• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

param olsa şu işi yaparım dediğiniz bir hikayeniz var mı??

EmireAmade

Kutsal Emanetim..
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
954
3
46
Kocaeli
benimle hayallerinizi paylaşır mısınız?
hepimizin az param olsa kendime şöyle bir iş kurarım dediği bir hayali vardır sanırım.. benim bir bebeğim oldu çok şükür, şuan onu bırakıp sabah 8 akşam 6 daha önce çalıştığım işime dönüp onu ihmal etmek istemiyorum.. ama çalışmakta lazım.. kısacası bana ihtiyaç duyduğu her an evladımın yanında olabilmek için istediğim zaman gidip gelebileceğim bir yer açmak istiyorum.. abimle birlikte olacak inşallah.. yani başında o duracak, ben ortak olacağım.. eğer kendi yapabileceğim bir iş olursa daha da iyi olur..
ancak işimi şansa bırakacak lüksüm yok.. çevrenizde kendi işini yapıp iyi paralar kazanan (fazlasında gözüm yok, bebeğime kadar olsa yeter) varsa, ne iş yaptıklarını benimle de paylaşır bir fikir verir misiniz bana da.. aklımızda bir kaç fikir var, ancak bir elin nesi iki elin sesi var demişler ya, hadi hep birlikte alkışlayalım... kimbilir sizden bizim düşünemediğimiz ne fikirler çıkacak.. sabırsızlıkla bekliyorum..

açıkçası insan kendi işinin başında olunca çok daha fazla zaman geçiriyor sanırım. bütün sorumluluk sana ait sonuçta.

amaaaaa param olsaydı bi kitabevi açardım. alt katta kitaplar üst katta cafe gibi, kitapları saatlerce inceleyebilcekleri hatta ders çalışılıcak hafif müzikli huzurlu bir ortam. parası yetmeyenler gelsin hergün orda kitabı inciltmeden okusunlar. mutlu olsunlar :)

teşekkür ederim sana fikrini paylaştığın için, ama bu mudur ya bu kadar mı koskocaman bir dünya olan kk dan bitanecik mi fikir çıktı, e maşallah ozaman ne diyim..

ziyaretin fazla olmadığı bir yere açmışsın konuyu belki bu yüzden pek cevap alamazsın.
benim param olsa hemen bir rehabilitasyon ve özel eğitim merkezi açardım.
çok karlı.

senın yapabılecegın bir iş ancak senın yetenegıne göre olur, en iyi sen bilirsin ama bebek varken de nasıl bir iş yapabılırsın ki. ev yemeklerı veya pastane tarzı olabilir. konfeksıyon, internet cafe ya da fotokopı çeken dukkan olabilir. özellıkle fotokopı çekımınde iyi para var gördüğüm kadarıyla...

Back