• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm şişesi koleksiyonu

vitrinimin en alt kısmını ayırdım onlara, aynı şişelerden tekrar koymadıım için çok fazla diil kıs.
valla yakınlarda olsan alırdım şişelerinide taa oralardan zor azcık :)))

o delilik bendede varr kendimi bildim bileli biriktirim delikafaduldenhatta evlenmeden öncekiler ve evlilik sonrakiler diye iki gurup halinde-tatlicadiarzu- bekarken kullandıklarım Ankarada annemlerde , sonrakilerde bende .kaydirigubbakcemile4.

benimki koleksiyondan sayılmaz ama ne bileyim atmaya kıyamıyorum açıkk aldığım parfüm şişeleri bile duruyor arada kapağı açıp kokluyorum hımm güzel tekrar bundan alayım diyorum enteresanım bende ama evli olduğumda daha kötü olacam ben biliyorum kendimi...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Ben hepsi orjinal parfumlerımın şişelerini hep atıyorum eger bırıktıren varsa bundan sonra ona yollıyım

Benimde var koleksiyonum, sakladığım şişeler:
-Lolita Lempicka
-Valentino Rock'n Rose Couture (süper bir şişesi var, internetten resmine bir bakın, ben bayılıyorum)
-Armani Code
-Jean Paul Gaultier - Classique
-Estee Lauder- Beyond Paradise

sıkıcı şişleri atıyorum ama, gucci rush gibi mesela...o şişe bana sıkıcı geliyor :)

Bende de var kızlar bu koleksiyon ama bazı şişelerden 2şer 3er tane var=)
Ama en beğendiğim şişeler;
Chopard Wish
L'OR DES BOURBON
Jean Paul Gaultier Classique
Vendetta

bende de ufak çaplı bir atamama durumu var. boş şişeleri ara sıra gidip kokluyorum:))
benim elimdekiler.
--- gucci rush
----angel
----lolita( en şık olan)
-----kenzo
-----bulgarı jasmin
-----dior jadore
-----armani she ( en kullanışlı olan)
----bilumum avon pardüm şişeleri
---- the body shop vanilla 3 tane
---- bir kaç tane yerli parfüm ( yeşil she , cecile falan)
farkında olmadan hibirini atmamışım meğerse
----

Benimde var koleksiyonum, sakladığım şişeler:
-Lolita Lempicka
-Valentino Rock'n Rose Couture (süper bir şişesi var, internetten resmine bir bakın, ben bayılıyorum)
-

QUOTE]

haklısın gerçekten ben de bayıldım şişeye
27z9hls.jpg

Sevgili Ardayasbu,
Tşk ederim Valentino şişesinin resmini eklediğin için, ben şu resim ekleme işini henüz öğrenemedim...
opuyorumnanaktan

ben de çok severim :)

henüz çok şişe biriktirmedim ama birikiyo yavaş yavaş

ben asıl kuzenimin parfüm şişesi koleksiyonuna göz koymuştum aman allahım ondaki şişeleri toplasalar paşabahçenin bir senelik cam üretimine eşdeğer olur :)

o derece yani

çok nostaljik ve klas şişeleri var nerden de bulur bilmem ki

benimkiler güncel olanlar genelde

Back