cnm barkod derken hani harf rakam karışık onu sorgulatıyorsun değilmiBu barkod sorgulama ciddi anlamda sinirlerimi bozmaya başladı.. Burberry classic aldım az önce elime ulaştı sorgulatmak istiyorum yine bir şey çıkmadı ne düşünmem ne yapmam lazım şimdi fikir versin biri lütfennn
Evet canım kutunun arkasında rakam ve harften oluşuyor..cnm barkod derken hani harf rakam karışık onu sorgulatıyorsun değilmi
kuzum checkcosmeticMasumCa çıkmadı mı barkodtan nerden sorgulanıyor bu barkod.. Bende ki burberryi sorgulatayım bi bakalım ne çıkıcak
Canım benim isteğimde o hani ne zaman üretilmiş bir bakmak istiyorum bayatlamışta olabilir ama yok çıkmadı yaniWatsons'tan Davidoff Cool Water ve Elizabeth Arden Green Tea almıştım geçtiğimiz yaz. Orijinalliğinden çok tarihiyle ilgili kuşkum vardı alırken, bayat olabilir mi acaba diye ama barkodlarını da kontrol etmiştim herhangi bir sıkıntı yoktu. Daha önce de kullandım bu parfümleri, bir fark yok açıkçası.
Barkod kutudamı yazar sadce canım. Ben kutusunu atmıştım. Şişesinde de yazar mı acabakuzum checkcosmetic
Canım şişesinde yazmıyor diye biliyorum benBarkod kutudamı yazar sadce canım. Ben kutusunu atmıştım. Şişesinde de yazar mı acaba
Şuanda işteyim kuzum akşam bir bakayım şişeye belki vardırCanım şişesinde yazmıyor diye biliyorum ben
Kuzucum şişesinde yazmıyor diye biliyorum ama yine de bakarsın istersen.. Bu arada açmadım parfümü bekliyorum öyleŞuanda işteyim kuzum akşam bir bakayım şişeye belki vardır
checkcosmetic.net'ten mi sorguluyorsunuz? Bir de checkfresh.com varCanım benim isteğimde o hani ne zaman üretilmiş bir bakmak istiyorum bayatlamışta olabilir ama yok çıkmadı yani
watsonstan aldığımda da böyle olmuştu.
Evet canım.. İkisinden de baktım bencheckcosmetic.net'ten mi sorguluyorsunuz? Bir de checkfresh.com var
Arkadaşlar ve Grey cim :) Nuraycımm sayesinde çözdük olayı meğer son dört hanesini yazıyomuşuz sadece.. temmuz 2014 üretimli olarak çıktı
Ohh çok sevindimmmm bitanem.. Misspera ve mizu dan çok alışveriş yaptım. Sorgulatmadım barkod ama şüphe etmedim orjinalliğinden.. Orjinal olduğu belli ediyordu kendini.. Sonunda çözdük olayı şükürArkadaşlar ve Grey cim :) Nuraycımm sayesinde çözdük olayı meğer son dört hanesini yazıyomuşuz sadece.. temmuz 2014 üretimli olarak çıktı
Aynen kuzum ya çok teşekkür ederim :) Ben de üretim tarihini çok merak etmiştim en azından içim rahatladı kuzucumOhh çok sevindimmmm bitanem.. Misspera ve mizu dan çok alışveriş yaptım. Sorgulatmadım barkod ama şüphe etmedim orjinalliğinden.. Orjinal olduğu belli ediyordu kendini.. Sonunda çözdük olayı şükür
Güle güle kullan masumcum.. Misler gibiAynen kuzum ya çok teşekkür ederim :) Ben de üretim tarihini çok merak etmiştim en azından içim rahatladı kuzucum
Çok teşekkürler bebekimmGüle güle kullan masumcum.. Misler gibi
kok.