- 22 Ocak 2018
- 78
- 36
-
- Konu Sahibi bayandegilkadindiyeceksin
tebrik ediyorum doğru kararınızdan dolayı
şimdi ne yapıyor acaba ben hep bu tür insanların sonrasını merak ederim
inkar politikası yapıyor yani bence sizin gibi birini kaybettiği için bin pişmanen son benden düğün için harcadığı paraları istemişti :)
çok büyük tartışmalarımız oldu, boşanma aşamasında ailecek çok seviyesizleştiler, gerçek yüzlerini gördüm.
şimdide bnm borcunu ödediği araba ile hergün geziyor, evlenmedi henüz, arkadaşları kesinlikle evlnemez bida ev geçiminden çok korkuyor diyor. bir de diyormuş ki, her ay kira öderken ömrümden ömür gidiyordu ne evlenecem. :d :d sanki kendi ödüyordu kirayı. allahım ne yüzsüzlük ama..
inkar politikası yapıyor yani bence sizin gibi birini kaybettiği için bin pişman
araba meselesine gelince kullanacak kadar gurursuz ise-ki öyleymiş- tepe tepe kullansın
allah size sağlık,huzur versin hep iyilerle karşılaştırsın
Yanlış anlamazsanız eğer ayrıldığınız zaman ne hissettiniz? Yani okudukça şok geçirdim deçok teşekkür ederim.. allahım hepimizi iyilerle karşılaştırsın..
Devamı:
Haa sadece karşıdakinin gerçek yüzünü görünce ayrılık kararını verdikten snra ayrılması daha kolay oluyor o kadar. Ailesi destek olmasa bile ayrılabiliyor belki. Ben de ayrılık kararını yeni verdim, birçok hemcinsime göre bundan sonraki sürecimin daha rahat olacağının da farkındayım.
Ben kimse gibi param olmadığı için geçinmek için evlenmedim. Sevdiğim ve yanımda istediğim kişiyle aynı evi hayatı paylaşmak için evlendim. Haa yanılmışım oraso ayrı. Ama hayat meslekten ve paradan ibaret değil. Evli ve Mutsuz olmaktansa onurlu bir yalnızlığı tercih ediyorum ama sırf param mesleğim vr diye ayy niye evleniyim koca kahrı çekiyim kiii diyenlerden de değilim. İyi bir insan olduğu müddetçe çok güzel olacağına da inanıyorum evliliklerin.
Son olarak insanları yalancılıkla yaftalamak açık bulmaya çalışmak yerine bu bölüme takılıyorsanız (bdv) derde ortak olmayı deneyin. Bu son mesajım arkadaşlar. Bence yönetim insanların ağır eleştirileri ve linç etmeleri kpnusuna bir çözüm getirmeli. Güzel bir site, uzun vadede kan kaybetmesini istemem (Ben çok büyük bişeye maruz kaldığımı düşünmüyırum ama diğer konularda görüyoruz) ama azıcık maruz kaldığım şeyden de oldukça rahatsız oldum ve bir daha aktif olmayı düşünmüyorum. Eminim bu mesajımdan sonra da ağır tepkiler gelir ( O kocaya 1 yıl katlanmışsın da şurda gerçeklerin yüzüne vurulmasına mı katlanamıyorsun, bu kadar gururluysan önce kocanı boşa, haline bakmadan bizi mi eleştiriyorsun vs vs) Bekliyorum bunları :))
Neyse iyi niyetle okuyup yorum yapanlara destek olanlara sonsuz teşekkürler. Sağlıcakla.