Paranoyak mıyım ?

O olmazsa ayrılsa naparsınız hayat biter mi.Allah aşkına biraz kendinize değer vermmeyi öğrenin ne bu 1 haftafa bu kadar bağımlılık o seni kaybetmekten korksun işte böylr yapınca bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini rahat olun akışına bırakın birbirinizi tanıyım bu durumda hoşunuza gitmeyen şeyleri de olsa görmeyeceksin mantıklı olun yürürse yürür biterse biter

Bu kadar ustune gidersen,yakinda arkasina bakmadan kacar:)

gerçekten paranoyaksınız :) bu kadar fazla düşünmeyin bence kafanızı boşaltın biraz, aklınıza düşünceler gelmeye mi başladı hemen başka bir işle uğraşmaya başlayın ..

kızlar yalnız hala yazmadı bu adam ya bilmiyorum ilişki dediğimiz olay bu mu insan bi arar bir mesaj atar gerçi o bana demişti öyle aşırı ilgi bekliyorsan ben öyle biri değilim diye ama bu kadarıda tuhaf değil mi ?

Kaybetmekten korkarsan kaybedersin. Korktugun hep basina gelir. Onu hayatinin merkexi yapmissin. Hayatinin merkezi sen olur onu da merkezin yanina koyarsan o zaman sorun olmaz hatta o seni kaybetmektenkorkar. Niye kaybetmekten korkuyorsun ki anlamadim cok mu zor bulunacak biri. Sen kendini ne kadar degersiz goruyorsun boyle. Sen kendine deger vernezsen baskalari hic vermez. Kaybetmekten de korkma. Biterse bitsin. En kotusu bir ani olarak kalir sende.

Paranoya, aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlıktır. Kelime Yunanca'da, "παράνοια" (paranous) "düpedüz delilik" anlamına gelir (para = dışarda; nous = akıl, aklını kaçırma) ve terim geçmişte kuruntu, delirme durumlarını ifade etmek için kullanılmıştır.

konuştuk şimdi okuma yapıyormuş kızlar bir sorun yokmuş

Tuhaf değil, ilişki dediğimiz olay bir insanın kendisi hakkında bir şey söylemesi diğerinin de bunu kabul edip etmemesi üzerine kurulu bir diyaloglar bütünü. Aşırı ilgi bekliyorsanız yol yakınken ayrılın rahat edin gerçekten. Darlanmayla, gerginleşmeyle, korkuyla aşk, sevgi mi olur yaw. Neden olumsuz duygularla debelenip duracaksınız?

yok seviyorum ayrılmayacağım ilgi beklememeyi öğrenmem lazım

Kızlar bugün 16 gün oldu hafiften rahatsız gibiydi whatsaptan konuşuyorduk ben güzel bir şeyler dedim bu sadece ok dedi bende tepkiye bak falan dedim sinirlenme ifadesi koydum bu sefer riyma git başımdan tmm uyumaya çalışıyorum dedi . İlk defa beni tersledi insan daha 16 günlükken tersler mi sevgilisini ne bileyim ben uyumaya çalıştığını niye bukadar tepki gösterdi acaba sizce ayrılmak mı istiyor ?

Neden tersliyo biliyo musun?
Cunku uzerine cok cok cok abartisiyla dusuyosun.
Ben bisey yapsam riyma nasilsa uzerime dusuyo. Riymanin aklinda hep ben varim nasilsa. Bu kadar merkeze oturtma. Bak cok pisman olursun ardi arkasi kesilmez bu seni takmamalarinin

ama ben ona çok sık yazmıyorum ki çok sıkta aramıyorum sık boğaz etmemiştim yani ayrılır mı peki ? yoksa hasta huysuz diye mi terslemiştir. te allahım bide özür diledim eşşek gibi . bilmiyordum uyumaya çalıştığını özür dilerim dedim.

Ozur mu diledin bi de
İlk gunden totosunu kaldirma derim
Agzi yanan biri olarak soyluyorum canim

of Allah'ım nolur ayrılmasın hemen düzelsin aramız .. uyansa yazsa hemen keşke .nefret ediyorum olumsuzluklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…