Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum.Biz kadınlar işin vicdani boyutu konusunda fazla hassas davranıyoruz bu da bize kayıp olarak dönüyor.Çok iyi yapmışsınız. Biz kadınlar biraz vicdani boyutunu katıyoruz işin içine. Anaç ruhumuz kabarıyor. Kaç yaşına gelmiş adamı sizin sevginiz üzgünüm ama düzeltmez.
Hayatınızda verebileceğiniz en doğru kararı vermişsiniz.Ben zamanında o kararı alamadığım için şuanda bosaniyorum.Hastalik mi,manyaklik mi adı nedir bilemicem ama benim eşim fersah fersah otesiydi.Butun ıs arkadaşlarımla yattığını düşünüyordu,hatta bundan emindi hatta ve hatta bazılarını bulup beni rezil ediyodu,.Ona göre işim o... İşiydi ve benim herkesle herkesin de benimle yatma potansiyeli vardı.Surekli beni asalayip elestirirdi sozum ona aşkından kıskandığı dan.Kendisi calismazdi evde 24 saat benim uçuştan gelmemi bekler ve kafasında ucustayken kimlerle yattigimi kurtardı.Sadece iş arkadaşlarım da değil eve gelen kuryeler,bı cafede bize hizmet eden kişiler ya da kuzenlerim onlarla da yatmis olma ya da yatma ihtimalim vardı onun gözünde.Buna bağlantılı hakaret ve küfürleri saymiorum bile.Demem o ki kaçarak uzaklaşın asla arkanıza bakmayın..
Yeni hayat dizisi tam da bu durumdaki adamı çok güzel yansıtmış bence ilk bölümleri izlemediyseniz izleyin derim. Ayrılmasaydınız sonu öyle olacaktı.
Aynilari inanın hatta bin beterlerini yaşadım.Benden 10 yaş küçük bana abla diyen elimizde büyüyen kardeşimin arkadaşlarıyla bile yattigimi iddia ediodu.Ve evet kırmızı odadaki Mehmet'i izledikçe onu görüyorum.Birebir aynı adamdı benim eşim.Ben böylelerine doktorun da bişey yapabileceğine olan inancını kaybettim.Zira benim eşime hicbi doktor bişey yapamadı.Hatta doktorun kendisini anlamadığını çünkü kendisinin hem doktordan hem de diğer bütün insanlardan zeki olduğunu iddia ederdi.Ona göre kendisi blessed insandı.En yakışıklı,en zeki,en karizmatik,en iyi sevişen en en en en.Simdi kendi başına en olarak yaşasın.Sizin adınıza üzüldüm ama zararındab neresinden dönerseniz kardır artık.. O kadar benzer durum ki herşeyi yazamadım çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 kadın diğerleri erkek.. Diğerleriyle ilgili sürekli kurdu durdu saçmalıyosun dediğimde ben bu yaşa boşuna gelmedim herşeyi farrkedebiliyorum sana bakışlarından anlaşılıyor diyordu.. Ki 15 yıllık iş arkadaşım kardeşim dediğim evli barklı insan.. Bir keresinde bizim mahalleden biriyle karşılaştık beraberken 24 yaşında kardeşim dediğim nerdeyse elimde büyüyen insan. Selam verdim nasılsın dedim o da iyiyim ablacım şeklinde cevap verdi.. Offff ondn ayrılır ayrılmaz sana nasıl baktığını gördüm senin ruhun fahişe bilmem ne neler neler daha yeni yeni aklıma geliyor
Akıl sağlığımı yitirmediğime şaşırıyorum..
Siz de üzmeyin kendinizi boşanmanıza inanın sevindim umarım herşey kolay gerçekleşir azap olmaz size.. herşey gönlünüzce olsun bundan sonra hayatınızda inşallah.. Sizi hiç haketmeyen ruh hastasıyla daha ne kadar uğraşabilirdiniz.
Bence o kişinin acilen uzmandan destek alması lazım normal değil bu yaptıkları ömrün böyle açıklama yaparak geçerdi evlenseydin ve hayatın zindana dönerdi çok doğru karar vermişsin bitirerek
Yalnız bu hasta ruhlu adam için ayrılmak bu kadar kolay olmamalı gıbı geldı. Bence peşinizi bırakmayacak bence önce bunun önlemini alın.
Eşimi psikiyatriste goturmustum çok peşinde koştum iyileşsin diye bıraksın bu saçma davranışlarını diye ama elde var sıfır oldu hep.Hatta seansta bile agresiflesti,gözü döndü ve o an doktor anladı onun ne olduğunu.Telefonuma adını şimdi hatirlamadigim bı program yuklemisti mesela.Beni adım adım takip ediodu ve dinliodu o programdan.Ben de saf salak aptal kafam içi rahat etsin diye tmm dedim yükledim.Hayatim daha beter kabusa döndü.Aklima gelen bı olayını daha anlatım size.Bi gün arkadaşlarımızla yemekteyiz dışarda iki ciftiz sonra yan masada başka bir arkadaşını gördü bizim masamıza davet etti.Arkadasiyla kendisinin bildiği komik bı olay varmış videosu da YouTube da.Hadi aç da izlet kızlara dedi arkadaşı da açtı biz de iki kız gülerek izliorum.Kocam delirdi,gozu döndü.Bana sen biraz dışarı gelsene dedi ben anladım tabi hava çok soğuk gelemem şimdi dedim gel dedim diye ısrar ısrar gelemem üşüyorum dedim o an masayı tuttu üzerime devirdi sonrasını anlatmak bile istemiorum.Sebep de arkadaşıyla aramda bişey oluşmaya başlamış,cilvelesiomusum.Kiskanc değil hasta,manyak denir böyle adamlara ve gördüğünüz anladığımız gibi uzaklaşmak gerekir.Aptal ben bunu aşk sandım hem de tutkulu ama dediğim gibi basiretim bağlanmış adeta,ne salakmisim.
Rahatsız etmez diye umuyorum artık inşallah düşündüğüm gibi olur.. Çok teşekkürler güzel temenniniz içinCok korkunc, insallah pesınızı bırakır sizi takıntı yapmaz ve rahatsız etmez
Şükür namazı kılmalısın
Eşimi psikiyatriste goturmustum çok peşinde koştum iyileşsin diye bıraksın bu saçma davranışlarını diye ama elde var sıfır oldu hep.Hatta seansta bile agresiflesti,gözü döndü ve o an doktor anladı onun ne olduğunu.Telefonuma adını şimdi hatirlamadigim bı program yuklemisti mesela.Beni adım adım takip ediodu ve dinliodu o programdan.Ben de saf salak aptal kafam içi rahat etsin diye tmm dedim yükledim.Hayatim daha beter kabusa döndü.Aklima gelen bı olayını daha anlatım size.Bi gün arkadaşlarımızla yemekteyiz dışarda iki ciftiz sonra yan masada başka bir arkadaşını gördü bizim masamıza davet etti.Arkadasiyla kendisinin bildiği komik bı olay varmış videosu da YouTube da.Hadi aç da izlet kızlara dedi arkadaşı da açtı biz de iki kız gülerek izliorum.Kocam delirdi,gozu döndü.Bana sen biraz dışarı gelsene dedi ben anladım tabi hava çok soğuk gelemem şimdi dedim gel dedim diye ısrar ısrar gelemem üşüyorum dedim o an masayı tuttu üzerime devirdi sonrasını anlatmak bile istemiorum.Sebep de arkadaşıyla aramda bişey oluşmaya başlamış,cilvelesiomusum.Kiskanc değil hasta,manyak denir böyle adamlara ve gördüğünüz anladığımız gibi uzaklaşmak gerekir.Aptal ben bunu aşk sandım hem de tutkulu ama dediğim gibi basiretim bağlanmış adeta,ne salakmisim.
Yılardır olmadigim kadar özgür ve mutluyum.Telefon numaralarını bile degistirdim..
Bu arada merak ettim ben bu hastalıklı kişiden kurtulduğumu umuyorum da peki siz.. Sizin için de rahat olacak mı ayrılık..