Iste sukur silahlari var, zaten hic bisey yapmaya haklari yok, yok once karsi taraf ates etmeli falan, bari silahlari olsun :)valla bellerinde var bisey ama hiç elime alip bakmadim
silhdir herhalde titnak çakisi olacak hali yok :)
Ankara'yı PKK'nın yaptığı gibi mi?
peki bu El-Kaide diye bir terör örgütü olduğu ve bir takım Müslümanların (burada İslamiyetle ilgili bir çıkarım yapmıyorum, El-Kaide Hristiyan bir örgüt olsaydı, o zaman da Hristiyanlar yazardım) destek verdiği gerçeğini değiştiriyor mu?Hayır Amerika'nın ikiz kuleleri yıkması gibi
Yanliz polis silah tasiyo cok sukur orda yanlis var
sen nerdesin cnm, paris deildir in$Iste sukur silahlari var, zaten hic bisey yapmaya haklari yok, yok once karsi taraf ates etmeli falan, bari silahlari olsun :)
Tasiyorlar ama kullanamiyorlar. Kullanmalari icin karsidakinin ates etmis olmasi lazim. Silah ve joblari varFransada toplum polisi normal şartlarda silah taşımıyor diye biliyorum.
Vallaha paristen, baya korkuyorum. Bugun okullar falan kapali ama pazartesi gunu ise gidicez mecbur. Biz boyle seyler pek yasamadigimiz icin sok oluyoruzsen nerdesin cnm, paris deildir in$
amaninn sen paristeyim deyinc eben bile korkdumVallaha paristen, baya korkuyorum. Bugun okullar falan kapali ama pazartesi gunu ise gidicez mecbur. Biz boyle seyler pek yasamadigimiz icin sok oluyoruz
peki bu El-Kaide diye bir terör örgütü olduğu ve bir takım Müslümanların (burada İslamiyetle ilgili bir çıkarım yapmıyorum, El-Kaide Hristiyan bir örgüt olsaydı, o zaman da Hristiyanlar yazardım) destek verdiği gerçeğini değiştiriyor mu?
ki El-Kaide ve IŞİD pratikte de çok ama çok farklı örgütler.
Sen nerdesin canim? Amin hepimizinamaninn sen paristeyim deyinc eben bile korkdum
Allah yardimciniz olsun
..
Konumu yine başka bir yöne çekmişsin. Onların destek vermeleri el kaide veya ışidi haklı yapmaz. Yapanların cezalarını en ağır şekilde ödemeleri temenni ediyorum.
Demek istediğim bu saldırı ile Fransa Suriye'ye el koyma hakkı bulacak kendinde, tıpkı Amerika'nın Afganistan'a yaptığı gibi. Bu şuanlık sadece benim düşüncem. Ilerleyen günlerde doğru mu değil mi anlayacağız.
suisse tarafindayim benSen nerdesin canim? Amin hepimizin
Sen uzaktaymissin, ama pariste oluyosa heryerde olur. Allah hepimizi korusunsuisse tarafindayim ben
illaki siçrar bi sekilde bseylerSen uzaktaymissin, ama pariste oluyosa heryerde olur. Allah hepimizi korusun
Tamam işte, Suriyeli mültecilere kapılarını kapatmak için, halkın vicdanını susturacak sebebi de buldular....Saldırganlardan ikisinin kimliği belli olmuş . Biri Suriyeli diğeri Fransa vatandaşıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?