Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yapma bak tecrube konusuyo karsinda Birak o senin ustune dussun o seni arasin o seni kiskansin Sen ulasilmaz ol daha cok gec degil bunu yapabilirsin isleri tersine cevirebilirsin
Ah canıııım sıyırmaya ramak kalmış sal kendini ya relax ol biraz bitmiceği warsada yakında bitirceksin bence sen nekadar ona söylemiyorum dile getrmyrm desende az çok hissediyodur o kaçma planlarına başlamıştır bence
Yapma bak tecrube konusuyo karsinda Birak o senin ustune dussun o seni arasin o seni kiskansin Sen ulasilmaz ol daha cok gec degil bunu yapabilirsin isleri tersine cevirebilirsin
Ah canıııım sıyırmaya ramak kalmış sal kendini ya relax ol biraz bitmiceği warsada yakında bitirceksin bence sen nekadar ona söylemiyorum dile getrmyrm desende az çok hissediyodur o kaçma planlarına başlamıştır bence
ya bu hafta daha sakindim aslında şimdide sakinleşmeye çalışıyorum oturdum bekliyorum uyansada yazsa diye yazmazsak eyvah zaten bir an önce birsin bu gerginlik
böyle devam edersen erkek arkadaşın senden kaçar.görüşmeyi teklif eden sen olma,bırak o desin özledim görüşelim diye.aynı sey bana yapılsa çok daralırım.
böyle devam edersen erkek arkadaşın senden kaçar.görüşmeyi teklif eden sen olma,bırak o desin özledim görüşelim diye.aynı sey bana yapılsa çok daralırım.
ya bazen ben söylüyorum bazen o söylüyor dün ben kahvaltı edelim dedim kahvaltı ederken oda akşam sinemaya gidelim dedi akşamda o istedi diye çıktık mesela.