Bilmiyorum bazılarınız paronayaklasma saçmalama diyebilir ama beni rahatsız eden bir durumu paylaşmak istiyorum. Anlık bir etkinlikte 4 kişilik bir arkadaş grubu kurmuştuk. 3 kadın bir erkek. Kadınlardan birisi erkek olana kuzenini gösterdiğini ancak onun o kızdan değil sizden etkilendiğini düşünün. Size açılıyor ancak sonradan öğreniyorsunuz ki size açılmadan önce diğer kadinlardan tavsiye almış. Kuzenini gösteren kadın daha erken olduğunu zamana bırakması gerektiğini söylemiş çocuğa :) telefondan kuzenini göstermesi normal bizim etkinlikte tanışmamız biraz erkenmis onun için :))) her neyse çocuk ona rağmen açıldı bana sevgili olduk çocuk bana aralarında geçen muhabbeti anlatti. Bu durumu öğrendiğimde kadının neden öyle söylediğini bana saçma geldiğini belirttim çocuğa. O da onun öyle söylemek istemediğini falan belirtiyor (kadına abla diyor) ben bu konudaki fikrimi belirtmiştim bir kadını bir kadın daha iyi anladığından olmamizi istemediği sonucunu çıkarmıştım bugünde sevgilim kadına iki hafta önce mesaj attığını nasılsın napiyosun abla diye sordugunu oğrendim iki dakika konuşmuşlar. O kadar sinir oldum ki bir hafta da tanıdığı bir daha görmeyeceği (ayrı sehirdeler) bir kadına neden hal hatır soruyor ki o da kendi dertlerini anlatmış güya. Ki kadın kuzenini yapmaya da çalıştı. Aynı şey benim başıma gelse bir abi bana kendi kuzenini yapmaya çalışsa ilişkiyi oldurmaya calismasa ben yazmazdim mesela sizce ne yapmalıyım kadını sosyal medya hesabından takip ediyor takiplesiyorlar çıkarmasını istesem saçma olur mu