- 10 Aralık 2022
- 2.770
- 1.441
- 63
Faturanız yok ama onu bir şekilde alinE o zaman bu 14 gün içinde cayma hakkı nasıl oluyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faturanız yok ama onu bir şekilde alinE o zaman bu 14 gün içinde cayma hakkı nasıl oluyor ki
Dekont var ama?Faturanız yok ama onu bir şekilde alin
Sadece sözle yapılan bi anlaşma zaten imza falanda yok ki telefon üzerinden oldu. O yüzden cayma hakkım olmalı diye düşüyorum ama...Faturanız yok ama onu bir şekilde alin
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorum var. Bugün telefon üzerinden lazer epilasyon için anlaşma yaptım. Amacım aslında sadece bilgi almaktı ama telefondaki kız alttan girdi üstten çıktı ikna etti beni. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra cihazlarının ipl olduğundan şüphelendim ben diode lazere gitmek istiyorum. Sözleşme imzalamadım,paranın hepsini yolladım ve kayıt oluşturuldu adıma sadece. Ben yarın bunları arasam desem vazgeçtim paramı geri alabilir miyim? Vermiyoruz derlerse ne yapmam lazım? Yasal hakkım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
İbana yolladımParayı nasıl gönderdiniz?
Ben yerinizde olsam yarın arardım, akşam eşimle tartıştık ettik ve lütfen para iadesi yapın derdim. Önce rica edin öbür türlü tüketici hakem heyetinden bilgi aldım, zaten yasal olan 14 günlük vazgeçme hakkınızı kullanabilirim zorluk çıkarmayın dersiniz. Alınır para her türlü geri.
İbana yolladım
FastEft mi yoksa fast mi birde ne yazdınız açıklamaya?
Bunu önerecektm bende.. dekontta belirtmişsiniz ücreti neden yatırdıgınızıda.. hiç hizmetini almadıgınız bi işlem için normal şartlarda ödeme yapılır.. ama 1 seans gidip istemiyorm deyince cirkinleşiyolar. Kampanya ücretimiz oydu seansa dönerse, 8 seaans 4 bin atıyorm adam ayrı ayrı hesaplayım 1 seansı 3800 tl yapıyor diyor cünkü bunları hep hesap ederek fiyatlandırmayı kampanya dısı öyle yapıyorlar.. 200 tl veririz diyolar..Parayı nasıl gönderdiniz?
Ben yerinizde olsam yarın arardım, akşam eşimle tartıştık ettik ve lütfen para iadesi yapın derdim. Önce rica edin öbür türlü tüketici hakem heyetinden bilgi aldım, zaten yasal olan 14 günlük vazgeçme hakkınızı kullanabilirim zorluk çıkarmayın dersiniz. Alınır para her türlü geri.
Fast
Lazer ücreti yazdım sanırım
Yok ya daha gitmedim bile. Başlayıp caysam adamlar haklı tabiki vermemekte. Daha 10 gün var seansa nerden baksanBunu önerecektm bende.. dekontta belirtmişsiniz ücreti neden yatırdıgınızıda.. hiç hizmetini almadıgınız bi işlem için normal şartlarda ödeme yapılır.. ama 1 seans gidip istemiyorm deyince cirkinleşiyolar. Kampanya ücretimiz oydu seansa dönerse, 8 seaans 4 bin atıyorm adam ayrı ayrı hesaplayım 1 seansı 3800 tl yapıyor diyor cünkü bunları hep hesap ederek fiyatlandırmayı kampanya dısı öyle yapıyorlar.. 200 tl veririz diyolar..
Evet baktım lazer epilasyon ücreti yazmışım. Şahıs adına yollandı.Bence bir dekontu kontrol edin. Birde kişiye mi gönderdiniz firmaya/şirket ismine mi onu kontrol edin.
Para iadesini alırsınız merak etmeyin. Telefonda en köti bir iki bağrırısınız gönderirler parayı hemen.
Evet baktım lazer epilasyon ücreti yazmışım. Şahıs adına yollandı.
Birebir aynı şeyi yapmışız sizinle. Ben üstelik ilk seansa gittim milyonlarca kağıt imzaladım seanstan bir süre sonra makinanın ipl olduğunu öğrendim. Paramı geri isteyecektim (gittiğim seans için kesinti yaparak) ama sonra baktım kıllarım çok geç çıkıyor bir kısmı da döküldü. Ay dedim zaten parayı da verdik ayol devam edeyimİyi akşamlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorum var. Bugün telefon üzerinden lazer epilasyon için anlaşma yaptım. Amacım aslında sadece bilgi almaktı ama telefondaki kız alttan girdi üstten çıktı ikna etti beni. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra cihazlarının ipl olduğundan şüphelendim ben diode lazere gitmek istiyorum. Sözleşme imzalamadım,paranın hepsini yolladım ve kayıt oluşturuldu adıma sadece. Ben yarın bunları arasam desem vazgeçtim paramı geri alabilir miyim? Vermiyoruz derlerse ne yapmam lazım? Yasal hakkım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kız sorma basiretim mi bağlandı ne oldu çat diye ikna etti beni namıssızBirebir aynı şeyi yapmışız sizinle. Ben üstelik ilk seansa gittim milyonlarca kağıt imzaladım seanstan bir süre sonra makinanın ipl olduğunu öğrendim. Paramı geri isteyecektim (gittiğim seans için kesinti yaparak) ama sonra baktım kıllarım çok geç çıkıyor bir kısmı da döküldü. Ay dedim zaten parayı da verdik ayol devam edeyim![]()
Siz benim gibi yapmayın tabi yüz yüze görüşmeye gidin. Vazgeçtiğinizi söyleyip paranızı geri alın. Buna hakkınız var zaten karşı çıkmamaları gerekiyor. Diode lazere giden arkadaşımın kılları da benimle aynı şekilde döküldü ama benimkiler geri geliyor seans araları uzayınca.
Alex malex bişeyler konuşup insanın kafasını karıştırıp çat diye parasını alıyor namıssızlar.
Aylar önce başvurduğum iş teklifinden onay geldi taşınıyorum demeyi düşünüyorum. Sonuçta mağdur olacakları bir durum yok daha seansa gitmedim bile.Sabah erkenden arayın, evdekilerle sorun yaşadım, parayı harcadım diye eşim kızdı gibi şeyler diyin. Bayram öncesi göndermenizi bekliyorum deyin. Yok mok derse süreyi uzatırsa, faturayı göndermelerini, tüketici hakem heyetine şikayette bulunacağınızı söyleyin.
Aylar önce başvurduğum iş teklifinden onay geldi taşınıyorum demeyi düşünüyorum. Sonuçta mağdur olacakları bir durum yok daha seansa gitmedim bile.
Valla stresten mideme kramplar girdi ya inşallah işi çirkefliğe dökmezlerKocamdan habersiz göndermiştim, kocam akşam işten gelince kavga etti deseniz, manyak kocasıyla uğraşmayalım der daha çabuk iade edebilirler.
İademiz yok bir daha düşünüm gibi şeyler derlerse faturanızı talep edin, faturayı alıp tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin. Firmalar son yıllarda tüketici hakem heyetşnden çok endişe ediyorlar sanırım, benim de başıma saçma bir alışveriş denk gelmişti. Telefonda kavga ederek paramı geri almıştım.
Cayma hakkınız vardır tabi. Neticede ortada yapilmış imzali bir sözleşme, alinan bir hizmet vs yok.Olmadı bende öyle dicem artık. Yasal olarak hakkım var dimi normalde?
İnşallah işi yokuşa sürmezlerCayma hakkınız vardır tabi. Neticede ortada yapilmış imzali bir sözleşme, alinan bir hizmet vs yok.