenşz lazım çünkü çocuklar da sizi örnek alacak.
Bılıyormusunuz bence o kızını salıncağa koyma nıyetındeydı benım çocuklarım orda olunca ındırmek istedi o yuzden kım bunların annesı falan diye bağırdı

Hayır görmedim. Siz sorulara cevap verir misiniz? Kızını 4 yaşında mı ona mı emanet ettiniz bebeği?
Emanet etmemiş. İzliyormuş. Banktan izlemek ona göre güvenliğini sağlamak oluyor.
Parkta yanında annesi olmayan dört ve 1 yaş çocuğu görsem ben de annesi nerede derim.

Bılıyormusunuz bence o kızını salıncağa koyma nıyetındeydı benım çocuklarım orda olunca ındırmek istedi o yuzden kım bunların annesı falan diye bağırdı

Sanmıyorum çocuk çok küçük olunca telaşlandı kadın büyük ihtimalle. 4 yaşındaki çocuğun yanında olur annesi. Ama siz 1.5 yaşındaki sallama görevi vermişsiniz çocuğa.

Emanet etmemiş. İzliyormuş. Banktan izlemek ona göre güvenliğini sağlamak oluyor.
Parkta yanında annesi olmayan dört ve 1 yaş çocuğu görsem ben de annesi nerede derim.

Allah korusun düşse nasıl yetişecek. Oturduğu yerde izleyince emanet etmiş olmuyor muymuş. bence kendini kandırıyor

Ben direk anladım zaten çocuğun küçük olduğunu kadınında oyuzden konu sahibine tepki gösterdiğini. Sordum yaşını cevap vermedi hala vermemekte diretiyor. Çünkü haksız çıkacağını biliyordu amannggg

Allah korusun düşse nasıl yetişecek. Oturduğu yerde izleyince emanet etmiş olmuyor muymuş. bence kendini kandırıyor
2021 aralıkta bir yaşında kızım var dört aylık hamileyim demiş. Araları 17 ay yani. Hadi 1,5 yaş olsun aralarındaki fark.
ablalık yapacağı bir yaş farkı bile yok ki bir de kardeş sallayacak annesi uzaktan izlerken

Ben direk anladım zaten çocuğun küçük olduğunu kadınında oyuzden konu sahibine tepki gösterdiğini. Sordum yaşını cevap vermedi hala vermemekte diretiyor. Çünkü haksız çıkacağını biliyordu amannggg

Eski konularında gördüm Khomyuk Khomyuk söyledi bir de. Zaten konuyu okuyunca bir tuhaflık olduğunu farkettim. Durup dururken kimse kimseye bağırmaz

Kadın neden durup dururken bunu dedi ki. Salıncakta sallanan çocuğa bir şey demesi için aklından zoru olması lazım. Olayı tam olarak anlatır mısınız?
Ay bu kadınların olayı bu. Uzerlerine vazife sanıyorlar herşeyi zira en mükemmel anne onlar,diğerleri eksik yada kusurlu.
Bir gün kızım ateşlenmiş hastaneye gidiyorum akşam soğuk ama ateşi de düşmüyor. Kafasına bere falan takmadım haliyle,kadın hastanenin önündeki cafede oturuyor biz geçerken üşenmedi kalktı bana ama üşür o kafasına birşey giydirseydiniz diye seslendi. Ağzının ortasına yapıştırasım geldi tabi ki yapmadım,işine bak dedim geçtim.
Bana eskiden çok denk geliyordu. Oglumda pek yaşamadım ama kızım bebekken çok denk geldim,hepsine de işine bak,burnun yerinde güzel minvalinde lafımı ettim geçtim.
Konu sahibi size tek tavsiye,işinize bakın demek gerek ,yada terslemek,niye altta kalıyorsunuz ki ben anlamadım.

bbüyük çocuklarla birlikte küçük çocuğumu parka göndermiyorum 2008 ve 2010 doğumlular 4 yaşında olan çocuğa 2 yaşında bebek emanet ettiğiniz için tepki vermiş kadın
Emanet etmek nedır Allah aşkına ben ıkı adım otede onları ızlıyorum zaten kadın kendı cocuugu bındırmek benım çocuklarımı ındırmek ıcın o sekıl davrandı

Sadece küçüğün düşmesi değil salıncağın büyüğe çarpması çocuk bakıcılığı görevi verilmesi oyun hakkının elinden alınması
Nereden baksanız fiyasko ya
Ben büyüğe daha çok üzüldum
Kızım kendı isteğiyle gelerek sallıyordu gorev vermek ıcın henuz cok kucuk

Back