Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu takıntı sanırım zamanla beni de saracak kızlar bu konuda inanılmaz bir potansşyele sahibim ama cidden atmaya kıyılmaz ki çok güzel şişeli olanlar var ve her zamanda koklayıp kokuları akılda kalabilir hatta gelenler bile koklayıp beğendiklerini almaya gidebilir güzel bir canlı katolog gibi.
Parfum siselerine daima bir yer vardir : ) Kullanmadiklari cekmecelerime biraz surup esyalarimin arasina koyuyorum, guzel kokmaya devam ediyorlar. Parfum sisesi bu. 10larca alinmiyor ki her ay.. Kalabalik degil bence de : )
Ama ama ama coook guzel! bence harika sergilemissin. Kimse bozmaya kiyamaz. Eve benim gibi parfum delisi de gelirse gozlerini alamaz. Bendeki bos siseleri bile sana veresim geldi, tebrikler : )
hayır diyemem :)) ayy cnm düşünmen yeter ben delisiyim walla gördüğün gibi yaklaşık 120 adet falan var şuanş.. Eşim sayesinde yapıyorum getiriyor saolsun. Tekin acarda müdür