- 1 Haziran 2019
- 264
- 137
- 24
- Konu Sahibi neyapmaliyim
merhaba hanımlar, 1 2 hafta once bir konu açmıştım,bakıcılık yaptığım bir kiz hakkinda, kadınla tartışma yaşadım 1500 liranın az olduğunu bu iş icin en az 2000 lira istediğimi söyledim bana ses kayıtları atmış, sen ne iş yapiyorsunda 2000 lira istiyorsun yemek mi yapıyorsun temizlik mi yapıyorsun da benden bu parayi istiyorsun yazmis, ( evi toplama, süpürme işinide ben yapiyordum) parayi eşinden istemiştim wp yoluyla, sen ne hakla benim eşime yazarsın demis ( Kendi şikâyeti olduğunda ona da yazabilirsin demisti) bugun sondu maasimi alacaktim ancak dun tartistigimiz icin bana vermeyecegini soyledi,ben 1 gun kesin yani cuma gunu icin gelmeyecegimi söyledim parayi dükkana bırakın demiştim bırakmıyorum demis, sigortamda yoktu sizce ne yapmalıyım polise gitmeliyimiyim ? ben de sinirden ona ses kayıtları atmıştım,ben sizin hizmetcinizmiyim diye bağıra bağıra konuştum bana en.basta ders çalışabilirsin demişti simdi ses kaydında çocuğuma ders çalıştırmayı kendin çalışıyorsun demişti ( ben son 2 gündür ders calismaya başlamıştım 2 ayda) o 2 günlük çalışmam battimi size diye bağırmıştım kızınızı o seviyeye getiren bendim dedim, bana diyorki gecen Ay az geldin bu ay cok gelmiştim ikisi dengelendi maaşını artirmicam dedi ben de bağıra bağıra cagirsaydin kardeşim dedim ben mi sana çağırma dedim dedim, bana diyorki 20 yaşında benim kızkardeşim evlendi ne güzel seyler yapıyor sen yapamadın ne temizlik beceriyorum ne bisey yazmis :) O kadar sinirlendim ki elim ayağım titriyor keske parayi alma günümü bekleseydim ancak attığı ses kayıtlarına dayanamadım bi de beni polise vermekle tehdit ediyor :) Allah aşkına ne yapmalıyım polise veremez biliyorum,ama paramı almam lazim kitap sipariş etmiştim kargo glecek para vermicem çalışma saatleri (8.30-19.50) arasiydi kiz da aşırı şımarıktı ,eski konudada belirttiğim gibi ifşa fotolarımı çekip instagram tiktok atıyordu başkalarının dm kutusuna vuruyor hakaret ediyordu kalem batırıyordu bitlisin sen diyordu, kadın başta bana biraz şımarık demişti ses kaydında da ben sana demiştim şımarık olduğunu demişti ama ben de ona siz bana biraz şımarık demiştiniz boyle bi çocuk varsa gösterin bana diye bağırdım ( çocuğun instagram ve tiktok vardi) nerelere müracaat etmeliyim ?