• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parkelerim parlakligini yitiriyor...yardim...

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Kizlar ben 1 aydir tasindim evime,evimde herseyim yeni....parkelerim de yeni oldugundan parliyordu :)))) ama simdi siliyorum,parkelerimde izler kaliyor...ve eski pariltisi yok...pronto almistim,onla da yikadim ama sonuc sifir....yerler temiz ama izler kaliyor.ne yapmam lazim,lutfen yardim....

cnm arap sabunu ile silmeyi denesen ben bi ara bir kapak arap sabunu katıyordum ve siliyordum ilk başta sıcak suyla sil daha parlıyor ama arap sabunu çok hoş kokmuyor ya da ben begenmıyorum belki seven vardır ben soguk su ile siliyordum ve parlıyordu ama düz suyla üstünden geçmen lazım yoksa kötü kokuyor ama dediğim gibi belki bana kötü geliyordur o koku dene bi istersen

arap sabununun kokusunu sevmiyorum ben de...ama sicak su demissin...sicak su parkeye zarar verir diye biliyorum.parlakligini esas soguk su yitiriyormus.soguk suyla siliyorum ben,ama arap sabununu deneyecegim,saol canim yorumun ve yardimin icin

sirkeli su ile silmenizi tavsiye ederim.ilk silindiğinde koku olabilir ama daha sonra kokusu ucup gidiyor.Elma sirkesi daha az kokuyor.Daha önce pronto ile siliyordum ama matlaştı silsemde lekeli gözüküyordu,ama sirkeli su ile siliyorum memnunum,kir için içine azcık pril damlatabilirsiniz.

arap sabunu en iyisi hem sağlıklı hem ucuz, hatta lavabolarınıza bile arasıra uygulayın daha parlak olduğunu göreceksiniz.

kirin yoğun olduğu yere kremini bolca sürüp bekleyin sonrada ovun ben bu ovma işlerinde eskiyen bulaşık süngerlerini kullanıyorum (tabi önceden fırçalıyorum içim götürmüyo başka türlü)sonucu kıyaslayın .

canım elden satış yapılan perla diye bi marka var.bu temizlik bezleri felan olan.onun ecolinn diye bi ürünü var.kendim kullanıyorum.diğerleriyle inanılmaz fark var arada.cam gibi oluyo hem fayanslar hem parkeler.tamamen doğal sağlık bakanlığı ve tarım köy işleri bakanlığının da onayı var.dene mutlaka

Back