Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Parfüm avon Incandessence
- Konu Sahibi Mnkmry
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim cevabınız için demek ki hepsi öyleLotusu bilmiyorum ama klasik de kalıcı değil. Arada çıkarıp iki pıstlatmak gerekiyor
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.295
- 298
Teşekkür ederim cevabınız için keşke daha kalıcı olsa çok hoş kokusu var :)Bende kullanıyorum sıkıyorum yarım saat sonra kokuyu alamıyorum ama her kokuyu kullanamıyorum o yüzden aralıklı olarak püskürtmek lazım :)
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Yarım saat sonra koku alamamanız kokuya burun hücrelerinin alışmasından dolayı. Onemli olan cevrenin verdiği tepki.Bende kullanıyorum sıkıyorum yarım saat sonra kokuyu alamıyorum ama her kokuyu kullanamıyorum o yüzden aralıklı olarak püskürtmek lazım :)
Kesinlikle ya çevreden farkediliyor mu acabaYarım saat sonra koku alamamanız kokuya burun hücrelerinin alışmasından dolayı. Onemli olan cevrenin verdiği tepki.
Demek ki ıncandessence serisi hep bu şekilde güzel ama kalıcı değilBende kullanıyorum çevremdeki herkes çok beğeniyor ama bikaç saat sonra kokusu kalıcı olmuyor
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.295
- 298
Bende burnum alışmıştır diye düşündüm ama eşim sarılıp koklaması lazım sanırım anca o zaman mis mis falan diyor yoksa kimse yoldan çevirip hangi parfüm demiyorYarım saat sonra koku alamamanız kokuya burun hücrelerinin alışmasından dolayı. Onemli olan cevrenin verdiği tepki.
Evet yıllardır sadece bunu kullanabiliyorum bi çok parfüm denedim midem bulanıyor bitek bu bulandırmıyor bu da kalıcı değil :)Teşekkür ederim cevabınız için keşke daha kalıcı olsa çok hoş kokusu var :)
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Sarıl o zaman sen daha önceBende burnum alışmıştır diye düşündüm ama eşim sarılıp koklaması lazım sanırım anca o zaman mis mis falan diyor yoksa kimse yoldan çevirip hangi parfüm demiyor
Evet yıllardır sadece bunu kullanabiliyorum bi çok parfüm denedim midem bulanıyor bitek bu bulandırmıyor bu da kalıcı değil :)
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.295
- 298
Eşimle sınırlı kalmak istemiyorum herkes sorsun bu parfüm ne bizde alalım falan diye bende kafamdan parfüm ismi sallayayım hani o derece paylaşılmaz olsun parfümümSarıl o zaman sen daha önce
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Eşimle sınırlı kalmak istemiyorum herkes sorsun bu parfüm ne bizde alalım falan diye bende kafamdan parfüm ismi sallayayım hani o derece paylaşılmaz olsun parfümüm
O zaman kendine kimyager tutacan
Sevindim bu yoruma teşekkür ederim:) çok parfüm denedim ama bu çok hoşuma gidiyor hafif ve kalıcı olsun istiyorumkalıcı ya onlar sadece biz alıştığımız icin almıyoruz bana da hep yine mı sıktın ne ara sıktın diye soruyorlar biz farkında değiliz