• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm eklendi marka ürünler bayan erkek

Güzel ürünler var ama keşke alt/üstlerine beden ve fiyatlarını yazsaydınız.. :KK64:
Ayakkabı numaraları nedir acaba?

Güzel ürünler var ama keşke alt/üstlerine beden ve fiyatlarını yazsaydınız.. :KK64:
Ayakkabı numaraları nedir acaba?
teşekkürler canım o kadar şey ekleyip kaldırdımki hep karıştı herşey çoğu 37 canım bir tane marjin 38 sandalet var bir tane 36 numara ipekyol taşlı terlik var taşlı spor ayakkabı var 39 numara

arkadaşım parmak arası sandaletlerin kaç no acaba?birde mavibeyaz çantan 10 numara..bayıldım..yeni ürünler ekledim konularıma görebildin mi acep ;)

arkadaşım parmak arası sandaletlerin kaç no acaba?birde mavibeyaz çantan 10 numara..bayıldım..yeni ürünler ekledim konularıma görebildin mi acep :KK66:
marjin 38 numara canım mavibeyaz sergio marka caddeden aldım canım 150 ye mavi nikela kombinlerim diye fırsat olmadı daha :) bakarım canım konuna bana gelen mesajlara bakmaktan kimsenin konusuna bakamıyorum canım:KK60:

yeni eklenen marjin deri babet 50 den 30 lira bayramda kullanmak isteyen olursa 37 numara 36 numarayada rahat olur

arkadaşım parmak arası sandaletlerin kaç no acaba?birde mavibeyaz çantan 10 numara..bayıldım..yeni ürünler ekledim konularıma görebildin mi acep :KK66:
selam canım anca bakabildim konuna çok güzel ürünlerin kızıma ayakkabı oyuncaktan başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok tatlım parfümde olabilir ya da erkek yeğenime oyuncak olabilir

selam canım anca bakabildim konuna çok güzel ürünlerin kızıma ayakkabı oyuncaktan başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok tatlım parfümde olabilir ya da erkek yeğenime oyuncak olabilir
kız hülya önünde sonunda alışveriş yapcaz ben inanıyorum...:KK15::KK19:

Back