• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoyak mıyım neyim :(

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.195
14.947
498
Merhaba hanımlar,
İki gün önce bir rüya gördüm ve rüyamda kardeşimin birden ortadan kaybolduğunu gördüm. Okuluna gidiyoruz ve hiçbir yerde yok. Herneyse bu rüyadan sonra sürekli aklımda onu düşünüyorum, az önce okula gönderdik acaba gitmese miydi diyorum o kadar garip bir durumdayım ki. Önceden de onu sürekli herşeyden sakınıyordum. En ufak bağırmadan, olumsuz eleştiriden. Şimdi içim içimi yiyor, nedir bu benim halim, bir sorun mudur yoksa gelip geçici midir, benimle aynı durumda olmuş olan yaşamış olan var mı acaba napabilirim? :( (Kardeşim 10 yaşında bu arada ilkokula gidiyor, okul da 50metre yanımızda)

:) Benim 1 tanecik erkek kardeşim var, ve ilk sokakta oynama deneyimlerinde aynı şey başıma gelmişti.
Hiç sokağa çıkmasını istemezdim,köye gittiğimizde dışarı çıkmasını hayatta istemezdim araba çarpmış, hatta parçalanmış olarak (ALLAHIMM KORUSUN) görürdüm rüyamda sürkli.Bu bilinçaltımızdan kaynaklanıyokorkuyoruz yaşı küçük olduğu için. Belki aile arasında fln okulunun uzaklığıyla ilgili falan bişiye kulak misafiri olduysan bililnçaltına yerleşmiş olabilir.Çok üstüne titreyince oluo böyle şeyler
Olmadı netten okulunun numarasını bulup arayıp, sorabilirsin sık sık canım telaş yapma.

:) Benim 1 tanecik erkek kardeşim var, ve ilk sokakta oynama deneyimlerinde aynı şey başıma gelmişti.
Hiç sokağa çıkmasını istemezdim,köye gittiğimizde dışarı çıkmasını hayatta istemezdim araba çarpmış, hatta parçalanmış olarak (ALLAHIMM KORUSUN) görürdüm rüyamda sürkli.Bu bilinçaltımızdan kaynaklanıyokorkuyoruz yaşı küçük olduğu için. Belki aile arasında fln okulunun uzaklığıyla ilgili falan bişiye kulak misafiri olduysan bililnçaltına yerleşmiş olabilir.Çok üstüne titreyince oluo böyle şeyler
Olmadı netten okulunun numarasını bulup arayıp, sorabilirsin sık sık canım telaş yapma.
Yok canım okulu çok yakın, evimizin hemen iki bina yanında ama bilemiyorum rüya o kadar gerçekçiydi ki garip hissettim. Sabah da giderken teneffuse çıkıyor musun falan dedim, yok diyince rahatladım. Ama evet bilinçaltından kaynaklanıyor olabilir hep böyleydim çünkü, bir hastalık falan mıdır diye yazdım buraya :) çok sağol yorumun için..

bence buna paranoyaklık değil ablalık deniyor. :) bişeyleri de hissedebilirsin ama şimdi olmayan şeyler üzerinden kendini üzme bence olumlu düşünmeye çalış.

bence buna paranoyaklık değil ablalık deniyor. :) bişeyleri de hissedebilirsin ama şimdi olmayan şeyler üzerinden kendini üzme bence olumlu düşünmeye çalış.
Sağol canım, demek ki bir tek bana olmuyormuş olumsuz düşünmek bir hastalık zaten de ben iki gündür böyleyim buraya yazınca da kafam biraz rahatladı :)

ben de bir gün babamın öldüğünü görmüştüm rüyamda, aman allahım 1 hafta kendime gelememiş, adama yapışmış, ayrılmamıştım dibinden. babam yeter artık diye isyan edince, yavaştan bıraktım adamcağızı ama rüya o kadar etkilemiş ki beni, hala o acyı hissedrim içimde... olabiliyor bazen, izlediklerimizden, okuduklarımızdan etkileniyoruz, sanırım en mantıklısı, bunun rüya olduğunu sık sık kendimize hatırlatmak

Evham yapıyorsunuz
Bol dua edin başka şeylere odaklanın
Negatifi çekmeyin uzerinize
Sabırlı olun daha bunun orta okulu lisesi var

Merhaba hanımlar,
İki gün önce bir rdüm vesevdklermiz da kardeşimin birden ortadan kaybolduğunu gördüm. Okuluna gidiyoruz ve hiçbir yerde yok. Herneyse bu rüyadan sonra sürekli aklımda onu düşünüyorum, az önce okula gönderdik acaba gitmese miydi diyorum o kadar garip bir durumdayım ki. Önceden de onu sürekli herşeyden sakınıyordum. En ufak bağırmadan, olumsuz eleştiriden. Şimdi içim içimi yiyor, nedir bu benim halim, bir sorun mudur yoksa gelip geçici midir, benimle aynı durumda olmuş olan yaşamış olan var mı acaba napabilirim? :KK43: (Kardeşim 10 yaşında bu arada ilkokula gidiyor, okul da 50metre yanımızda)

Canim bende rüyalardan cok etkileniyorum bisi olucak die korima ic gudusuyle davraniorum ALLAH sevdklermizi korusun :(

ben de bir gün babamın öldüğünü görmüştüm rüyamda, aman allahım 1 hafta kendime gelememiş, adama yapışmış, ayrılmamıştım dibinden. babam yeter artık diye isyan edince, yavaştan bıraktım adamcağızı ama rüya o kadar etkilemiş ki beni, hala o acyı hissedrim içimde... olabiliyor bazen, izlediklerimizden, okuduklarımızdan etkileniyoruz, sanırım en mantıklısı, bunun rüya olduğunu sık sık kendimize hatırlatmak
Evet zamanında ben de gördüm onu, ama bu kadar etkilenmemiştim. Hepsi bilinçaltından kaynaklanıyor sanırım. Birine birşey olmasından korkunca, onu çok sakınınca zihinde yer kaplıyor. Nasıl ki bir gün düşündüğümüz birini rüyamızda görme ihtimalimiz çok yüksekse, bu yazılan yorumlardan anladığım kadarıyla da durumu bu şekilde açıklayabiliriz. Tamamen bilinçaltımızda olan şeyler, evet bayağı bir rahatlama geldi bana oysa ki yarım saat önce kendi kendimi yiyordum :)

Evham yapıyorsunuz
Bol dua edin başka şeylere odaklanın
Negatifi çekmeyin uzerinize
Sabırlı olun daha bunun orta okulu lisesi var
Evet çok haklısınız, dua hep ediyorum.. Teşekkürler..

Canim bende rüyalardan cok etkileniyorum bisi olucak die korima ic gudusuyle davraniorum ALLAH sevdklermizi korusun :(
Amin canım, işte dua ettikçe düzeliyor bu durumlar biliyorum. Bu ara edemiyorum çok fazla o yüzden belki de bu negatiflik.

[O"braindamage, post: 38063028, member: 455425"]Evet çok haklısınız, dua hep ediyorum.. Teşekkürler..

Amin canım, işte dua ettikçe düzeliyor bu durumlar biliyorum. Bu ara edemiyorum çok fazla o yüzden belki de bu negatiflik.[/QUOTE]

Olabilir canim bol bol dua et ben hep aklima kotu bisi gelince ALLAHIM sen koru deyip duruom icim rahatlio.ole cok şükür

Bunu sakın ona hissettirme. Öz güvensiz bir kardeş olur çıkar. Bu daha çok acı verir sana ileride.
Sosyal fobisi olan, arkadaşı olmayan..
Büyüklerin endişesini çocuklar ruhsal olarak hisseder. Sakin ol.

Bunu sakın ona hissettirme. Öz güvensiz bir kardeş olur çıkar. Bu daha çok acı verir sana ileride.
Sosyal fobisi olan, arkadaşı olmayan..
Büyüklerin endişesini çocuklar ruhsal olarak hisseder. Sakin ol.
Yok hissettirmiyorum, sadece konuşuyorum öyle ne yapıyor ne ediyor, arkadaşların kim falan öyle muhabbet ediyoruz. Zaten iki üç günlük bir süreçti buyuk ihtimalle atlattım buradaki yorumları okuyunca. İnsan bir anda düşüncelerle kendini yitip bitirebiliyor, bu durumda da birinin doğruyu söylemesi gerekiyodu ben de burdan aldım cevaplarımı :) çok teşekkür ediyorum sizlere de

Back