Değilse bile üstlenirler hemen, yapmadıkları Saldırıları dahi üstlenip korku imparatorluğu kurma peşindeler.ışid mi acaba yine
Kim yapmis peki :/
daha bilinmiyormuş, üstlenen de olmamış, insanlar hiç bi yerde güvende değil artık
CNN 40,ntv 30 olarak söylüyor.Umarım artmaz,ve umarım Türkiye nin düştüğü durumu anlarlar.
Patlamanın dışında silahlı saldırıdan ve 100 den fazla rehinden bahsediliyor . Şimdi duydum haberi .
İnsanların her şekilde ölmesi çok üzücü.Pkk karşısında düştüğümüz durumu kastettim.Aponun iadesi için idam cezasının kaldırılması vs.Nerden duyduğumu net hatırlamıyorum ama Almanya nın falan el altından işid den petrol aldığını duymuşdum.Yani el altından maddi destek sağlıyor bu durum işide.Turkiyenin dustugu durum derken ne demek istedin Elif? Anlamadigim icin soruyorum yanlis anlama.
Bence aksine ustunuze kalacak diye korkuyorum
Sonra yemeksiz diye anlasildi ya.Şu haberi şuraya bırakalım;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ranin-ickisiz-yemek-istegini-reddetti.876125/
Çok çok uçlarda yaşayanlar, bu tarz şeyleri yapınca cenneti garantilediklerini ya da Allah adına yaptıklarını sanan fanatikler var. Olmaz olmaz demem, olabilir. Zaten İran yaptırmıştır demiyorum asla, kendilerine iş bilenlerin cahilliği olabilir.Sonra yemeksiz diye anlasildi ya.
Bence ickisiz ortam veya ickili ortam diye konusulabilir. Taraflar istedigini söyler. Uzlasilir. Bir icki yüzünden adam öldürmek hic bir dinle bagdaştirilamaz. Bu yapilan sey icki istemeyen tarafi da zan altinda birakir.
İnsanların her şekilde ölmesi çok üzücü.Pkk karşısında düştüğümüz durumu kastettim.Aponun iadesi için idam cezasının kaldırılması vs.Nerden duyduğumu net hatırlamıyorum ama Almanya nın falan el altından işid den petrol aldığını duymuşdum.Yani el altından maddi destek sağlıyor bu durum işide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?