VEDE BAŞLAMIŞTA..eğer bunu yapan müslüman bir örgütse,müslümanlar dünyada iyice kötü görülecek. ve islamafobi artacak.
fransadaki müslümanlarında durumu vahim olacak
Paris'te ölümlere sevinç mesajları
Paris'te gerçekleşen saldırının ardından sosyal medyada sevinç çığlıkları atılmaya başlandı.
Cumartesi, 14 Kasım 2015 01:24
Daha önce Aknra katliamına sevinen ve "Ankara merkez, patlıyor herkes" mesajlarının paylaşan sosyla medya hesapları Paris saldırısıyla yeniden gün yüzüne çıktı.
Paris saldırısına ilişkin çirkin mesajlar paylaşan kullanıcılar yaşanan ölümler üzerine sevinç çığlıklarını "Paris merkez patlıyor herkes" şeklinde iletiyle paylaştı.
İşte onlardan bazıları:
birde böyle iğrençler var bu ülkede
ankaradakine diyenleri gördükten sonra patladılar diye şaşırmadım ben. burada bile okudum bunun gibi yazanlarıinsanlar bu kadar nefretle nasıl yaşıyor ya
Bu kadar vahşeti gözlerini kırpmadan nasıl yapabiliyorlarrehineleri tek tek öldürmüşler, birinin kafasını kesmişler pes ya
Bu kadar vahşeti gözlerini kırpmadan nasıl yapabiliyorlar
ankaradakine diyenleri gördükten sonra patladılar diye şaşırmadım ben. burada bile okudum bunun gibi yazanları
ankarada işidtti buradada. işid bu dünyanın en korkullası gerçeği.
O insanlar maalesef duygu yoksunu kendi başlarına gelmedikçe anlamazlar.insanlar bu kadar nefretle nasıl yaşıyor ya
ben onlara insan demiyorum zaten. benim gözümde ne insan ne hayvan.ben de şaşırmıyorum ama üzülüyorum ve hala algılayamıyorum doğrusu, oh iyi olmuş diyen dünyada çoktur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?