Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi çok iyi anlıyorum ama içiniz rahat etsin diye yarın kan verin emin ol hamilesin benimde öyleydi 2 hafta önce 52 ile öğrendim ilk gebeliğimdi ama sonra düşük yaptım maalesef inşallah sen hamilesindir ki bence öylesin yarın kan testi ver için rahat etsinİki testimde pozitif çıkıp saniyesinde prodictor nasıl bişey çıkmadı anlamadım ondada ince silik bir çizgi var bekleyince gözükta ama anlamıyor
Benim de kaset test aynı seninki gibi çıkmıştı aynısı çok yeni olduğu için silik çıkıyor kesin kan verAtabilir misin testini canım şuna baksana 3 saat arayla yaptım ikisini
Aynı çıkmış testlerimiz inşallah vardır benimde geçmiş olsun canım bende düşük yaptım bir buçuk sene önce ama prodictor kafamı karıştırdı
Artimede ben asla güvenmiyorum bana da hemen pozitif vermişti ama hamile degildimKızlar reglim pazartesi günü nimo marka test yaptım ve artimed kaset test anında çizgiler çıktı demin prodictör yaptım bir şey çıkmadı prodictörde böyle görüp gebe olan var mı en sona eklediklerim prodictör
Nimo marka pembe olan 3 saat sonra onu yapmıştım ilk kez net gösterdi bende evet normalde yanıltıyormuşArtimede ben asla güvenmiyorum bana da hemen pozitif vermişti ama hamile degildim
Ben demin yine yaptım kan vereceğim için daha silik çıktı dünkinden
Ben nimo markasıyla test yaptım silik çizgi çıktı hatta buraya attım testi bir çok kişi yalancı pozitif dedi benim ilk üç dakika içinde çıkmıştı Kan vermiştim hamileydim
Ben nimo markasıyla test yaptım silik çizgi çıktı hatta buraya attım testi bir çok kişi yalancı pozitif dedi benim ilk üç dakika içinde çıkmıştı Kan vermiştim hamileydim
Sonuçların çıktı mıBenimde nimo marka
Kan verdim sonuç bekliyorum
Maalesef negatif 2,00 çıktı çok şaşırdımSonuçların çıktı mı