Parfüm Barkod Sorgulama

MasumCa

Ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
635
516
Merhaba arkadaşlar
Watsons tan parfüm alıcam. ALdığım anda barkodunu nasıl sorgulatabilirim? Cepten girebileceğim bir adres önerebilirmisniz? Orijinalliği konusunda şüphem yok sadece son kullanma tarihinden emin olmak istiyorum bugün akşam alıcam bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum :)

Checkcosmetic'ten sorgulayabilirsin canım.

Merhaba bende watsons tan parfüm aldım. Barkod sorgulatma yaptınızmı ve parfüm aldınızmı orjinalmi? Çünkü birkaç haber okudum ve canım sıkıldı. Koku hemen uçuyor kalıcı değil vb. Kutuyu henüz açmadım iade edimmi? Ayrıca barkodda çıkan tarih üretim mi? Son kullanma tarihimi? Çünkü 1 parfümün ömrü 30 ay.

Canım ben burberry classic almıştım.. Barkodunu sorgulattığımda hiçbişey çıkmadı.. Kullandım hiç kalıcı olmadı çok farklı geldi sanki açık parfüm gibiydi iade ettim şikayetimi de belirterek geri aldılar..

Bu Watsons da var bir dümen

Bu Watsons da var bir dümen
Ben şahsen çok güvenerek almıştım ama hayal kırıklığı yaşadım.. Tek hoşuma giden watsonsta canım çok ilgilendiler hani açtınız alamayız vs gibi saçma muhabbetlere girmediler.. Sen en son mizdudan almıştın dimi kuzum?

Ben en son mizudan aldım.. Barkodunu sorgulatmadım çünkü belli oluyor kuzum orjinal parfüm olduğu..
Baksana Watsonsda bir kişi daha aynı şikayeti yazdı.. Kokuları kalıcı değil uçuyor.. Bide barkod numarası çıkmadı demişsin.. Mutlaka çıkması lazım.. Sahte parfümdür onlar yaaa

Watsonsdan bende işkillenmeye başladım bu aralar.. En basit bi şampuan alıcam mesela küçük boyları normal marketlerde 6,90 gibi bi fiyata satılırken watsonsda neden 9,90 aradaki 3 tl niye..? Normal marketten alırım daha iyi.. En basiti Listerine 500 ml olanı normal markette 11,90 watsonsda en son 16,90 gibi fiyat görmüştüm indirimdeydi birde güya Uzun zamandır alışveriş yapmıyorum en sonki fiyat durumu nedir bilemem 2 ay önceki fiyatları söylüyorum.. Aynı şekilde duş jelleride böyle palmolive duş jellerini normal markette büyük boyunu 8 tl ye alabiliyorum.. watsonsda fiyatı 13 tlydi :) niye ordan alıyım ki aynı ürün sonuçta :) ama gratisten memnunum ben ya.. gratise uğruyorum sık sık :)

Böyle kurumsal bir şirkette nasıl olurda sahte ürün satılır anlamıyorum

Böyle kurumsal bir şirkette nasıl olurda sahte ürün satılır anlamıyorum
Şikayet etmek lazım aslında.. Üstüne düşmek lazım.. Baksana bu kabul edilemez bir durum.. Dediğin gibi böyle bir firma nasıl sahte parfüm satabilir??

Şikayet etmek lazım aslında.. Üstüne düşmek lazım.. Baksana bu kabul edilemez bir durum.. Dediğin gibi böyle bir firma nasıl sahte parfüm satabilir??
Şikayetimi bildirmiştim ben.. Dediğim gibi geri dönüşte yaptılar ama yine de sinir bozucu bir durum yaa

Bu arada mizu da diyor ki internetten barkod sorgulatma yasal ve de gerçek bir durum değil kesin bir bilgi de değil diyor..

Teşekkürler canım. Mağazada aktif olarak barkodu sorgulattım ve çıktı. wish, euphoria ve davidoof aldım :) Satış danışmanı memnun kalmazsanız geri getirebilirsiniz iadesini alırız ifadesi kullandı. Aldım. 3ünü 2şer 3er gün aralıklı kullanığ test edicem memnun kalmayı ümit ediyorum memnun kalmadığım ürünü iade etme şansımın olması beni rahatlattı. Dilerim memnun kalırım çünkü gerçekten fiyat çok ekonomik. Ayrıca EDT olmayıp EDP olması da ayrı avantaj.
Barkod okuttuğumda üretim tarihlerinin temmuz ve ağustos 2014 olduğunu gördüm 30-36 ay raf ömrü olduğundan alışverişimin karlı olduğunu düşünmeye bile başladım. Tabi kalıcı olursa. İlgin için teşekkürler.

denedikten sonra kalıcılık durumunu burada yorumlayabilirsen çok sevinirim..

Sevindim canım senin için.. Ürünleri alırken memnun kalmazsanız iadesini yaparız şeklinde vaat te bulunmaları da çok iyi olmuş :) umarım memnun kalırsın.. Biraz da şans işi sanırım

denedikten sonra kalıcılık durumunu burada yorumlayabilirsen çok sevinirim..
Kalıcılık durumunda sıkıntı yok en azından wish de yok çünkğ şimdilik sadece onu denedim. Ama psikolojik algım kokulara güvensizliği daha ağır bastırıyor sürekli kendimi kokluyorum 1-2 gün içinde algımda değişim olmazsa sanırım iadesi için başvuru yapıcam. Gelişmeleri bildiririm.
Fakat yorumları okuduğumda birşey dikkatimi çekmişti genelde memnuniyetsizlik calvin klein ürünlerindeydi. Ancak kokuyu tenin kabul etmesi de çok önemli. Ben kısaca bu aralar işsiz olduğumdan çok ekonomik bulduğum için aldım.

Sevindim canım senin için.. Ürünleri alırken memnun kalmazsanız iadesini yaparız şeklinde vaat te bulunmaları da çok iyi olmuş :) umarım memnun kalırsın.. Biraz da şans işi sanırım

Aynen şans. calvin klein ve burbery ürünlerinde çok fazla iade okudum yorumlarda.

calvin beauty kullandım kalıcı ve yoğundu
ve wish kullanıyorum oda kalıcı ve yoğun
gratisten almıştım

Bu barkod sorgulama ciddi anlamda sinirlerimi bozmaya başladı.. Burberry classic aldım az önce elime ulaştı sorgulatmak istiyorum yine bir şey çıkmadı ne düşünmem ne yapmam lazım şimdi fikir versin biri lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…