ILP yüzünden kendimi kazıklanmış hissediyorum moralim bozuk

Aslinda 8 seans tum vucut 2300 fiyat verirken biraz anlamaniz lazimdi cok uygun çünkü. Kaliteli cihazlar bu fiyatta değil. Suan ben sadece yüzume 1300 tl verdim 5+ 3 seans hediyeli o da. İpl den memnun kalmaniz zor olacaktir. Ben cok arastirdim hormon bozuklugum oldugu icin tuylenmem cok fazla. En iyi cihaz ya orijinal buz lazer Alman markalı (soprano ice) ya da alexandrite gentle pro max lazer. Benim dedigim cihazlarda vucut fiyati biraz pahali cikiyor ama en iyi sonuc alma cihazlari da onlar
yaşadıgım şehirde bu piyasa çok gelişmis değil araştırıyorum 3-4 çıkıyor. 700 tlye 12 seans tüm vücut veren yer bile var. istanbul gibi büyük sehirlerde piyasayi bilmediğim için 2300 bana fazla bile geldi. gerçi dediğiniz gibi 6 sene önce bile tüm vücut 500e gidiyordum bi klinikte. şimdi daha pahalı olması lazım. ama 10 milyarda verilmez yani bir kıla :KK43: birde öğrendiğim kadarıyla doktoru olmayan güzellik merkezlerinde zaten gerçek lazer cihazları kullanılamıyormuş zaten. kliniklerde oluyormuş.

Merhaba, ben de yıllar önce arkadaşım yüzünden sizin düştüğünüz duruma düşmüştüm. Sözleşme imzalattılar. Sonra IPL olduğunu öğrendim. Ertesi gün gittim iptal ettirdim. Ücret de ödemedim.
Alexandrate olsa neyse ve sözleşme yaptıran kurumlar problemli oluyor.

2 sayfalık sözleşmede (ki o an okumadım bile oruç başıma vurdu heralde) ilk 7 gün cayıldığında peşinat hariç kalan tutarın %20sini koşulsuz şartsız benden alacaklarını yazmışlar buda toplam 700 tl kayıp demek. ama bana sattıkları şey lazer değil yani düşündüğüm şey değil ipl cihazı diye bilgi vermediler. cihaz hakkında hiç bilgi vermediler zaten. buz başlıklı kristal lazer dediler işte.

birde aklıma takılan şey, eğer o minik el cihazları evde çok etkiliyse; bu merkezlerdeki yüz milyarlık cihazlarla aynı işi görebiliyorsa niye arada fiyat olarak uçurum var?
Bence bir avukata danışın bir haftalık süre dolmadan.
Bu yerlerdeki cihazların bir defadaki atış sayısı ev tipi olanlardan daha yüksek. Daha kısa sürede çok yol almak gibi düşünün. Bir de her zaman elinizin altında bir cihazın olması da fiyat farkına neden olabiliyor.
Güzellik merkezi tarzı yerlerin çoğu cihazlarının orijinal olduğunu hatta FDA onaylı olduğunu söylüyor. Böylece insanları kandırıyorlar. Ağızları iyi laf yapıyor.
Dediğim gibi süreniz dolmadan ne yapılabilir diye araştırmaya başlayın bir an evvel.

yaşadıgım şehirde bu piyasa çok gelişmis değil araştırıyorum 3-4 çıkıyor. 700 tlye 12 seans tüm vücut veren yer bile var. istanbul gibi büyük sehirlerde piyasayi bilmediğim için 2300 bana fazla bile geldi. gerçi dediğiniz gibi 6 sene önce bile tüm vücut 500e gidiyordum bi klinikte. şimdi daha pahalı olması lazım. ama 10 milyarda verilmez yani bir kıla :KK43: birde öğrendiğim kadarıyla doktoru olmayan güzellik merkezlerinde zaten gerçek lazer cihazları kullanılamıyormuş zaten. kliniklerde oluyormuş.
Sağlık bakanlığı tarafından lazer yapılan guzellik merkezleri kapatilma ihtimali de var belki kapatilmaz ama dediginiz gibi klnik ortaminda doktor kontrolünde olmasi daha iyi. Kurumla konusup sozlesmeyi fesh ettirebilirseniz iptal edin paranizla rezil olmayin o lara da az degil yani sonuc alinmayacaksa

merhaba hanımlar.
bi hevesle girdiğim lazer epilasyon arayışında bugün biyerle görüştüm. çok tatlı tatlı konuştular ikna ediciydi. bende bu işe hemen başlamak için o an karar verdim bir anlaşma imzaladım ve 8 seans tüm vücut 2300 tl ödemeyi taksite böldük.
eve gelip kullandıkları cihazı araştırdığımda lazer değil IPL cihazı olduğunu öğrendim. kılları kökten yok etmeyen sadece çıkmasını geciktirip kılları uyutan bir teknolojiymiş. sürekli kullanılmazsa kıllar tekrar çıkıyormuş. bunu öğrenince tüm paramı çöpe atmışım gibi hissettim. üstüne anlaşma imzalayıp ilk taksidi elden ödedim. kullandıkları cihaz MORMED EİS.
6 sene önce lazer olmuştum çok acılıydı resmen ağlayarak çıkmıştım seanstan. bu cihazı deneyip hiç acıtmadığını görünce direkt evet dedim. eve gelip araştırmayı yapınca jeton sonradan düştü.

ILP kullanan memnun olan kullandım yıllardır çıkmıyor diyen varmı aranızda. memnun musunuz. bişey kafama takıldı mı modum çok düşüyor, tecrübeleri duyup içimi rahatlatırım dedim belki. 8 seans bitince en azından 3-4 yıl kafam rahat olsun verdiğim paraya değsin istiyorum. tenim beyaz kıllarım koyu ve kalın. mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Ben 4-5 yıl önce ıpl yaptırmıştım bilinçsiz bir şekilde. Bazı yerlerimden verim aldım bazı yerlerimden hiç almadım. Örneğin bacağım azaldı evet, kollarım çok değişmedi çok çok hafif azaldı belki , genital değişmedi , yüz arttı maalesef ... onu da sözde uyarıcı etkisi olduğu için belli bir bölgeye atış yapılırken diğer bölgeler de etkilendiği için oluyor demişlerdi..

Aslinda 8 seans tum vucut 2300 fiyat verirken biraz anlamaniz lazimdi cok uygun çünkü. Kaliteli cihazlar bu fiyatta değil. Suan ben sadece yüzume 1300 tl verdim 5+ 3 seans hediyeli o da. İpl den memnun kalmaniz zor olacaktir. Ben cok arastirdim hormon bozuklugum oldugu icin tuylenmem cok fazla. En iyi cihaz ya orijinal buz lazer Alman markalı (soprano ice) ya da alexandrite gentle pro max lazer. Benim dedigim cihazlarda vucut fiyati biraz pahali cikiyor ama en iyi sonuc alma cihazlari da onlar
Alman markali soprano ice dediginiz benim yuzume yaptirdigim lazerse tek gecerim.Benimkide alman mali soprano xl idi.Yüzümde o kadar iyi randiman aldimki diger lazerler gibi ince tuyleride tetiklemedi ve butun yuzum bitti ustundende 8 sene gecti.

Alman markali soprano ice dediginiz benim yuzume yaptirdigim lazerse tek gecerim.Benimkide alman mali soprano xl idi.Yüzümde o kadar iyi randiman aldimki diger lazerler gibi ince tuyleride tetiklemedi ve butun yuzum bitti ustundende 8 sene gecti.
Evet bende cok memnun kaldim sadece hormonal oldugu icin benim biraz uzun surecek , yan etkisini şimdiye kadar hic gormedim. Pahali biraz ama en azindan bosa gidiyor hissi yok 😂

Philips lumea tam olarak kodunu hatırlamıyorum da ilk çıkanlardandı. Ayda bir tüm vücudu yapıyordum ki benim kıllarım ince ve sarıydı. Şu an bacaklarda hiç yok diğer bölgelerde de 2 senede tek tük çıktı, yakında onlar için tekrar başlayacağım ☺️
Kullandığınız cihazın acısını tarif etmek isterseniz 10 üzerinden kaç ? Ve acı eşiğiniz ne

ipl ve lazer aynı şey değil. on sene önce falan ipl yaptırmıştım, şimdi ise lazere gidiyorum ve aradaki farkı net görebiliyorum. ipl uyutuyor ve lazere kıyasla daha çok uygulama gerektiriyor.

Kullandığınız cihazın acısını tarif etmek isterseniz 10 üzerinden kaç ? Ve acı eşiğiniz ne
Etkili olması için biraz yüksek ayarda yapıyordum, çoğu yerleri hissetmiyordum ama kimi yerde biraz kalın çıkan kıllar vardı onlar biraz hissettiriyordu fakat 10 üzerinden 2 diyebilirim verdiği acıya. Daha önce epilasyon cihazı, ağda da kullandım özellikle özel bölgelerde ve koltuk altında bunların verdiği acı 10/10 diyebilirim 🥴

7 sene önce iş arkadaşımın gittiği memnun kaldığı yere gittim. Buz lazer yaptırdım arastirmamistim ne nedir diye.7 yıl önce 3 bölge 750 lira vermiştim.beyaz tenliyim tüylerim sarı.yuzde yüzde sonuç veremediler ,seans üzerine anlaşmadık ,anlaşma kıl bitene kadardı.15 ay kadar gittim. 7 yildir tek tüyüm yok çok memnun kaldım.3 bölgemde de cikmadılar.

Etkili olması için biraz yüksek ayarda yapıyordum, çoğu yerleri hissetmiyordum ama kimi yerde biraz kalın çıkan kıllar vardı onlar biraz hissettiriyordu fakat 10 üzerinden 2 diyebilirim verdiği acıya. Daha önce epilasyon cihazı, ağda da kullandım özellikle özel bölgelerde ve koltuk altında bunların verdiği acı 10/10 diyebilirim 🥴
Peki sizce sarı tüyleri görür mü

Ben de seneler önce o hataya düştüm. İlk seansı yaptırınca ve içime sinmeyen durumlar olunca (reklamını yaptıkları cihaz alexandirite idi, epilasyon uyguladıkları ipl) araştırdım. Ipl modern bir ağda yöntemi. Kesin çözüm değil. 2. Seans itibarı ile alexandirite'a geçtim. Alexandirite tan çok memnun kaldım. 15 sene civarı olmuştur yaptıralı. Anlaşma sağladığınız merkezde alexandirite varsa, fark verip o cihaza geçiş yapabilirsiniz.

Aslında işte sizde çok etkili olurdu çünkü siyah tüylerde daha etkili teniniz de beyazmis biraz ayarını düşürmelerini rica etseydiniz keşke
Bana da öyle söylediler. Ben tam tersi sanıyordum açık renkli ve zayıf kıllar hemen biter sanıyordum. Evet ayarını düşürebilirlerdi. Bende kadın başlarken tek tek ayar yapıyordu. Dayanabildiğim ayardan başlıyordu.

IPL nedir bilmiyorum ancak ben lazer epilasyonu ergenlik dönemindeyken başlamıştım. Beyaz ten siyah tüylerde daha çabuk sonuç veriyor. 10 küsür senedir bir tane tüyüm yok. Tüm vucudüm yüzüm gibi. Yumuşak ve pürüzsüz. Yani paranızı almaya çalışın ve direk lazer epilasyona gidin derim. Pişman olmazsınız. Acı özel bölgenizde ve yumuşak dokuda üst bacak yan kısımlar gibi daha çok oluyor ancak dayanılmayacak bir acı değil. Zaten çok fazlaysa derecesini düşürüyorlar. Bir de benim gittiğim epilasyon merkezinin sahibi doçent doktordu. Kendisi de sürekli oradaydı. Hemoroid tedavisi de yapıyorlardı lazerle. O tarz yerlere gitmeniz lazım.

Bu tip uygulamalar (hormon, tüy yapısı, deri yağ oranı, ten rengi vb. sebeplerden dolayı) kişiden kişiye değişebiliyor, bundan dolayı beni memnun eden bir uygulama seni memnun etmeyebilir. İçine sinmediyse cayma hakkını kullanabilirsin.

X