Paramı Geri Alabilir Miyim?

Senden hiç böyle bir hareketi beklemezdim ☹️

Nasıl gönderiverdin birden yüz yüze görüşmeden ?

Eşimle tartıştık , iade edin gelmeyeceğim falan derseniz alabilirsin inşallah .
Ben galiba burda çok ketum,aklı başında bir imaj çiziyorum sanırım ya :D
Yemin ederim bende anlamadım boşluğuma geldi :D
Şimdi bizim burası küçük yer,görüştüğüm merkeze giden arkadaşım da olunca dolandırıcılık yapabileceklerine dair bir ihtimal vermedim ne yalan söyliyim. Üstüne birde kızın baskıları olunca direnemedim :D

Ay hadi inşallah ya.
Şu olayı başkası yapsa yemin ederim bi tarafımla gülerim :KK70:
Ama insanın cidden basireti bağlanıyor bazı anlarda. Fiyat uygun gelince,kızda baskı yapınca dayanamadım :KK70:
siz bildiğiniz tanıdığınız bşr yere göndermişsiniz parayı
Ben geçen yaz instagram reklamında karşıma çıkan bir firmadan yaptım ya alışveriş 🤦🏼‍♀️ Bir güzel dolandırıldım. Neyse ki aldım paramı ama hoş değildi tabii :)

siz bildiğiniz tanıdığınız bşr yere göndermişsiniz parayı
Ben geçen yaz instagram reklamında karşıma çıkan bir firmadan yaptım ya alışveriş 🤦🏼‍♀️ Bir güzel dolandırıldım. Neyse ki aldım paramı ama hoş değildi tabii :)
Ya işte beşer şaşar. Bünyede tez canlılıkta olunca arada böyle sapıtmalar oluyor ne yazık ki :D

Neden gitmeden görmeden,sözleşme imzalamadan ödedin ki :( hakkın var ama o kız yine alttan girer üstten çıkar izin vermez bence..prim alıyor belli ki sizden

Neden gitmeden görmeden,sözleşme imzalamadan ödedin ki :( hakkın var ama o kız yine alttan girer üstten çıkar izin vermez bence..prim alıyor belli ki sizden
Yoook o bir kere olur maymun gözünü açtııı :D

Ya çok baskı altında kaldım yemin ederim. Zaten merkez belli,yeri belli,öyle bir yer var gerçekten onda sorun yok. Ama ben buz lazer istiyordum yapan yer buldum o yüzden merkezi değiştirmek istiyorum olay bu yani.

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorum var. Bugün telefon üzerinden lazer epilasyon için anlaşma yaptım. Amacım aslında sadece bilgi almaktı ama telefondaki kız alttan girdi üstten çıktı ikna etti beni. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra cihazlarının ipl olduğundan şüphelendim ben diode lazere gitmek istiyorum. Sözleşme imzalamadım,paranın hepsini yolladım ve kayıt oluşturuldu adıma sadece. Ben yarın bunları arasam desem vazgeçtim paramı geri alabilir miyim? Vermiyoruz derlerse ne yapmam lazım? Yasal hakkım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Etraf hep dolandırıcı olmuş.

Bir arkadaşım ipek kirpik taktırdı daha iki gün önce, gözü kipkirmizi oldu, yapıştırıcı kaçmış. Yazdı onlara, doktor raporunu gözünü falan atti. bir azarlamadiklari kaldı, kadın 'yapacagim bir şey yok,doktor degilim' bile dedi. Üstelik nisantasinin göbeğinde, pahalı da bir yer.
Ben de Google sayfasına ekran resmi attım kadının cevabını, paranızla rezil olmak istiyorsanız gidin diye.
Sonrasında arayıp özür dileyip cilt bakımı ve kalici oje hediye etmişler , daha sonra da gelen cevap
IMG_20230419_005542.jpg

O yüzden tavsiyem,madem bilindik bir yer. Baktınız vermedi Google yorumlarina yazın böyle boyle, sakin kanmayın diye:)) bence o zaman geri yatırırlar

Aynısı başıma geldi . Tüketici hakkımı kullanmak istiyorum diye girdim ama olmadı . Bende başka bir işlem aldım yerine napayım 😂

Bir arkadaşım ipek kirpik taktırdı daha iki gün önce, gözü kipkirmizi oldu, yapıştırıcı kaçmış. Yazdı onlara, doktor raporunu gözünü falan atti. bir azarlamadiklari kaldı, kadın 'yapacagim bir şey yok,doktor degilim' bile dedi. Üstelik nisantasinin göbeğinde, pahalı da bir yer.
Ben de Google sayfasına ekran resmi attım kadının cevabını, paranızla rezil olmak istiyorsanız gidin diye.
Sonrasında arayıp özür dileyip cilt bakımı ve kalici oje hediye etmişler , daha sonra da gelen cevapEki Görüntüle 3235667
O yüzden tavsiyem,madem bilindik bir yer. Baktınız vermedi Google yorumlarina yazın böyle boyle, sakin kanmayın diye:)) bence o zaman geri yatırırlar
Her şeyi dicemm her şeyii :D

Uğraşmak istemedim doğrusu 😂
Bir de ben imza atmıştım zaten.
Adam akıllı bir sebepte yoktu ,keyfi vazgeçtim yani . Dipliner yaptırdım onun yerine memnun kaldım olay bitti☺️
He anladım
Kız yüreğim ağzıma geldi ya :D
Uğraşsan alırdın belkide.
Ve evet ben imza atmadım daha seansa bile gitmedim hiç.
Bu mevzuyuda halledicez inşallah :D

Yav niye şaşırdım atıyorsunuz konuya bacılar,Romalılar,yurttaşlarım insanın bi anlık basireti bağlanamaz mı? Bir anlık gaflete düşemez mi? :KK70:
Fatura da kesmemişler. Vermezlerse öncelikle fatura isteyin, kesmezlerse maliyeye şikayet edeceginizi söyleyin ve edin de. Keserlerse faturayla birlikte tüketici hakem heyetine gidip sikayette bulunun. Telefon üzerinden kandirildiginizi, istediğiniz cihazın orada bulunmadığını ancak sizi bu konuda bilgilendirmediklerini bir nevi kandirildiginizi, henüz hiçbir işlem yaptirmadiginizi ve paranızı iade etmediklerini söyleyin. Hemen merkezi arayıp gözlerini korkuturlar büyük ihtimalle de iade yaparlar.
Kardeşim yarıda kesmek zorunda kalmıştı şehir değişikliği yaptığı için ve tüketici hakem heyeti vasıtasıyla kalan parasını geri aldı zamanında.

Paket mi satin aldiniz, tek seans mi? Tek seanssa belki baska bir islem ile degistirebilirsiniz ama paketse bilemedim. Genelde brosur dagitirken zorla merkeze goturup paket satan duymustum da telefondan ucret isteyeni ilk defa duydum 😬 Eger IBAN klinik degil sahis adinaysa, sozlesme de imzalamadiysaniz yarin arayip oradan girin ben bu odemeyi kime yaptim, sozlesme de yapmadiginiz icin yasal bir hakkiniz yok, parami gonderin vs vs diye

Fatura da kesmemişler. Vermezlerse öncelikle fatura isteyin, kesmezlerse maliyeye şikayet edeceginizi söyleyin ve edin de. Keserlerse faturayla birlikte tüketici hakem heyetine gidip sikayette bulunun. Telefon üzerinden kandirildiginizi, istediğiniz cihazın orada bulunmadığını ancak sizi bu konuda bilgilendirmediklerini bir nevi kandirildiginizi, henüz hiçbir işlem yaptirmadiginizi ve paranızı iade etmediklerini söyleyin. Hemen merkezi arayıp gözlerini korkuturlar büyük ihtimalle de iade yaparlar.
Kardeşim yarıda kesmek zorunda kalmıştı şehir değişikliği yaptığı için ve tüketici hakem heyeti vasıtasıyla kalan parasını geri aldı zamanında.
Ya tam olarak kandırma söz konusu diyemeyiz sadece ben emin değilim cihazlarının ipl olup olmadığından ama cihaz alexte olsa istemiyorum diode lazer yaptırmak istiyorum ben ve yapan bir yerde buldum. Oraya gitmek istiyorum.

Paket mi satin aldiniz, tek seans mi? Tek seanssa belki baska bir islem ile degistirebilirsiniz ama paketse bilemedim. Genelde brosur dagitirken zorla merkeze goturup paket satan duymustum da telefondan ucret isteyeni ilk defa duydum 😬 Eger IBAN klinik degil sahis adinaysa, sozlesme de imzalamadiysaniz yarin arayip oradan girin ben bu odemeyi kime yaptim, sozlesme de yapmadiginiz icin yasal bir hakkiniz yok, parami gonderin vs vs diye
Evet şahıs adına para yolladım

Bu arada bulunduğunuz il ya da ilçe tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. E devletten de yapılıyor bildiğim kadarıyla ama yüzyüze yaparsanız belki o an işinizi halledebilirler.

Back