paranoid kişilik bozukluğu ..

Yeni hayat dizisi tam da bu durumdaki adamı çok güzel yansıtmış bence ilk bölümleri izlemediyseniz izleyin derim. Ayrılmasaydınız sonu öyle olacaktı.

Hayatınızda verebileceğiniz en doğru kararı vermişsiniz.Ben zamanında o kararı alamadığım için şuanda bosaniyorum.Hastalik mi,manyaklik mi adı nedir bilemicem ama benim eşim fersah fersah otesiydi.Butun ıs arkadaşlarımla yattığını düşünüyordu,hatta bundan emindi hatta ve hatta bazılarını bulup beni rezil ediyodu,.Ona göre işim o... İşiydi ve benim herkesle herkesin de benimle yatma potansiyeli vardı.Surekli beni asalayip elestirirdi sozum ona aşkından kıskandığı dan.Kendisi calismazdi evde 24 saat benim uçuştan gelmemi bekler ve kafasında ucustayken kimlerle yattigimi kurtardı.Sadece iş arkadaşlarım da değil eve gelen kuryeler,bı cafede bize hizmet eden kişiler ya da kuzenlerim onlarla da yatmis olma ya da yatma ihtimalim vardı onun gözünde.Buna bağlantılı hakaret ve küfürleri saymiorum bile.Demem o ki kaçarak uzaklaşın asla arkanıza bakmayın..

Sizin adınıza üzüldüm ama zararındab neresinden dönerseniz kardır artık.. O kadar benzer durum ki herşeyi yazamadım çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 kadın diğerleri erkek.. Diğerleriyle ilgili sürekli kurdu durdu saçmalıyosun dediğimde ben bu yaşa boşuna gelmedim herşeyi farrkedebiliyorum sana bakışlarından anlaşılıyor diyordu.. Ki 15 yıllık iş arkadaşım kardeşim dediğim evli barklı insan.. Bir keresinde bizim mahalleden biriyle karşılaştık beraberken 24 yaşında kardeşim dediğim nerdeyse elimde büyüyen insan. Selam verdim nasılsın dedim o da iyiyim ablacım şeklinde cevap verdi.. Offff ondn ayrılır ayrılmaz sana nasıl baktığını gördüm senin ruhun fahişe bilmem ne neler neler daha yeni yeni aklıma geliyor 🙈
Akıl sağlığımı yitirmediğime şaşırıyorum..
Siz de üzmeyin kendinizi boşanmanıza inanın sevindim umarım herşey kolay gerçekleşir azap olmaz size.. herşey gönlünüzce olsun bundan sonra hayatınızda inşallah.. Sizi hiç haketmeyen ruh hastasıyla daha ne kadar uğraşabilirdiniz.

Yeni hayat dizisi tam da bu durumdaki adamı çok güzel yansıtmış bence ilk bölümleri izlemediyseniz izleyin derim. Ayrılmasaydınız sonu öyle olacaktı.

.
İzlemedim ama muhakkak izleyeceğim.. Kırmızı oda diye bir dizi başladı gerçek hikayelerden uyarlanan.. oradaki Mehmet rolü birebir onu yansıtıyor tıpkısının aynısı hatta çok daha fazlası.. Ona da paranoid teihisi konmuştu.. Allahım şimdi düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum nasıl bu kadar katlandım, dayandım, her yazışmamı her anımı fotoğraflayıp attım 🙈

Eşimi psikiyatriste goturmustum çok peşinde koştum iyileşsin diye bıraksın bu saçma davranışlarını diye ama elde var sıfır oldu hep.Hatta seansta bile agresiflesti,gözü döndü ve o an doktor anladı onun ne olduğunu.Telefonuma adını şimdi hatirlamadigim bı program yuklemisti mesela.Beni adım adım takip ediodu ve dinliodu o programdan.Ben de saf salak aptal kafam içi rahat etsin diye tmm dedim yükledim.Hayatim daha beter kabusa döndü.Aklima gelen bı olayını daha anlatım size.Bi gün arkadaşlarımızla yemekteyiz dışarda iki ciftiz sonra yan masada başka bir arkadaşını gördü bizim masamıza davet etti.Arkadasiyla kendisinin bildiği komik bı olay varmış videosu da YouTube da.Hadi aç da izlet kızlara dedi arkadaşı da açtı biz de iki kız gülerek izliorum.Kocam delirdi,gozu döndü.Bana sen biraz dışarı gelsene dedi ben anladım tabi hava çok soğuk gelemem şimdi dedim gel dedim diye ısrar ısrar gelemem üşüyorum dedim o an masayı tuttu üzerime devirdi sonrasını anlatmak bile istemiorum.Sebep de arkadaşıyla aramda bişey oluşmaya başlamış,cilvelesiomusum.Kiskanc değil hasta,manyak denir böyle adamlara ve gördüğünüz anladığımız gibi uzaklaşmak gerekir.Aptal ben bunu aşk sandım hem de tutkulu ama dediğim gibi basiretim bağlanmış adeta,ne salakmisim.

Sizin adınıza üzüldüm ama zararındab neresinden dönerseniz kardır artık.. O kadar benzer durum ki herşeyi yazamadım çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 kadın diğerleri erkek.. Diğerleriyle ilgili sürekli kurdu durdu saçmalıyosun dediğimde ben bu yaşa boşuna gelmedim herşeyi farrkedebiliyorum sana bakışlarından anlaşılıyor diyordu.. Ki 15 yıllık iş arkadaşım kardeşim dediğim evli barklı insan.. Bir keresinde bizim mahalleden biriyle karşılaştık beraberken 24 yaşında kardeşim dediğim nerdeyse elimde büyüyen insan. Selam verdim nasılsın dedim o da iyiyim ablacım şeklinde cevap verdi.. Offff ondn ayrılır ayrılmaz sana nasıl baktığını gördüm senin ruhun fahişe bilmem ne neler neler daha yeni yeni aklıma geliyor 🙈
Akıl sağlığımı yitirmediğime şaşırıyorum..
Siz de üzmeyin kendinizi boşanmanıza inanın sevindim umarım herşey kolay gerçekleşir azap olmaz size.. herşey gönlünüzce olsun bundan sonra hayatınızda inşallah.. Sizi hiç haketmeyen ruh hastasıyla daha ne kadar uğraşabilirdiniz.
Aynilari inanın hatta bin beterlerini yaşadım.Benden 10 yaş küçük bana abla diyen elimizde büyüyen kardeşimin arkadaşlarıyla bile yattigimi iddia ediodu.Ve evet kırmızı odadaki Mehmet'i izledikçe onu görüyorum.Birebir aynı adamdı benim eşim.Ben böylelerine doktorun da bişey yapabileceğine olan inancını kaybettim.Zira benim eşime hicbi doktor bişey yapamadı.Hatta doktorun kendisini anlamadığını çünkü kendisinin hem doktordan hem de diğer bütün insanlardan zeki olduğunu iddia ederdi.Ona göre kendisi blessed insandı.En yakışıklı,en zeki,en karizmatik,en iyi sevişen en en en en.Simdi kendi başına en olarak yaşasın.

Bence o kişinin acilen uzmandan destek alması lazım normal değil bu yaptıkları ömrün böyle açıklama yaparak geçerdi evlenseydin ve hayatın zindana dönerdi çok doğru karar vermişsin bitirerek

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum artık..
Yalnız bu hasta ruhlu adam için ayrılmak bu kadar kolay olmamalı gıbı geldı. Bence peşinizi bırakmayacak bence önce bunun önlemini alın.

.
Benim yüzümden çok tükenmiş her kavgamızda kendine ya da evdeki eşyalara zarar vererek ya da annesine bağırarak çıkarmış hıncını.. Rüyasında biriyle beni öpüşürken görmüş bir keresinde beni ve bu gerçekten yaşanmış gibi deli gibi kavga etmiştik.. Buna benzer olaylar kafasında canlanıyomuş ve bana asla güvenmiyomuş bu durumlar onu çok yormuş ayrılarak en doğru kararı verdiğimizi kendisi söyledi.. Hiçbir şekilde birbirimizin yoluna çıkmayalım artık diye.. Umarım öyle olur🙏

Eşimi psikiyatriste goturmustum çok peşinde koştum iyileşsin diye bıraksın bu saçma davranışlarını diye ama elde var sıfır oldu hep.Hatta seansta bile agresiflesti,gözü döndü ve o an doktor anladı onun ne olduğunu.Telefonuma adını şimdi hatirlamadigim bı program yuklemisti mesela.Beni adım adım takip ediodu ve dinliodu o programdan.Ben de saf salak aptal kafam içi rahat etsin diye tmm dedim yükledim.Hayatim daha beter kabusa döndü.Aklima gelen bı olayını daha anlatım size.Bi gün arkadaşlarımızla yemekteyiz dışarda iki ciftiz sonra yan masada başka bir arkadaşını gördü bizim masamıza davet etti.Arkadasiyla kendisinin bildiği komik bı olay varmış videosu da YouTube da.Hadi aç da izlet kızlara dedi arkadaşı da açtı biz de iki kız gülerek izliorum.Kocam delirdi,gozu döndü.Bana sen biraz dışarı gelsene dedi ben anladım tabi hava çok soğuk gelemem şimdi dedim gel dedim diye ısrar ısrar gelemem üşüyorum dedim o an masayı tuttu üzerime devirdi sonrasını anlatmak bile istemiorum.Sebep de arkadaşıyla aramda bişey oluşmaya başlamış,cilvelesiomusum.Kiskanc değil hasta,manyak denir böyle adamlara ve gördüğünüz anladığımız gibi uzaklaşmak gerekir.Aptal ben bunu aşk sandım hem de tutkulu ama dediğim gibi basiretim bağlanmış adeta,ne salakmisim.

Yaa inanmıyorum nasılda benzer şeyler Allahım sen uzak tut böyle insanlardan tüm kadınlarımızı... Anlattıkça bende rahatlıyorum sizin benzer olayınızı birebir bende yaşadım.. Bir gün arkadaşlarla dışarda oturuyoruz o da kendi arkadaşlarıyla dışarda oturuyor.. İkimzide birbirimize arkadaş grubunun fotosunu attık ki benimkileri tanıyodu zaten.. O fotoğrafı atınca hiç düşünmeden o an dedimki aa şu arkadaşını benim şu arkadaşımla mı tanıştırsak... Offff demez olaydım😔😔 nasıl çok beğendin dimi tam senin tipin dedi.. Ne diyosun ya sen kendine gel x kişi için öylesine söyledim olabilir mi acaba diye.. Boşversene kızım ben anlayacağımı anladım bi ton tantana hakaret.. Sonrasında o arkadaşıyla ne zaman görüşse napıyosun dışarda mısın hala diye mesaj attığımda bile oooo bizim hatun yine iş başında yanımda arkadaşımın olduğunu biliyosun beğendin de onu zaten dikkat çekmek için beni soruyorsun flan demelere başladı sonrasını dinleyemedim zaten telefonu kapattım şok olmuştum... Sonra yine affedip devam edip aşk sandığım hastalıklı ilişkiye tam gaz devam ettim.. İnanın dediğiniz gibi basiretim bağlanmış gibiydim.. Ayy ne güzel oldu bu sohbet iyi ki yazdınız

.
Bu arada merak ettim ben bu hastalıklı kişiden kurtulduğumu umuyorum da peki siz.. Sizin için de rahat olacak mı ayrılık..

Paranoid kişilik bozukluğu olup olmadığı ancak pskiyatr karar verebilir. Onun dışında kişi kendiden bilir işi durumu da olabilir..

yaşadıklarınız aslında çok üzücü şeyler allah korusun böyle adamların elinde gencecik, kızlar ölüyor yine şükredin ki medenice ayrılmayı , kabul etmiş düşün me onu üzülme bile özgğrlüğüne kawustugun için sewinmelisin arkana dahi bakma adres numara ne varsa degiştir gitsin

yorumları okudumda biz kadınlar nelere katlanıyomuşuz bende buna benzer biriyle ewliydim onun zoruyla kapanmıstım tunik pantolon üzerinede yelek giydirirdi yoksa kıyamet kopardı işe giderken üzerime kapıyı kitlerdi ailemle görüştürmezdi telefonum yoktu içer içer döwerdi 🤦‍♀️en sonunda bunu terkettim 1 yıl sonra barısma gibi bi durumumuz olmuştu ama benim içim nası sıkılıyodu çünki ben o 1 yılda saçımı açmıştım istedigim gibi giyiniyorum altıma bi motor almışım çok saygın bide işim olmuştu onla barışsam herşeyime engel koycak motor yok kapancam iş yok 🙄oturdum düşündüm ben bu adamı hakkaten istiyomuyum diye cewabıö hayır dı we aradım söledim ben seni istemiyorum diye kıyametler koptu tehditler silah kapıp gelmeler ama yinede dönmedim ben kazandım tekrar aşık oldum beni değiştirmeye calısmayan biriyle

X