Parfüm Barkod Sorgulama

cnm barkod derken hani harf rakam karışık onu sorgulatıyorsun değilmi

MasumCa çıkmadı mı barkodtan nerden sorgulanıyor bu barkod.. Bende ki burberryi sorgulatayım bi bakalım ne çıkıcak

Watsons'tan Davidoff Cool Water ve Elizabeth Arden Green Tea almıştım geçtiğimiz yaz. Orijinalliğinden çok tarihiyle ilgili kuşkum vardı alırken, bayat olabilir mi acaba diye ama barkodlarını da kontrol etmiştim herhangi bir sıkıntı yoktu. Daha önce de kullandım bu parfümleri, bir fark yok açıkçası.

Canım benim isteğimde o hani ne zaman üretilmiş bir bakmak istiyorum bayatlamışta olabilir ama yok çıkmadı yani
watsonstan aldığımda da böyle olmuştu.

Canım benim isteğimde o hani ne zaman üretilmiş bir bakmak istiyorum bayatlamışta olabilir ama yok çıkmadı yani
watsonstan aldığımda da böyle olmuştu.
checkcosmetic.net'ten mi sorguluyorsunuz? Bir de checkfresh.com var

Arkadaşlar ve Grey cim :) Nuraycımm sayesinde çözdük olayı meğer son dört hanesini yazıyomuşuz sadece.. temmuz 2014 üretimli olarak çıktı

Arkadaşlar ve Grey cim :) Nuraycımm sayesinde çözdük olayı meğer son dört hanesini yazıyomuşuz sadece.. temmuz 2014 üretimli olarak çıktı
Ohh çok sevindimmmm bitanem.. Misspera ve mizu dan çok alışveriş yaptım. Sorgulatmadım barkod ama şüphe etmedim orjinalliğinden.. Orjinal olduğu belli ediyordu kendini.. Sonunda çözdük olayı şükür

Aynen kuzum ya çok teşekkür ederim :) Ben de üretim tarihini çok merak etmiştim en azından içim rahatladı kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…