- 24 Ocak 2013
- 6.367
- 25.484
-
- Konu Sahibi 1sadekahve
Öncelikle miniginiz hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla gelsinKızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Kısaca hangi beşik sizce kafam görüldüğü üzere çorba ??
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Ana kucagi almaya gerek var mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
@Kazen Bey konumu bildirim atar mısınız rica etsem
Benim tecrübem yok tabi çok renkli oyuncaklar alınmalı diye söylemedim zaten. Oyuncak sayısı arttıkça renklenir diye düşünüyorum. Tabi şu an sağdan soldan gördüğümle konuşuyorum.Odada fazla renk olmasi,fazla obje olmasi,fazla oyuncak,isikli,seslioyuncak olmasi bebegin kafasini karistiriyor odaklanmayi zorlastiriyor,dikkat dagitiyor vs vs... bunlari ezberde biliyordum universitede. Siniflarda da cok renk yaomayin derlerdi hocalarımız. Anne olunca daha iyi anladim. Cocuk nasil bakacagini sasiriyor rengarenk bir sey donuyor bir daha bakiyor ama bu pozitif bir sey katmiyor ona. Sanirim boyalarla hassir nesir olunca kendisi bayaaa bi renklendirecek gibi odasini. Zaten bi duvar bombos krem,alsin cizsin boyasin.
Yatak icin buyuyen yatagim var o odada ama kisin isinma sebebi ile salonda yatiracagim park yatak hatta 9.aydan beri derim bir oyun parki iyi olacak benim icin. Baya hareketli tutup kaldiriyor kendini en son zor tuttum derin olabilenleri tercih edecegim. Ben boyle....
Valla ben park beşik almadim oda yapıyorum bebek içininki dolapta lazim bebeğe bissürü eşyası var şimdiden park beşikler kullanışlı ama Hiç cicili bicili gelmiyo bana görüntü olarak o yüzden ahşap beşik aldim büyüdüğünde de ranza gibi kullanabiliyorsun birde küçük beşik hediye aldi agbim yatak odasinda kullanicam onu geceleri gün içerisindede taşıya bilirim istedim yereKızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
Kesinlikle park yatak. Bize besik bi yerden gelmisti 2. El. Hic olmasa da olurmus. Zaten 3. Ayinda park yataga gectik. 13 ayligiz hala onda uyuyor. En bastan alsak olurmus. Ben evde kalabalik ve gereksiz sey istemiyorum. En sade ve teferruatsiz olanindan aldik cunku o pazarlanan ozelliklerin hicbirine aslinda gerek yok. Odasini da yeni yeni yapiyoruz. Biraz daha buyuyunce normal yataga geceriz. Bezde maceraya gerek yok. Butcenize uyarsa prima premium care. Once bir iki paket alin 60'li falan olanlardan. Hemen buyuyorlar. Ilk aylarda beden cabuk degisiyor. 4 ve 5 numaralar uzun sure kullaniliyor, o zaman cok olanlardan alirsiniz.Kızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Neden diyecek olursanız.
Özet gecsen diyenlere
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden