güvenemiyorumNiye bu kadar gerdiniz ki kendinizi acaba geçmişte yaşadığınız bir olay mı oldu ?
Merhabalar bir haftalık yeni bir ilişkim var başladığından beri biter mi korkusu var üzerimde yani biterse dünyanın sonu değil 1 hafta öncesine kadar zaten yoktu bu iş sakinleş diyorum olmuyor işi olsa öz ve kısa cevap yazsa beni bir korku sarıyor ateş basıyor yada 3-4 saat yazışmazsak direk ayrılmak mı istiyor acaba sorusu geliyor aklıma . Belli etmekte istemiyorum şimdi erkek kafası korktuğumu anlarsa kullanır falan diye. Böyle olmayan durumları cidden varmış gibi düşünüp panikliyorum ağlayasım geliyor. Konuşurken hiç sevgi sözcüğü kullanmazsa yine aklıma o ihtimal geliyor. Birde güven sıkıntısı yaşıyorum galiba aradığımda tlf meşgülse bana afakanlar basıyor bir kızla mı konuşuyor başkasını mı seviyor ayrılmak mı istiyor falan diye geçen 45 dk tlf meşguldu böyle kendi çapımda cinnet geçirdim ama adama bir şey belli etmedim sakin sakin meşguldu cnm telin dedim annemlerle konuştum dedi. Yani ben kafamda bir şeyi çiziyorum sonra ona güvenmiyorum laf açıp sorduğumda ispat ediyor bu sefer ben değişik oluyorumsuçlamıyorum böyle sakince soruyorum yani kavga falan çıkarmıyorum . Şuan konuşmuyoruz akşam görüşelim dedim haberleşiriz dedi şimdi bu böyle dediği için oturdum bekliyorum bir sorun mu var bitirecek mi niye çok istekli değildi diye ama yapısınıda biliyorum öyle sürekli görüşmek isteyen sevgi pıtırcığı değildir gerçi allah var bir haftadır her gün görüştük istememezlik etmedi ama kendi kendisiyle kalmak istediği zamanlarda oluyor biliyorum arkadaş olarak geçirdiğimiz dönemlerden az çok huyunu suyunu biliyorum . O na sruyorum canın mı sıkkın diye bazen işim oluyor az yazıyorum sen onu öyle algılıyorsun bir sorunum olursa kızarsam direk söylerim zaten tavır yapan biri değilim dedi . ne düşünüyorsunuz ?
güvenemiyorum((( ama o güvenimi sarsacak hiç bir şey yapmadı .
kızlar yalnız hala yazmadı bu adam ya bilmiyorum ilişki dediğimiz olay bu mu insan bi arar bir mesaj atar gerçi o bana demişti öyle aşırı ilgi bekliyorsan ben öyle biri değilim diye ama bu kadarı da tuhaf değil mi ?
yok seviyorum ayrılmayacağım ilgi beklememeyi öğrenmem lazımTuhaf değil, ilişki dediğimiz olay bir insanın kendisi hakkında bir şey söylemesi diğerinin de bunu kabul edip etmemesi üzerine kurulu bir diyaloglar bütünü. Aşırı ilgi bekliyorsanız yol yakınken ayrılın rahat edin gerçekten. Darlanmayla, gerginleşmeyle, korkuyla aşk, sevgi mi olur yaw. Neden olumsuz duygularla debelenip duracaksınız?
Daha önce başından ne geçti ki canını bu kadar sıktın
Neden tersliyo biliyo musun?Kızlar bugün 16 gün oldu hafiften rahatsız gibiydi whatsaptan konuşuyorduk beRimanzel bir şeyler dedim bu sadece ok dedi bende tepkiye bak falan dedim sinirlenme ifadesi koydum bu sefer riyma git başımdan tmm uyumaya çalışıyorum dedi . İlk defa beni tersledi insan daha 16 günlükken tersler mi sevgilisini ne bileyim ben uyumaya çalıştığını niye bukadar tepki gösterdi acaba sizce ayrılmak mı istiyor ?
ama ben ona çok sık yazmıyorum ki çok sıkta aramıyorum sık boğaz etmemiştim yaniNeden tersliyo biliyo musun?
Cunku uzerine cok cok cok abartisiyla dusuyosun.
Ben bisey yapsam riyma nasilsa uzerime dusuyo. Riymanin aklinda hep ben varim nasilsa. Bu kadar merkeze oturtma. Bak cok pisman olursun ardi arkasi kesilmez bu seni takmamalarinin
Ozur mu diledin bi deama ben ona çok sık yazmıyorum ki çok sıkta aramıyorum sık boğaz etmemiştim yaniayrılır mı peki ? yoksa hasta huysuz diye mi terslemiştir. te allahım bide özür diledim eşşek gibi . bilmiyordum uyumaya çalıştığını özür dilerim dedim.