Paris Paylasim Alani (Tanisma)

demekki azmin elinden hic birsey kurtulmuyor bak ne guzel calisiyormussun senbende buraya geleli dort bucuk sene oldu ilk iki sene bende bir yere gidemedim ikinci sene kizim oldu ilk sene gidebilirddim kursa ama malesef burdakilerin mantalitesi bunu kaldirmiyor neyse bu ikinci senem kurstaki dedigim gibi formasyon yapip bende calisicam insallah sen ne is yapiyorsun eger turkiyeden ehliyetin varsa burda degistir yoksada bizim turklerin ehliyet kurslari var biliyorsundur sende ne de olsa benden uzun zamandir burdasin gorusmek uzere
canim calismiyorum daha ben biraz acayip yazmisim mesaji turceyide unutuyom galiba iyimi calisyorum derken fransicayi kitaplardan ve cocuklardan ogrenmeye calisiyorum bunu kasdetmistim ama iste fransizca ogreneyim derken turceyi unutuyorum zor bir dil ya bu fransizca ne zaman soyle dsunmeden catir catir gonuscez bilmemki kizlar beni duzeltip duruyolar anne oyle diil o erkekler icin su kadinlar icin diyip duruyolar sinir oluyom bendenapalim madem buraya geldik ogrencez:nazar:

haklisin tabi buraya gelmisiz artik bizim yasamimiz bu bunu kabullenip ogrenecez dili nereye kadar baskalarindan yardim isteyip yaninda gidecez ihtiyaclarimiz icin.acil bir durum oldugu zamanda o kisiler yanimizda olmaya bilir dil kesinlikle en onemli ihtiyac dedigin gibi cok zor ozellikle su fiiler ve zamanlari nasil yapicam bilemiyorum cok ezber istiyor gorusuruz

yeniyil010uf3.gif

selam herkeze yeniyil sizlere once saglik sonra huzur ve bereket getirsin insallah

herkesin yeni yili kutlu olsun saglik,mutluluk,basari,sevinc,nese bizden yana dert,keder,uzuntu ve sikintilar hepimizden uzak olsun 2009 tum dunyaya baris getirsin insallah

nasilsiniz hanimlar, arkadaslar ben fransizca dil egitimi icin okul ariyordum gecen hafta bir arkadasim mission locale diye bir yerden bahsetti genclere is imkani saglamak icin eger aranizda gercekten calismak isteyen varsa bence bir gorussun bu kurumla parisin icindeki her bolgesinde varbende bu yere basvurdum ve kayit yaptirdim bu kurum 16 ile 25 yas arasi(26.yasini daha tamamlamamis olan)genclere dil kurslari oncelikli olarak calismak istedigi alanda formasyon egitimi (mesleki egitim) sagliyorlar daha sonrada is imkani ayarlayabiliyorlar hatta ehliyetin yoksa almam icin yardimcida oluyorlar biraz randevu sayisi fazla ama buda nekadar ciddi olduklarini gosterir degil mi? ben tam sinirdayim 26 ya girmeme 7,8 ay falan kaldi yeni ogrendim bu yeri ama zararin neresinden donersen kardir diye yetirtirebildigim kadar egitim almayi umuyorum.burdan size bunu duyurmak istedim sizinde faydalanmanizi saglamak icin eger bir kaciniza yardimci olabilirsem ne mutlu gorusmek uzere bye

rosny sana katiliyorum
bende mission locale yazilmistim
2 tane okul bitirdim sayelerinde
is icin staj yaptirdilar
ev bulmam icin yardimci oldular
psikoljik destek verdiler
daha sonra okullara gidebilmem icin biletlerimi aldilar
gercekten cok sahip ciktilar
bunlari eklemek istedim
en buyuk yararlari ev oldu
ev cikmiyordu bize dosyamizi en one koyup ev cikmasini sagladilar
is icin faydalari olmadi
yani bitirdigimm staj ile is bulamadim yinede cok ilgileniyorlar

nasilsiniz hanimlar, arkadaslar ben fransizca dil egitimi icin okul ariyordum gecen hafta bir arkadasim mission locale diye bir yerden bahsetti genclere is imkani saglamak icin eger aranizda gercekten calismak isteyen varsa bence bir gorussun bu kurumla parisin icindeki her bolgesinde varbende bu yere basvurdum ve kayit yaptirdim bu kurum 16 ile 25 yas arasi(26.yasini daha tamamlamamis olan)genclere dil kurslari oncelikli olarak calismak istedigi alanda formasyon egitimi (mesleki egitim) sagliyorlar daha sonrada is imkani ayarlayabiliyorlar hatta ehliyetin yoksa almam icin yardimcida oluyorlar biraz randevu sayisi fazla ama buda nekadar ciddi olduklarini gosterir degil mi? ben tam sinirdayim 26 ya girmeme 7,8 ay falan kaldi yeni ogrendim bu yeri ama zararin neresinden donersen kardir diye yetirtirebildigim kadar egitim almayi umuyorum.burdan size bunu duyurmak istedim sizinde faydalanmanizi saglamak icin eger bir kaciniza yardimci olabilirsem ne mutlu gorusmek uzere bye

selamlar yazinizi okudum bende arastiracagim iki yildir burdayim hic kursa falan gitmedim calismayida cok istiyorum tesekkurler paylasiminiz icin kaydirigubbakcemile5

selam kizlar nasilsiniz??? ben almanyada yasiyorum ve bana acilen fransadaki buyuk toptancilarin adresi lazim bilen varmi kizlar????

selam fatos1983 ne tur toptanci ariyorsun gida ise sana verebilecegim bir adres var kolay gelsin paris cevresinde

merhaba izabel sen hangi stajlari yaptin sorabilir miyim ? bulduklari okullar nasil ,sanirim hafta ici hergun ,sinavlar kolay mi,biraz daha detayli yazarsan onlarin hakkinda sevinirim iki hafta sonra dil icin test yapacaklar nasil oluyor acaba,benim bir sorunum daha var kizim icin kres ariyorum okul haftada 5 gunsene olacak bilemem bu konu hakkindada bilgin varsa lutfen yaz,ben birde su ev meselesini cok merak ettim benimde ihtiyacim var evim cok kucuk ve bi okadarda pahali ozel oldugu icin simdiden tesekkurler

selam fatos1983 ne tur toptanci ariyorsun gida ise sana verebilecegim bir adres var kolay gelsin paris cevresinde

canim bana textil toptancisi lazim parise yakin biryerlerdeymis canim ama tam adresini bulamiyorum..simdi birisi bana almanyadaki toptancilari sorsa bilirmde ama bana fransa lazim nasil bulucam yaaa sagol ginede canim benim cok iiiyisin

canim sen bana bu gida toptancisinin adresini verebilirmisin..ben bir arastiri belki oralardadir benim aradigimda

fatos1983 sana adres verecegim kisi yalniz gida toptancisi arkadasimla konustum onunda verebilecegi bi adres yokmus yardimci olamadigim icin uzgunum kolay gelsin sana gorusuruz

merhaba ece2007 oncelikle hosgeldin hem siteye hem fransaya mesajini yeni gordum ben geldigimin ucuncu senesinde basladim kursa once centre social culturel dedikleri belediyenin actigi haftada iki veya uc gun ogle sonlari olan kurlara gittim hatta bazilarinda cocugunu birakmak icin bakim yeri bile var benim bir kizim oldugu icin burayi tercih ettim bir bucuk yil kadar bu kursa devam ettim yeterli gelmiyor ama hic yoktan iyidir hesabina haftada 9 saat fransizca egitimi aldim.sonra bi arkadastan mission locale isimli kurumu duydum gidip yazildim okul bulmalari 3ay aldi ciddi istekli oldugumu gordukleri icin paris icinde bu surede okul bulmalari guzel.dedigim gibi randevu sayisi biraz fazla ama benim okulun egitimi cok guzeldi 6 ay okula devam ettim 2 ay staj yaptim bu okulun istegi sana is imkanida sagliyacak oldugu icin istedigin meslek uzerine staj yapmani istiyor calismak istedigin meslekleri daha iyi anlaman icin ama ben stajlarimi cok zor bulmustum bence okula basladiginda stajlarida arastirmaya basla cunku staj bulma konusunda yardimci olmuyorlar (yada benim okul oyledi bilemem her okul aynimidir)birde okulla mission locale surekli iletisim halinde senin okuldaki durumun, stajinin raporlari hep gonderiyor okul, ona gore okulla baglantini ogreniyorlar, yaptigin stajlarin basarisini,devamlilik durumunu ogreniyorlar.Zaten gunluk geldigine dair imza atiyorsun.okula girmeden evvel bir haftaligina bir yere gonderiyorlar seviyeni olcmek icin ona gore grup yapip siniflari belirliyorlar iki ay kadar otobus biletleri veriyorlar .mission locale ilk yazildiginda banka hesabi aciyorlar senin adina esini maas durumu birkac kriter daha ve senin onceden calisip calismaman da etkiliyor alacagin yardimin miktarini bu parayi sana ogle yemeklerin ve otobus biletin icin veriyorlar (hergun icin attigin imzayla yardimi aliyorsun) .ben simdi formasyon icin okul ariyorum insallah istedigim gibi bir okul bulurum benim bildigim bu kadar yardimci olduysam ne mutlu yine aklina takilan bisey olursa yazisiriz ok kolay gelsin sana basarilar

kızlar konuyla alakasız belki ama çok acil bişey sorcam cevaparsanız çok sevinirim
abim ve yengem fransada yaşıyor
babamın fransaya turist olarak gidebilmesi için istek yapçaklardı bize bir zarf gelcekmiş
o zarfı açmadan istanbuldaki konsolosluğa gitçekmişiz

böle bişey başına gelen varmı yani bize gelen o zarf ne zarfı olacak ve gerçekten açılmaması mı gerekiyor
öğrenmem lazım

X