Paragöz Koca

Kurtulduğunuz için bir çocuk sevindirin,ayrılırken kimbilir ne kadar üzüldünüz,fakat arkadaş olay mahallinden bildiriyor,demekki değişmiyorlar asalaklar...

2 yılda kenara ıyi birikim yapmıştır...

Böyle bir karaktere heleki ımkanlarin guzelken neden katlaniyorsun??

Bir an önce kartını al ve çekişmeli boşan bence sana ait Her şeyi de geri al..

bu adam güvenilmez.
kendisi için birşeyler yapıyor.
ben de evliyim henüz 6 aylık.
bizde de ortak herşey. ama birgün bile eşim benden atm kartımı istemedi. onun ödediği borçlar ayrı benım ödediğim borçlar ayrı. ikimizde borçlarımızı ortak bölüştük.
mesela ben krediyi ödüyorsam o kirayı.
hatta o 6 ayda tüm maaşını resmen bana harcadığı zamanlar oldu.
böyle bir evlilik eşinin menfaatleri son bulduğu zaman bitecektir.
hele o bilezik mevzusuna girmiyorum bile.
en nefret ettiğim erkek tipi

ııyy aynı eski kocam. finalinde ne oluyor biliyor musun. bir yerden sonra gına geliyor bitiyor boşanıyorsunuz ve onun borçlarını ödemeye devam ediyorsun. bende çok enayiydim işte.
onunla evliyken ne arabam ne evim vardı. kartım da ondaydı.
boşandıktan 1 sene sonra araba aldım. 2 sene sonra da evimi... paraları başlarını yesin. ben kendim kendime yettim.

siz bu yaşa kadar kocanıza, onun ailesine para yedirmek için mi okudunuz?

her şeyi bırakın bi kenara da önce bunu düşünün. sizi aileniz niye okuttu bunca yıl, gönlünüzce harcayamadıktan sonra ne hayrı var ki?

okurken kocanızdan nefret ettim, kendi kazanmadığı parayla başkalarına hava atmaya nasıl da utanmıyor. lütfen aklınızı kullanın lütfen. annem babam 30 yıllık evli birbirlerinin maaşlarının ne kadar olduğunu bile bilmezler ama tüm ihtiyaclarımızı da ortak giderirlerdi. bir kere bile kavga etmiş değiller bu sebeple

Neden mahkemeye vermediniz miktar çok fazlaymış

Belli bir yere kadar okudum dayanamadım yazıyorum, o sığıra söyleyin hatta bu mesajı okutun onun siz tarafından batırılmaya kalibresi yetmez. Kendi emeği olmayan para üzerinden trip atıyor bir de zavallı jsjsjd. Ezmek lazım böylelerini. Iyyy eski eşim geldi aklıma.

Maas kartinı geri al .Maaş kartini geri al.Maas kartini geri al bacım gözünü seveyim.İzinsiz alirsa da cıngar çikart.Bir daha alamasın.Gözünü seveyim kendi kendine napiyorsun böyle.Biraz daha göz yumarsan maaşini üzerine gecirecek adam.Saglam kavga istiyor farkında mısin?

Seni asla sevmiyor . Acil uyaran lazım. Büyük bı kavga çıkar. Kartıni al. Dileğin gibi harcamayaksan niye evlendin. Laf sok bol bol. Evi sen maasinla yönet . Parayı ben kendi hesabımda biriktircem de. Kendin ne istersen harca kalanı birikitir kendi hesabında. Aslında bosanmlisin ama yaparmisin bilmiom

kicamin 2 kati maas alicam vr adam her ay bende maasimi isteyecek benim bilezigimi babasina verecek ?
so what ?
kicaniz sizi resmen sagiyor sakin cocuk falan yapmayin parayida vermeyin benim param sana ne diyin bakalm ne yapacak ?
size ailesinin takacagi bilezigi bile sizin kendi kartinizdam almis .
bunlari yuzune vurup kavga cikarmanin vakti cokyan geldide geciyor bile

Eski konu ama okudugum en dumur konulardan.

Bazen calismayan kadinlar konu aciyor ekonomik siddet diye. Diyorum ki caresiz kadin, aile destegi muhtemelen yokki katlaniyor, egitimi meslegi yok falan. 2018 de 8 9 bin tl gelir gayet sahaneydi, bu isi bulabilen, bu isi yapabilen kadin ne kadar aciz olabilir ki?

Derin bir soktayim.

Acil boşa
Bizim gelirlerimiz de sizin gibi herkesin kartı kendinde durur ortak giderleri öderiz sonra kim nasıl isterse harcar. Bu çektiğin hayat, bu yaşadığın evlilik değil

Eski olduğunu mesajını okuyunca anladım. Valla ne diye boyun eğmiş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…