- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Chess cok kötü oldum suan. Kafasini mi kesmislerrehineleri tek tek öldürmüşler, birinin kafasını kesmişler pes ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chess cok kötü oldum suan. Kafasini mi kesmislerrehineleri tek tek öldürmüşler, birinin kafasını kesmişler pes ya
fransadayim ben
çok uzgunum ve korkuyirum
baska yerelerde siçrar bu burda kalmaz bence
TR desen baska bi savas alani gibi
çocuklarimi alip hiç kimsenin yasamdigi bi yere gitmek istiyorum artik
Allaha emanet yasiyoruz, Alalh sonumuzu hayretsin
ne diyo bu manyakkkkkbirde bunlar var işte
![]()
birde bunlar var işte
![]()
$erefsizlerr8 terörist ölmüş, 6 sı canlı bombaymış, kendilerini patlatmışlar
başına gelirse anlar . şu anda saçmalıyorne diyo bu manyakkkkk
bunu paylasabilirmym faceimde,Terör terördür! #Paris saldırısında ölenlerin arasında müslüman varsa "terör vahşettir", müslüman yoksa "oh olsun" demekte vahşettir
Işid denilen şey de batının desteklediği örgüt! Tam da kendi besledikleri yılan dönüp kendilerini sokuyor işte. Yok öyle besleyip besleyip Ortadoğu'ya salmak...ankaradakide işidtti buradada
. işid bu dünyanın en korkullası gerçeği.
En korkulasi gerçek işid değil, Amerika -avrupa bence. Yarın işid biter, yenisini türetirler. Taliban vardı eskiden, ondan önce Saddam... Nitekim esas mesele piyon olan bu örgütler değil, bu örgütleri besleyenler...ankaradakide işidtti buradada
. işid bu dünyanın en korkullası gerçeği.
tabiiki. bende twıitterda gördüm.bunu paylasabilirmym faceimde,
Kendileri destekliyor ya ne kökünü kazimasibunca ülke nasıl kökünü kazıyamıyorsa...
ee sonuç bunları yapan kişiler neden bunu yapıyor. dinleri için. kendilerini patlatıyorlar cennete gitmek adına. arkada kim var bilemem ama neden bunu yapıyor bu insanlar onuda unutmamak gerek. neden kandırılıyorlar..En korkulasi gerçek işid değil, Amerika -avrupa bence. Yarın işid biter, yenisini türetirler. Taliban vardı eskiden, ondan önce Saddam... Nitekim esas mesele piyon olan bu örgütler değil, bu örgütleri besleyenler...