Paris'te patlama ve silah sesleri! En az 18 kişi öldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Paris'te patlama ve silah sesleri! Ölü ve yaralılar var...

Dünya
13.11.2015 Cuma 23:13

İlk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği ifade ediliyor.

Öte yandan Paris'te bulunan Stade de France yakınlarında bir barda patlama yaşandığı bildirildi. Fransız Cumhurbaşkanı Hollande'nin patlama anında stadyumda olduğu ve patlamanın ardından tahliye edildiği açıklandı.

Ayrıntılar geliyor...

ÖLÜ SAYISI 18

Polisin son açıklamasına göre Paris'te hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi.

Fransa'nın başkenti Paris'te patlamalar medyana geldiği belirtildi. Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'ın hemen yakınında da bomba patladığı belirtildi. Saldırılarda en az 18 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

3 AYRI BÖLGEDE DE PATLAMA YAŞANDI

Karşılaşmayı Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın da izlediği belirtilirken şu an itibariyle kimsenin statdan çıkmasına müsade edilmediği kaydedildi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın etrafında da yoğun güvenlik önlemi alındığı kaydedildi. Bu arada Paris'in 3 ayrı bölgesinde bomba patladığı belirtiliyor. Patlamalarda birçok kişinin yaralandığı kaydediliyor.

Fransa İçişleri Bakanlığı'dan kriz masası oluşturulduğu belirtilirken Fransa Özel Harekat Polisleri'nin de alarmada bekletildiği aktarıldı.

MAÇ ÖNCESİ BOMBA İHBARI YAPILMIŞTI

Maç öncesinde ise Almaya Milli Futbol Takımı'nın kaldığı otele bomba ihbarında bulunulmuş ve otel boşaltılmıştı. Takım otelden ayrılıp tesislere geçerken, geniş çaplı arama yapılmıştı.
http://www.haberler.com/fransa-nin-baskenti-paris-te-patlama-en-az-18-7874573-haberi/

Yazık insanlara hangi ülkede hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun, tek bir insanın dahi canına kastetmek insanlık dışı ve vicdansızlıktır.

Bu patlamayı kimler yapmışsa insanlıktan zerre nasiplenememişler demek ki.

Umarım inşallah ölü sayısı artmaz, Fransa'nın başı sağolsun.

CNN 40,ntv 30 olarak söylüyor.Umarım artmaz,ve umarım Türkiye nin düştüğü durumu anlarlar.

CNN 40,ntv 30 olarak söylüyor.Umarım artmaz,ve umarım Türkiye nin düştüğü durumu anlarlar.

Turkiyenin dustugu durum derken ne demek istedin Elif? Anlamadigim icin soruyorum yanlis anlama.

Bence aksine ustunuze kalacak diye korkuyorum

Patlamanın dışında silahlı saldırıdan ve 100 den fazla rehinden bahsediliyor . Şimdi duydum haberi .

Turkiyenin dustugu durum derken ne demek istedin Elif? Anlamadigim icin soruyorum yanlis anlama.

Bence aksine ustunuze kalacak diye korkuyorum
İnsanların her şekilde ölmesi çok üzücü.Pkk karşısında düştüğümüz durumu kastettim.Aponun iadesi için idam cezasının kaldırılması vs.Nerden duyduğumu net hatırlamıyorum ama Almanya nın falan el altından işid den petrol aldığını duymuşdum.Yani el altından maddi destek sağlıyor bu durum işide.

Çok çok uçlarda yaşayanlar, bu tarz şeyleri yapınca cenneti garantilediklerini ya da Allah adına yaptıklarını sanan fanatikler var. Olmaz olmaz demem, olabilir. Zaten İran yaptırmıştır demiyorum asla, kendilerine iş bilenlerin cahilliği olabilir.
Teori çok, bu durumu fırsat bilen bambaşka bir ülkenin fırsatçılığı da olabilir.
Benim aklıma ilk gelen buydu açıkçası.

Ben de tam aksi yine bizi suclayacaklarini dusunuyorum turkiyenin cogunlugu musluman oldugu icin. Bizle alakasi oldugunu sanmiyorum ben ama yine de boyle bi zannin altinda kaliriz ulkecek diye korkuyorum. Orasi oyle zaten avrupa ve amerikanin destek vermedigi bi ortadogu olayi mi var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…