- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.687
- 29
-
- Konu Sahibi 1sadekahve
Arkadaşın yorumuna tamamen katılıyorum bende tam tersi hiç yer değiştirmediğim için büyüyen beşik kullanıyorum yalnız benim avantajım yiğenim var ondan hamak beşik kalmıştı ilk aylar aşırı işime yaradı o yüzden park yatak ilk zamanlar için iyi bir tercihte olabilir büyütme beşik ler biraz derin koy al ilk zamanlar zor olabilirYaşam tarzınıza göre değişir. Eğer başka yerlere de gidiyorsanız yayla gibi yazlık gibi kesinlikle park yatak. Ama gitmiyorsanız yada bir hafta gidip dönüyorsanız büyüyen yatak. Ben mesela çok taşındığım için park yatak aldım. Çok işime yaradı yayla ve çiftlikte. Ama şimdi 2.5 yaşında kızım yeni yatak almam lazım , üstelik park yataktan tamamen soğudu.
İçinde sallanma aparatı ve asma katı olan park beşik almıştım ben ilk bebeğimde ikinci çocuktada aynı beşiği kullanıyorum hem dayanıklı hem kullanışlı yazın köyde kalıyoruz biz taşımasıda kolay oluyorKızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Kısaca hangi beşik sizce kafam görüldüğü üzere çorba ??
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Ana kucagi almaya gerek var mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
@Kazen Bey konumu bildirim atar mısınız rica etsem
Park yatak bence hayat kurtarıcı ilk bebeğimde aldım tatile bile onla gittik. Sonradan büyük çocuk odası aldık oğluma , park yatağı 2 sene kullandım şimdi ikinci oğlumda kullanıyorim. İlk 1.5 sene filan anne yanında olması açısından avantaj bence.Kızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
Kızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Neden diyecek olursanız.
Özet gecsen diyenlere
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden