- Konu Sahibi hulyaselcuk
Güzel ürünler var ama keşke alt/üstlerine beden ve fiyatlarını yazsaydınız..
Ayakkabı numaraları nedir acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım o kadar şey ekleyip kaldırdımki hep karıştı herşey çoğu 37 canım bir tane marjin 38 sandalet var bir tane 36 numara ipekyol taşlı terlik var taşlı spor ayakkabı var 39 numaraGüzel ürünler var ama keşke alt/üstlerine beden ve fiyatlarını yazsaydınız..
sen kaç numara baktın canımGüzel ürünler var ama keşke alt/üstlerine beden ve fiyatlarını yazsaydınız..
32mm canımMaşan güzelmiş. Kaç mm acaba
Ayakkabı noları ve Maşa fiyatı nedir32mm canım
ayakkabılar 36-37-38-39 a kadar var canım maşa 75 lira canım yarına kadar ayrıldı yarın ödemesi yapılacak ayakkabıları resimleriyle sorarsan numarasını söyleyimAyakkabı noları ve Maşa fiyatı nedir
SiYah beyaz puntiyeli elbisenin Yanındaki.ayakkabılar 36-37-38-39 a kadar var canım maşa 75 lira canım yarına kadar ayrıldı yarın ödemesi yapılacak ayakkabıları resimleriyle sorarsan numarasını söyleyim
37 numara ataköy deri sıfır canım 40 liraSiYah beyaz puntiyeli elbisenin Yanındaki.
marjin 38 numara canım mavibeyaz sergio marka caddeden aldım canım 150 ye mavi nikela kombinlerim diye fırsat olmadı daha :) bakarım canım konuna bana gelen mesajlara bakmaktan kimsenin konusuna bakamıyorum canımarkadaşım parmak arası sandaletlerin kaç no acaba?birde mavibeyaz çantan 10 numara..bayıldım..yeni ürünler ekledim konularıma görebildin mi acep
selam canım anca bakabildim konuna çok güzel ürünlerin kızıma ayakkabı oyuncaktan başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok tatlım parfümde olabilir ya da erkek yeğenime oyuncak olabilirarkadaşım parmak arası sandaletlerin kaç no acaba?birde mavibeyaz çantan 10 numara..bayıldım..yeni ürünler ekledim konularıma görebildin mi acep
kız hülya önünde sonunda alışveriş yapcaz ben inanıyorum...selam canım anca bakabildim konuna çok güzel ürünlerin kızıma ayakkabı oyuncaktan başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok tatlım parfümde olabilir ya da erkek yeğenime oyuncak olabilir
bende inanıyorum canımkız hülya önünde sonunda alışveriş yapcaz ben inanıyorum...
bende inanıyorum canım
erkek çocuk güzel oyuncak varsa yeğenime bakabilirim canımkız hülya önünde sonunda alışveriş yapcaz ben inanıyorum...