paranoid kişilik bozukluğu ..

Merhaba arkadaşlar içimi dökmek, yazarak iyi hissedeceğimi düşünerek sizlerden de olumlu olumsuz herhangi bir yorum gelirse üzerine bal kaymak olacak bir derdimden bahsetmek istiyorum. Aslında artık dert olmaktan çıktı fakat çok yeni olduğu için şuan karmakarışık duygular içindeyim.
Neyse konuma gelecek olursak 3 yıldır ara ara ayrılıp barıştığım bir sevgilim vardı yaşı 41. Bu kişi ailesinden hiç sevgi görmeden yaşamış herkese karşı güvenini
Sizin adınıza üzüldüm ama zararındab neresinden dönerseniz kardır artık.. O kadar benzer durum ki herşeyi yazamadım çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 kadın diğerleri erkek.. Diğerleriyle ilgili sürekli kurdu durdu saçmalıyosun dediğimde ben bu yaşa boşuna gelmedim herşeyi farrkedebiliyorum sana bakışlarından anlaşılıyor diyordu.. Ki 15 yıllık iş arkadaşım kardeşim dediğim evli barklı insan.. Bir keresinde bizim mahalleden biriyle karşılaştık beraberken 24 yaşında kardeşim dediğim nerdeyse elimde büyüyen insan. Selam verdim nasılsın dedim o da iyiyim ablacım şeklinde cevap verdi.. Offff ondn ayrılır ayrılmaz sana nasıl baktığını gördüm senin ruhun fahişe bilmem ne neler neler daha yeni yeni aklıma geliyor 🙈
Akıl sağlığımı yitirmediğime şaşırıyorum..
Siz de üzmeyin kendinizi boşanmanıza inanın sevindim umarım herşey kolay gerçekleşir azap olmaz size.. herşey gönlünüzce olsun bundan sonra hayatınızda inşallah.. Sizi hiç haketmeyen ruh hastasıyla daha ne kadar uğraşabilirdiniz.
Aynısını eski eşim yapardi.ruyada aldattigimi görüp uyanıp bana hesap sorardı tlfnum sürekli elindeydi disari ciktigimizda birinlerine baktigimi dusununurdu kiz karsesimin esinden bile kiskandi onunla ayak ustu hem de kendi yaninda konustugum icin eve gelince bana yumrukla vurdubeni çok sevdiğini çok kıskandığını söylerdi.kiskanilacak hiçbir hareketim olmamasına rağmen.tv de bir haber gorse bana dönüp imalı tehditler ederdi .isyerime gelip kimle selamlassam bana adam oldurmusum gibi bakar tartistigimizda ise bana senden herşey beklenir sen o işi (o.pulugu) da yapacan derdi senden ayrilcam insan karısına böyle söyler mi deyince de hayatinda biri mi var o kişi evli mi bekar mi derdi.ki ben hayatinda yalan soylemeyi sevmeyen isten eve evden ise olan disarda arkadasi sosyal cevresi olmayan sosyal medya dahi kullanmayan biriyim.dayanamayıp ailesine ve aileme anlattım.ne vardi bunda niye boyle ortalığı karistirdin babamı çağırma sana son model araba aliyim dedi.daha nelr neler.hiçbirşey bulamadikca daha da agresiflesiyordu beni dövdü itiraf etmemi söyledi. sonuc Bosanma davası actim ve bir cocugumla bosandim.

İnsanlar -malesef- evladını gömüp yaşamaya devam ediyorlarken siz nasıl düzelmezsiniz, nasıl iyileşmezsiniz ki? Biraz sabır ve zaman lütfen. Bakın evlenseydiniz asla kurtulamazdınız kendinize bunu yapmayın. Bir nevi bağımlılık bu tarz ilişkiler. Bir anda çıkınca, yoksunluk hissi çok normal. Uyuşturucu gibi. Aman nolur sakın cevap falan vermeyin, düzeldim diye geleceğini düşünüyorum, asla ama asla düzelmez. Binlerce tecrübe var, forumu inceleyin görün.

.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için asla cevap vermem tabiki her yerden sildim engelledim.. Karşıma çıkmaz çıksa da zerre taviz vermem şu saatten sonra.. Şuan tek derdim kendimi iyileştirebilmek, eski neşeli, mutlu beni geri getirebilmek.. Sevgiler 🙋‍♀️

Bir hata yapıp onunla evlenseydim birebir aynılarını yaşamış olacaktım belki de çok daha fazlasını.Çok sevindim adınıza özellikle çocuğunuz adına.. Öyle bir yuvada çocukta da çok büyük travmalar olurdu.. Ki zaten bunların başlıca nedeni, mutsuz, ezik, sevgisiz ya da çok disiplinli ebeveynler içinde büyümeleri.. Umarım hayat size ve çocuğunuza hep güzel yüzünü gösterir.. Sevgiler

çok teşekkür ederim 🥰rabbim zor durumda olan her kadınımıza yardım etsin kararımın arkasında durmak bazen bıktırsada yılmadım şükür

En içten amiinn🙏 şimdi böyle düşünsenizde bu doğru kararınız size nice güzellikler getirecek ben inanıyorum 😍

Bence yatın kalkın şuan şükredin,teşekkür edin gerçekten.Böyle bir şey olamaz,yazık değil mi sizin psikolojinize,hayatınıza.Adam tam bir sorunlu,böyle bir insan asla değişmez ki bunu değiştirecek kişi de siz değilsiniz.Çile çekmeye gelmediniz dünyaya.Siz de bunun izlerini atmak için destek alın ve tamamen unutun bu şahsiyeti

Bence yatın kalkın şuan şükredin,teşekkür edin gerçekten.Böyle bir şey olamaz,yazık değil mi sizin psikolojinize,hayatınıza.Adam tam bir sorunlu,böyle bir insan asla değişmez ki bunu değiştirecek kişi de siz değilsiniz.Çile çekmeye gelmediniz dünyaya.Siz de bunun izlerini atmak için destek alın ve tamamen unutun bu şahsiyeti

Şükür aşamasına yeni yeni geçiyorum bu da hızlı yol kat ediyorum anlamına geliyor umarım bastırmıyorumdur duygularımı bir anda olur olmaz yerde patlamam . Şu sıralar keyif alıyorum mutluyum gibi hayattan. Arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum, spora gidiyorum, ağlama nöbetlerine giriyorum özellikle geceleri ama bu da geçecek inanıyorum. Ben neler yaşadım bu psikopatla bunlar işin güzel yanları artık. Gerekirse destek de alıcam teşekkürler desteğiniz için.

KADIN CİNAYETLERİNİ İŞLEYENLERİN HASTALIĞI ÇOK ŞÜKÜR BİR KADINIMIZ DAHA KURTULMUŞ UMARIM TEDAVİ OLMADAN HİÇ BİR KADIN ONA BU FIRSATI VERMEZ

Aşırı kıskanç kelimesini okumam yetti diğerlerini okumadım
Uzak dur
Herkes ondan uzaklaştıysa kendi dengesizliğindendir

X