Bölgesel İncelme Parafinli Korse Kullanan Var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Ben aldım 2 gün giydim ama..çok rahatsız oldum çünkü..zaten o üstümdeyken onun üstüne hiçbişey giyemiyodum.çok acaip bi his yani..üstüme alçı dökmüşler gibi..zaten yediklerime dikkat etrsem,spor yapsam,3 litre su içsem,napıcamki parfainli korseyi..öyle duruyo dolapta yani..sıkıntıya gelemedim :))

hepsi yalan ben kullandım hemde 1 aydan fazla sürekli giydim.boşa paranızı kaptırmayın bu parafinliye. tuzlu olanını bilemem

slm millet ben 1.5 aydır kullanıyorum benım problemim midemde belt kullanıyorum oda uzun olduğu için üst kısmını ikiye katlıyorum ikiye katlanan yer daha çabuk inceldi o yüzden bitane daha sipariş verdim 2 tane üst üste takıcam ha kilo verdiriyomu derseniz ben kullanmaya başladıktan sonra yaklaşık 4 kilo aldım ama bel bölgemden almadım yani korse korudu ilk kullanmaya başladıgımdada biraz vermiştim ozamanda bel bölgemden zayıflamıştım anlıcanız korse zayıflatmıyo ama siz boğazınızı tutup zayıflarsanız korseyi kullandığınız bölgeniz eriyo önce yoksa normalde ben hemen bel ve midemden kilo alırım korse taktığım için o bölgelerim almadı zayıfladığımdada ilk oralar eriyo.

aslında kıslar ben de bu dertten muzdaribim, basenlerim var ama bu nasıl bir şey tam karar veremiyorum, çünkü hani bir bölgeden kilo vermek için orda kan daha çok dolaşması gerekiyo ya, bu korse sıkmıyo mu, o da kan dolaşımına ne kadar izin veriyo, nasıl oluyo, bilemiyorum((

ben kullandım, iki yıl kadar önceydi, faydasını da gördüm, cidden vücudumda başka yerlere oranla göbek bel ve basenimde incelme oldu:)
ama parafinli korsenin kesinlikle makinaya atılmaması gerekiyo, kardeşim benden istedi verdim makinaya atmış
o yüzden korsem özelliğini kaybetii
tekrar almayı düşünüyorum..

tuzlu oanını da almıştım,
güzellk için yapmıcaaam yok:)
ama cildim çok hassas olduğu için havasızlığa dayanamadı ve kaşıntı yaptıi bir kaç günden fazla giyemedim termel sauna şortu,
evde öylece duruyo,
en iyisi parafinli idi galiba

kızlar ben de aldım 2 hafta giydim giymedim dolaba kaldırdım ya,,, zaten kalın dışarda kullanılamaz ben burdayım diyor,, wc ye cıkmak ayrı bir dert hepsinden geçtim etkili olduğuna inansam devam etcektim ama benimki acaba orjinal değil mi diye düşündüm çünkü bende hiç bahsedildiği gibi bir terleme ,, fazla ısı olmadı,, hani vücudumda bir kat daha fazla birşey olmasının verdiği bir sıcaklık,,, ''toptancı''denen bir sitenin malı 65 tl civarına mal olmuştu sanırım,,,,
ayrıca yediklerime dikkat edebilseydim günde 2-3 lt su içebilseydim almazdım bunu 3 kilo vercem diye cabalıyorum,, boğaz durmuyorki,,,,,,,,,:))
ne dersiniz o siteyi bilen,ondan alan var mı,,, acaba benimkinde mi var bir sorunn

canım ya o kadar güzel anlatmışın ki aynen benim yaşadıklarım ve benim duygularım. sakın almayın arkadaşlar hiç tavsiye etmiyorum.CADIARZU

bence 2 haftadır kullanıyorum yanında lahana yağı hediyeliydi onuda sürüyorum 2 lt su içiyorum
hangisinin etkisi bilemicem ama 1 cm incelme ve selülütlerde şimdiden fark oldu
insallah böyle devam eder
ben sabah giyiyorum bazen 8 saat bazen 15 saate kadar durduğuda oluyor

bende normal lut gölü tuzlu olanından var ama pek kullanamıyorum ama düzenli kullanıldığında kesinlikle etkili olduğunu söyleyebilirim...

çido ve newlife arkadaşlarıma katılıyorum..dolapta atılacağı günü bekliyor..70 tl boşa gitti şimdi eşim almak istediğim hiçbirşeyi aldırmıyor bana..spor ve dengeli beslenmek tüm kilolarınızı verdirir..
ben az ama kalıcı kilo veriyorum..şu an 70 kilodan 64 e düşmüş bulunuyorum..bir saat düzenli yürüyüş kesin kilo kaybı sağlıyor haberiniz olsun..diyetsiz zayıfladım..işe yürüyerek gelip giderek verdim bu kiloları..hedef 55 kilo olmak

arkadaşlar
aklıma geldi de
parafin ile vazelin aynı şey değilmi?
herhangi bir korsenizi giymeden önce vazelin sürün elbisenize geçmeyecek kadar..bir de öyle deneyin..
parafinli korsenin elde de yıkansa parafini kayboluyordur..
ben deneyeceğim..yazarım size..hihoyyyt

merhaba ben parafinli korseyi yıllardır dönem dönem kullandım..evet bence çok faydalı oluyo.benim sürekli gittigim bir korsecim var istersen sana tlf numarasını yolayabilirim.bölgesel zayıflamada bire bir..

slm kızlar hem güvenilir hemde cüzi bir fiyata nerden bulabilirim parafinli korseyi bilen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum şekerler
:lepi:

parafinli korse kullanmayı düşünenler kesinlikle istanbul korse merkezinden almasın.çünkü verdikleri ürün çok kalitesiz ve geri iadede yapmıyolar.verdiğiniz parada boşuna gidiyo.biraz araştırma yaptım çok mağdur olan insan var.bende buna dahil.

bunlarla uğraşacağınıza,bunlardan medet umacağınıza boğazınıza hakim olun bol su için aç kalmayın az az sık yiyin ne yerseniz yiyin ama az yiyin. yok hapmış yok korseymiş bunlar fayda getirmez. 2 verir 3 alırsınız. yemek yemeyi öğrenin hayat tarzınız olsun. iradeli olun.

zararlı mı zararsız mı yaw.. kireçleme ondan dolayımı oldu.. tesaduftur belki..

arkadaşlar bu parafinli korsenin sahtesi falan var mı? internetten alayım deyim karar veremedim.Bir sürü sitede var. fiyatlarıda farklı.sezeryan sonrası korse kullanacağım. kullanmışken parafinli kullanayım dedim.ama hangisi etkili gerçek. Kullanıp faydasını gören arkadaşlar internet adresini yazabilirmi? lütfen. yuazmak yasaksa özelden mesaj atarmısınız? lütfennnnnnnnnnnnnnn

paylaştığınız için teşekkür ederim kullanmayı düşünüyorum kesin artık zayıflamam lazım sözveriyorum bende sizinle paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…