işte başlamış bile. iki başörtülü muhabire gece tepki gösterilmiş. taksiler bile almamış.bi de işin bu boyutu var, bu aptallar bir sn sonra cennete gideceğim diye çekti o pimi...
şimdi islamofobi tavan yapacak, olan normal müslümanlara olacak, onlarda hep zan altında olacak, 11 eylülden sonra amerikada öyle olmuştu
bunu hep Ankara saldırısında da yazdık, iki canlı bomba diyor, 15 kg'dan olsa 30 kg bomba, ağır silahlarla taradılar diyor, nasıl girdi bütün bunlar ülkenin içine.Bugün gündüz saatlerinde bomba ihbarı yapılmış . Fransa da güvenlik açığı ve istihbarat zaafı mı yaşıyor?
Böyle bir gece , Fransa - Almanya maçı var , ihbar alıyorsun sabah ve 5 ayrı noktanda bombalar patlıyor.
aman dikkat edin kendinize, geçmiş olsun.fransadayim ben
çok uzgunum ve korkuyirum
baska yerelerde siçrar bu burda kalmaz bence
TR desen baska bi savas alani gibi
çocuklarimi alip hiç kimsenin yasamdigi bi yere gitmek istiyorum artik
Allaha emanet yasiyoruz, Alalh sonumuzu hayretsin
bunca ülke nasıl kökünü kazıyamıyorsa...
bunu hep Ankara saldırısında da yazdık, iki canlı bomba diyor, 15 kg'dan olsa 30 kg bomba, ağır silahlarla taradılar diyor, nasıl girdi bütün bunlar ülkenin içine.
uyuyor mu Fransız İstihbaratı, yoksa Fransa'nın içinde de uyuyan hücreler mi var?
stadın içinde güvenlik önlemi alınmış ve insanların dışarı çıkmasına izin verilmedi ama bir gece içinde 140'tan fazla insan ölüyorsa orada bir sorumlunun ipi çekilmelidir.
bilerek, göz yumarak ya da önemsemeyerek fark etmez, büyük bir güvenlik açığı var.
aman dikkat edin kendinize, geçmiş olsun.
nası ya Fransa polisi silah taşımıyor muAdamlar o kadar alışmış ki olaysız, terorsuz yaşamaya muhtemelen afalladilar.
Polisi silah taşımayan bir ülkeden bahsediyoruz.
Yanliz polis silah tasiyo cok sukur orda yanlis varAdamlar o kadar alışmış ki olaysız, terorsuz yaşamaya muhtemelen afalladilar.
Polisi silah taşımayan bir ülkeden bahsediyoruz.
Ankara'yı PKK'nın yaptığı gibi mi?Bana bu işin içindede bir iş var gibi geliyo. İnşallah kendilerinin düzenlediği bir saldırı değildir.
valla bellerinde var bisey ama hiç elime alip bakmadimYanliz polis silah tasiyo cok sukur orda yanlis var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?