- 1 Ekim 2021
- 310
- -256
- 48
- 29
- Konu Sahibi zeynepdamlacan
-
Hayır oturuyorduSalincaktaki çocuk ayagami kalkmıştı ,siz oan gormedinizmi acaba? Yada kadın delidir
Ya tamam Zeynep ne diyosun seninle oturup kadınamı sövelim. Çok içinde kaldıysa çık Müge anlıya bul kadını söv. Valla hayret birşeysin yaEmanet etmek nedır Allah aşkına ben ıkı adım otede onları ızlıyorum zaten kadın kendı cocuugu bındırmek benım çocuklarımı ındırmek ıcın o sekıl davrandı
Peki oturmak yerine neden salıncağın yanında durup izlemiyorsunuz?Kızım kendı isteğiyle gelerek sallıyordu gorev vermek ıcın henuz cok kucuk
Cok komik sınız gerçektenYa tamam Zeynep ne diyosun seninle oturup kadınamı sövelim. Çok içinde kaldıysa çık Müge anlıya bul kadını söv. Valla hayret birşeysin ya
Bank ta oturmuyordum zaten sınırlendıgımde oPeki oturmak yerine neden salıncağın yanında durup izlemiyorsunuz?
Kızınız düşse salıncak kafasına çarpsa, yada bebek dengesini kaybetse düşse nasıl yetişeceksiniz banktan?
Neden yanlarında durmak yerine oturuyordunuz?
Ozman kadın normal değil var böyleleri. Sen kendi işine bak, çocuk oturduğu yerden düşmez ablası hafif ,hafif sallıyor diyecektinHayır oturuyordu
Bebeklere karışmak bazılarının birinci hedefi. Anneden daha iyi baktıklarını düşündükleri için konuşmakta kendilerini hak görüyorlar. Cevabını verip susturuyordum ben.Ay bu kadınların olayı bu. Uzerlerine vazife sanıyorlar herşeyi zira en mükemmel anne onlar,diğerleri eksik yada kusurlu.
Bir gün kızım ateşlenmiş hastaneye gidiyorum akşam soğuk ama ateşi de düşmüyor. Kafasına bere falan takmadım haliyle,kadın hastanenin önündeki cafede oturuyor biz geçerken üşenmedi kalktı bana ama üşür o kafasına birşey giydirseydiniz diye seslendi. Ağzının ortasına yapıştırasım geldi tabi ki yapmadım,işine bak dedim geçtim.
Bana eskiden çok denk geliyordu. Oglumda pek yaşamadım ama kızım bebekken çok denk geldim,hepsine de işine bak,burnun yerinde güzel minvalinde lafımı ettim geçtim.
Konu sahibi size tek tavsiye,işinize bakın demek gerek ,yada terslemek,niye altta kalıyorsunuz ki ben anlamadım.
Eee yani kusura bakmayın da haketmişsiniz. 4 yaş bebek daha. Kadın sizin çocuğunuz için endişelenmiş, sizde çok rahatsınız.Ben emanet etmedım kı yavasca sallıyordu sadece ben onları izliyordum zaten nasıl emanet edebilirim 4 yas kızıma
Hayır efendım bankta oturmuyordum ıkı adım karsıda oturup onları izliyordum karsılarında deyince ılla bank olmuyor o topraktı karsıları sız kendinizi bıseye şartlamıssınız belli ki o kadın gıbı.HERKESI YARGILAMALAR FALANbende karsılarında oturup onları ızlıyordum bı
Bakın bu sizin ilk paragrafa yazdığınız cümle.
Oradan kopyaladım.
Neden tepki alınca değiştiriyorsunuz?
4 ve 1,5 yaşında iki ufak çocuk salıncakta yalnızken siz karşıdaki bankta oturuyorsunuz dediğinize göre
Hayır efendım bankta oturmuyordum ıkı adım karsıda oturup onları izliyordum karsılarında deyince ılla bank olmuyor o topraktı karsıları sız kendinizi bıseye şartlamıssınız belli ki o kadın gıbı.HERKESI YARGILAMALAR FALAN
Benım hak edıp etmedıgıme sız karar veremezsınız hak etmişsınız ne demek ya sız neler hakedıyorsunuz daha acaba cok merak ettimEee yani kusura bakmayın da haketmişsiniz. 4 yaş bebek daha. Kadın sizin çocuğunuz için endişelenmiş, sizde çok rahatsınız.
Zaten sızde bıraz anlama kabılıyetı olsaydı bu mesajı yazmazdınız bende o an nıye hıc cevap veremedım diye konu açtım yaabu atar gideri o anda kadına yapsaydınız ya. Koşa koşa konu açıyorsunuz
Zaten sızde bıraz anlama kabılıyetı olsaydı bu mesajı yazmazdınız bende o an nıye hıc cevap veremedım diye konu açtım yaa
Yani anneleri nerde bunların diye sormasından belli aslında ters birşey diyeceği.Bebeklere karışmak bazılarının birinci hedefi. Anneden daha iyi baktıklarını düşündükleri için konuşmakta kendilerini hak görüyorlar. Cevabını verip susturuyordum ben.
Burada durum farklı 4 yaşındaki bebeye 1.5 yaşındaki bebeyi bırakmış bebeyi sallıyormuş. Kendi de kenarda oturuyormuş.
Yine de o kişiye bağırma hakkı vermez ama ben de öyle iki bebe görsem şaşırırım
Keske o an verebılsem işteMaşallah çeneniz kuvvetli verseydiniz diyorum bize laf yetiştirene kadar
Ama orası park elbettekı çocuklar oyun oynayacakBebeklere karışmak bazılarının birinci hedefi. Anneden daha iyi baktıklarını düşündükleri için konuşmakta kendilerini hak görüyorlar. Cevabını verip susturuyordum ben.
Burada durum farklı 4 yaşındaki bebeye 1.5 yaşındaki bebeyi bırakmış bebeyi sallıyormuş. Kendi de kenarda oturuyormuş.
Yine de o kişiye bağırma hakkı vermez ama ben de öyle iki bebe görsem şaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?